Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy imi pare rau ...nu are alta sansa in viitor?
geti un ceai fierbinte cu lamaie pt tine
camy

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

tot eu???

eu va doresc un we minunat, pe oriunde ati fi...
la toate
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua....

ce faceti dragalaselor? sp[er ca toate sunteti bine...si acum stati binemerci in patuc cu bebelusii
noi acum ne-am intors de la pomana bunicului unde am mancat bine si iar ajung ditamai omul la mare...si unghii in gat de ciuda ca nu am avut ambitie

va pup, va doresc un we minunat...si sper ca vremea asta sa se indrepte odata

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

salutari de la munte vad ca voi sunteti inca in concediu, plimbari..si cred ca a iesit si soarele, nu???

si aici a iesit soarele, incet, incet ne pregatim si noi de iesit pe afara...o duminica faina in continuare!!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

noi suntem pe acasa, imediat vom iesi afara...
o duminica faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

salutare fetele , noi azi am fost la padure dupa buretii ary a stat acasa cu nepoata si eu acu am o febra musculara va pup si ne auzim dimineata la cafea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

buna dimineata fete dragi

am venit cu aromata la voi, pentru cine doreste si lapte cu cereale

ma simt batuta rau, ma dor toate oasele, sunt si foarte obosita, nu mai am chef de nimic, vreau sa se schimbe odata vremea asta de noiembrie, ca m-am saturat rau de tot de ea

O saptamana usoara va doresc si frum oasa!!

Mergi la inceput

vad ca n imeni nu vrea ...sa trec pe limonada?????? asa o sa va strangeti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna fetelor

Intru repede sa va pup de la o pe malul raului Thames.
Camy - sambata am fost la zoo in Brasov... tare rau mi-a parut ca nu am avut nr. tau sa te sun
M-a scos sotzu' la munte... s-a trezit dis de dimineatza si a zis "fa bagaju' ca plecam"... "unde?"..."la munte" Si am plecat... Slanic/Brasov... dormit la rude langa Ploiesti... duminica Breaza... Snagov/calarie... suuuupeeeer we

Mergi la inceput

mummy ma bucur tare mult pt voi, asta inseamna ca tati e mai bine ...legat de nr de tel...trebuie sa rezolvam si problema asta ca data viitoare neaparat sa ne vedem

am mai vrut sa scriu ceva...si nu mai stiu ce..

Mergi la inceput