Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
magda-ma bucur ca sunteti ok.Dar Iarina nu prinde grupa 0-inainte de clasa I?
OF..da' cum de e hipertensiv sotul?de la prea multe suparari,cred!
ce treaba are colega ta cu banii tai de CIC?cum de nu i-ai primit pe toti?

Da, Iarina va prinde o grupa pregatitoare la gradinita si una la scoala.
Sotul a prins o combinatie de stres, factori genetici si supraponderabilitate. Acum are tratament si vom face si un control cardiologic.
Colega mea si cu mine lucram la financiar (suntem bugetari si indemnizatia CCC eu o iau de la serviciu). Colega mea e foarte "fericita" ca sunt in CCC deci a profitat de un context de imprejurari pentru a-si manifesta la modul concret "bucuria" ei personala in legatura cu faptul ca eu am ales sa stau in CCC si nu am revenit la serviciu.
Aceste gen de manifestari au avut loc si in cele 2 luni de concediu pentru Iarina si cu ocazia concediului de maternitate pentru Rares pe principiul : "tu stai degeaba acasa si iei bani, eu trebuie sa muncesc in locul tau. Deci, daca vrei sa iti iei banii vino la serviciu si munceste pentru ei ! "

rares - clipe in spirala norocului

ce femeie idioata,asa-i romanul,de ce sa nu moara si capra vecinului..

ntzzzz...si "monumentul ala de desteptaciune" stie prin ce treci tu cu Rares?!?presupun ca nu are copii..de asta debordeaza de inteligenta updatata!
asa e,noi bugetarii,primim banii de la serviciu!

imi pare rau pentru sotul tau..sper sa se recupereze cumva..inima asta..mereu ea!

cat despre colega ta-nu poti sa-ti instiintezi seful despre atitudinea ei de "spirit liber"?

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
ce femeie idioata,asa-i romanul,de ce sa nu moara si capra vecinului..

ntzzzz...si "monumentul ala de desteptaciune" stie prin ce treci tu cu Rares?!?presupun ca nu are copii..de asta debordeaza de inteligenta updatata!

cat despre colega ta-nu poti sa-ti instiintezi seful despre atitudinea ei de "spirit liber"?

Colega este mama a 2 copii acum majori. Pe vremea ei nu se statea cu copiii mici acasa deci actualul concept este inadmisibil pentru ea.
Stie problemele lui Rares dar acestea nu sunt problemele ale ei.
Seful ii cunoaste "spiritul liber" si "beneficiaza", impreuna cu ceilalti colegi si cu mine de acest spirit.
M-au sunat sa imi spuna ca le pare rau, ca spera in rezolvarea cat mai rapida a situatiei, s-au implicat in rezolvarea situatiei, s-au oferit sa imi imprumute bani...
Insa oricum ai invarti lucrurile, tot pe la ea trec. Iar "bunavointa" ei isi spune cuvantul.

Mergi la inceput

De la aceasta colega am invatat, atunci cand am avut-o pe Iarina (dupa o sarcina purtata cu cerclaj si stat la pat 6 luni si 1/2, timp in care imi reprosa ca, dupa ce ca stau acasa, nici nu imi fac toata treaba de la serviciu, ca doar "nu sunt cusuta la cap!"), faptul ca "cei mai importanti sunt copiii".
Copiii ei, bineinteles !

Mergi la inceput

Citat:

De la aceasta colega am invatat, atunci cand am avut-o pe Iarina (dupa o sarcina purtata cu cerclaj si stat la pat 6 luni si 1/2, timp in care imi reprosa ca, dupa ce ca stau acasa, nici nu imi fac toata treaba de la serviciu, ca doar "nu sunt cusuta la cap!"), faptul ca "cei mai importanti sunt copiii".
Copiii ei, bineinteles !

Magda-cu mana pe inima iti spun,ca ma strange in spate cand aud ca pot exista asemenea specimene..mintea mea de om-cu inteligenta medie,nu poate concepe cum pot gandi si simti astfel de persoane.Insa daca le stidiezi cu atentie-le poti introduce la categoria "asa nu",si tot inveti ceva!
voi sa fiti sanatosi
dar daca tot stie toata lumea ca-i o baba acra si rea,mai ales acum-cu bulibaseala salariului tau-de ce nu ia nimeni nicio atitudine?Nu e neglijenta in serviciu cumva?indeplinirea atributiilor in mod necorespunzator..nu ii pot da nici un amarat de avertisment-sanctiune,mustrare scrisa..etc?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
dar daca tot stie toata lumea ca-i o baba acra si rea,mai ales acum-cu bulibaseala salariului tau-de ce nu ia nimeni nicio atitudine?Nu e neglijenta in serviciu cumva?indeplinirea atributiilor in mod necorespunzator..nu ii pot da nici un amarat de avertisment-sanctiune,mustrare scrisa..etc?

Nu este o baba acra si rea ci doar o femeie suprasolicitata la locul de munca. La aceasta se adauga invidia pentru ca nu vede imaginea de ansamblu care in cazul meu este ca indemnizatia CCC face parte din pachetul all inclusive care cuprinde si malformatia cardiaca.
Ii trebuie ajutor si intelegere, eu cred ca ii sunt mai de folos decat sanctiunile.
Este o femeie care munceste pentru doua persoane, asa si atat cat poate si care isi face singura un mare deserviciu printr-o atitudine nepotrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari
MyLady la mine e dechis calculatorul non stop dar daca ma apropii de el, urla Adela care vrea sus sa apese pe tot, deci sta degeaba deschis. Citesc si eu cat pot cat doarme ea, dar asta e si perioada de spalat vase, de pregatit cate ceva de mancare, etc.

Mai nou spune ma-ma-iiii, ta-ta-iii, piii-piii (puii de vrabie de afara), pi-pi cand face pipi, bavo la bravo, bate ca sa o iau in brate, bebe, uta, maina la masina si intr-o zi cand mi-au dat lacrimile de bucurie cand am auzit-o, m-a batut pe umar si mi-a zis bavo mami, bavo. Ma- terminat cu asta. Eram pe scara, cobora si mi-a zis bate si a intins minile. Cand am luat-o mi-a zis asa si m-am inmuita toata.

Acum ar sta toata ziua pe olita si tot timpul imi zice cand face pipi si urla daca vreau sa ii pun pampers, dar mai e cale lunga pana scapam de el.

Deja urla si se vaicareste pe langa mine Va pup

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Nu este o baba acra si rea ci doar o femeie suprasolicitata la locul de munca. La aceasta se adauga invidia pentru ca nu vede imaginea de ansamblu care in cazul meu este ca indemnizatia CCC face parte din pachetul all inclusive care cuprinde si malformatia cardiaca.
Ii trebuie ajutor si intelegere, eu cred ca ii sunt mai de folos decat sanctiunile.
Este o femeie care munceste pentru doua persoane, asa si atat cat poate si care isi face singura un mare deserviciu printr-o atitudine nepotrivita.

Magda-eu la munca aveam in subordine 35 posturi politie plus alte 100 treburi in fiecare zi-singura..imi mergeau mainile,picioarele si creierul ca la titirez...si nu aveam timp sa ma preocup de ce si daca ai mei colegi taiau sau nu frunza la caini..si munceam..ehehe...depinde si de caracterul omului..de predispozitiile sale si tocmai pentru ca vede ca are parte de asa multa intelegere-se comporta si isi permite rautati.Esti prea ingaduitoare-pe bune

Citat:

Mergi la inceput

Alinutza...nu ne-ai dat de baut si fu ziua ta!rusinica

ma bucur pentru Adelutza cea profunda"bravo,mami,bravo"!

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
tocmai pentru ca vede ca are parte de asa multa intelegere-se comporta si isi permite rautati.Esti prea ingaduitoare-pe bune

Multumesc ! Inseamna ca de aici mi se trage lipsa ei de respect.

Mergi la inceput

'neatza!cafea?ceai?cico calda?
noi fugim la piatza dupa mere sa fac o placintica...

daca nu ma ia greatza iar,fac si papa azi

Citat:

Mergi la inceput