Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}
Raspunsuri - Pagina 11
A_driana spune:
'neata
ce dragut vb fulgusorii 
atunci trebe sa-l laud si eu pe-al meu
: asha= asa, ata= asta, ciush= sus, diush= dus, titit= claxoneaza masinile, ti-ta= tic tac (ceasul), papa= mancare, cucuu= cocosul.....astea sunt mai noi
lady serveste-mi o portie maaare de chec cu cirese 
LA MULTI ANI ALINA 

multa sanatate si toata fericirea din lumeeditez si ca sa va spun ca sambata am cules prima recolta din gradina noastra...spanac, pe care David l-a papat ieri la pranz, salata, pe care o papa azi, si ceapa......suntem tare bucurosi ![]()
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:

la ulti ani alina sa fi fericita sa ai paret de tot binele si sanatatea din lume
lady vreau si eu checcc 
si ary are multe cuvinte noi in vocabular:
epuie=iepure, ghina = gaina, coo-coo=cotcodac, uca=uta, mami, tati, ditii=dinti, baii =bani, baia =baie, brum-brum=cand plimba masina
, us=urs, si poceste toate numele nostre eu sunt deta=geta![]()
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
era sa uit
:La multi ani,Alinuta!Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Getik,si Rebecca e cu "uka"=utza(leagan).Ati dus cainele pana la urma?Cezar s-a angajat sofer?Ary?A trecut cu bine peste varicela?De la cine a luat virusul?
Rebecca a fost piscata de o insecata iar,are trei bubitze,care au facut basica galbena cu apa.O dau cu o crema pt intepaturi insecte,am uitat denumirea acu'.
Alexxa,cand plecati la mare?Cat stati?
Adriana,felicitari pentru recolta,la mai mare
Camy?unde disparusi,sper ca Fla e bine
.Voi,cand plecati la mare?
Busy...au crescut fulgusorii nostri,nu?Parca ieri erau cat un ghemotoc,urlaciosi si cacaciosi iar acum merg,vorbesc cat de cat,se exprima...sunt niste omuleti superbi,minunati si surprinzatori.E ca si cum ai avea in fata o parte din Rai..![]()
*Blackmoon Lady
8+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Raportam
:Rebecca a anuntat caca si a si facut la oala!!!
*Blackmoon Lady
8+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Raportam :Rebecca a anuntat caca si a si facut la oala!!!![]() |
uraaa...bravo Becca
noi cand vom raporta oare?
...se intreaba asta o mama care nu insista cu olita Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Raportam :Rebecca a anuntat caca si a si facut la oala!!!![]() *Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit![]()
|
bv becca

la cat mai mult caca pe olita

lady cainele este din aprilie plimbat ca altfel ii faceam eu felu
cezar acum lucreaza la o firma ca sofer din februarie si acu asteapta sa ii iasa niste acte si pleaca ca sofer la o firma in bucuresti
tot sofer o sa fie mai greu dar la bani mai bine, ary a trecut peste varicela ff bine fara semne si fara prea mare agitatie doar 4 zile de febra, somnolenta si fara papa acu este bine vioaie si cu multa energie duracel joaca la piticii pe langa ea
, virusul nu am nici cea ai vaga idee de unde l-ar fi putut lua cred ca din autobuz sau de la un vecin care a avut, nu stiu sigur important este ca a facut boala si acu este bineady stai linistita nu dispera, incearca sa il pui mai des pe olita si o sa se invete

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
A_driana spune:
geti dar nu dispera nimeni aici
...tocmai de aia zic, ca-s relaxata...imi zice uneori cand face kk...l-am lasat vreo 2 zile fara scutec si la fiecare pisu incepea sa planga....apoi nu mai facea pana nu ii puneam scutecul....nu stiu ce-l sperie asa...
o sa-l mai pun pe olita din cand in cand...
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
My Lady - noi plecam in perioada 12-18 august ( ca de atat am avut bani,as fi vrut eu mai mult
)
Felicitari strumfitei pentru cuvintele noi si pentru "evenimentul " de la olita ![]()
La capitolul vorbit Stefan este cam lenes,el spune foate putine cuvinte,adica : mama,tata,nana( nani ),papa,apa ,Ana,brrm ( masina )si imita unele animale, in rest...pauza.![]()
A_driana - e foarte bine ca aveti gradina voastra,cred si eu ca sunteti multumiti de prima recolta![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
fetele...sunt bine...cu musafiri..am casa cu 2 copilasi deliciosi 

de-ti vine sa-imananci... la mare plecam peste 2 saptamani si 2 zile 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."