Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}
Raspunsuri - Pagina 10
pishko spune:
Nici lui MIhai nu i s-a inchis fontanela... mai e spatiu cat pui degetul... am intrebat dr si mi-a zis ca pana in 2 ani e ok..
Lady am vorbit cu tipa si mi-a zis ca o sa sune la depozit sa-ti trimita si geanta... pentru gestul asta urat un mare cah pentru ei... am impresia ca vroiau sa ne sufle geanta... mi se pare un gest mizerabil daca e asa... si inca o data romanie dulce romanie... cah cah cah
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko Nici lui MIhai nu i s-a inchis fontanela... mai e spatiu cat pui degetul... am intrebat dr si mi-a zis ca pana in 2 ani e ok.. Lady am vorbit cu tipa si mi-a zis ca o sa sune la depozit sa-ti trimita si geanta... pentru gestul asta urat un mare cah pentru ei... am impresia ca vroiau sa ne sufle geanta... mi se pare un gest mizerabil daca e asa... si inca o data romanie dulce romanie... cah cah cah pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
*Blackmoon Lady
8+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ary cere la oala?Bv Ary!
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Ary cere la oala?Bv Ary! ![]() *Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit![]()
|
da imi aduce oala zice "cacatu" dar nu prea face decat ff rar incepem sa exersam aceasta tehnica
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
ce liniste....
poftiti la chec aburind,cu cirese incorporate
![]()
nb,love u!
*Blackmoon Lady
allexa06 spune:
...m-ai innebunit
chechul,prajiturile cu fructe si clatitele sunt preferatele mele 
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa06 spune:
...m-ai innebunit
checul,prajiturile cu fructe si clatitele sunt preferatele mele 
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui allexa06 ...m-ai innebunit checul,prajiturile cu fructe si clatitele sunt preferatele mele ![]() http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
*Blackmoon Lady
My_Lady0091 spune:
'neatza fete.
ne laudam si noi cu cateva cuvinte noi:
"caii"(care eu crezui cateva zile ca sunt animalele in cauza)-defapt mancare![]()
"baii"-eu credeam ca zicea "bai"(adica baie),da'-i diferit,mai are un "i",deci inseamna bani![]()
baii caii-semnifica cu banii luam mancare![]()
![]()
![]()
apoi,toate fructele rosii sunt"cese" sau "ciese",adica cirese![]()
si mai sunt incercari,insa astea-s mai recente si frecvente![]()
*Blackmoon Lady
busymummy spune:
Si noi ne laudam cu
: "ma-nana" (banana), "papetu" (pampersu'), si am inceput sa "personalizam" pa-ul, adica: "pa, mama", "pa, tata", etc.