una...am si eu o mica,mare problema :D....Luna trecuta respectiv 22mai,a fost ultima mea zi de c.m...in data de 2 iunie am avut contactul cu risc,prietenul meu ejaculand in mine de3 ori..(din cate am intales cu conteaza cantitatea,ci calitatea )..iar in data de 15 iunie,am avut o scurgere rozalie..iar 3 zile mi-a curs si dupaia numai ...tind sa cred ca sunt insarcinata pt ca menstruatie trebuia sa-mi apara in data de 18,sani mi-au crescut,am ameteli,greturi,dureri de cap.sunt foarte derutata..test de sarcina mi-am facut la 1 saptamana d la contact si clarr a iesit negativ,fiind facut prea devreme..dupa parerea voastra as putea sa fiu insarcinata,prezentand aceste simptome?
Buna, din ce povestesti ai toate sansele sa fii insarcinata. Contactul cu risc a avut loc in perioada fertila, cam la 14 zile poate a avut loc implantarea ovulului fecundat in uter cand ai avut tu scurgerea rozalie. Poti sa faci maine dimineata un test de sarcina-pt mai multa siguranta( chiar daca scrie ca se poate face in orice moment al zilei), sunt pe care scrie ca indica din prima zi de intarzierea cm daca esti insarcinata. Sau mai astepti inca cateva zile, sa fie cam 7 de la data cand trebuia sa iti vina cm si faci atunci testul. In general dupa o saptamana de intarziere un test de sarcina e destul de concludent.
Multa bafta si sa fie cum iti doresti!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 29+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Da, din cate spui poti fi insarcinata, dar un test de sarcina sau o vizita la medic iti va da raspunsul sigur.