bebeta23, dute cu incredre la dr ion ionut , dimineata la 7 sa f langa spitalul giulesti la centru este in fiecare zi acolo parca in afara de joi , pe mine ma primit si sambata (avulam si am facut inseminare) este un doc extraordinar, eu asa dr nu am mai intalinit sa vb frumos cu pacientele , expunei problemele tale si el va sti pe ce drum sa o apucati , pana la adoptie mai sunt multi pasi , sotul sa faca si el toate analizele , incercati apio si inseminare sau chiar FIV daca aveti banuti (vb si cu medicul de familie despre asta) aveti ce face pana la adoptiecu toate ca nu este un lucru rau sa adopti din contra dar sa nu stai toata viata gandindu-te daca ai facut tot ce a fost posibil sa ai un copil al tau.
of topic, eu am ajuns la un moment dat cu actele de adoptie intr-o mana (informarea initiala), si cu testul pozitv in cealalta mana , a fost un dar de la Dumnezeu
----------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Buna fetelor
a facut cineva recent laparo la dl. doctor ?
am nevoie de ceva info...
Despre infertilitate si nu numai :)