Viva vacanta de vara ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Noi asteptam cu drag sa ajungem in Romania, in Bucovina.!!!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Off, ce dor mi-e si mie de casa, de Bucovina - si copilaria mea! Nu am mai fot de multi ani...

Noi avem vacanta 2 luni de zile, inca o saptamana de scoala. Fetita mea este in clasa a doua, abia asteapta - si are asteptari maaaari!
Micutul inca nu stie ce-i aia - va fi primul an de vacanta pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Revino la realitate, multi oameni nu au cu cine sa lase copiii, nu au bani de bone, nu au bunici sau rude, nu au bani de vacante, au programe si sefi stresanti, isi lasa copiii singuri acasa!

Multi oameni aleg sa nu se bucure de viata, ci mai mult sa se jeleasca. In loc sa lupte pt o viata mai buna si mai frumoasa.. aleg sa-si planga de mila. Energie risipita.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Revino la realitate, multi oameni nu au cu cine sa lase copiii, nu au bani de bone, nu au bunici sau rude, nu au bani de vacante, au programe si sefi stresanti, isi lasa copiii singuri acasa!

Multi oameni aleg sa nu se bucure de viata, ci mai mult sa se jeleasca. In loc sa lupte pt o viata mai buna si mai frumoasa.. aleg sa-si planga de mila. Energie risipita.

Cu mine vorbesti? Situatia expusa mai sus de mine, nu e cazul meu, din fericire. Dar sunt multi oameni, care nu au norocul meu. (nu voi enumera ce facilitati si ce program au ai mei in aceasta vara)

In rest, no comment la mesajul tau, probabil tu nu discuti cu oameni care au probleme de organizare a familiei, de plasare a copiilor in timpul vacantei. Eu da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu retraiesc acum febra aceea a pregatirilor de vacanta

si ca parinte... resimt feelingul copilariei mele, cand cu multe zile inainte imi faceam tot felul de ganduri, imi aranjam 'patul' pe locurile din spate ale masinii: cu perne, plapumioare, jucarii, carti etc

eram asa de incantata si ardeam de nerabdare in asteptarea acelei ore mici din dimineatza plecarii (plecam ft de dimineatza sa ajungem pana in pranz la mare), incat nu mai dormeam in noaptea respectiva

de vacantele la mare imi amintesc parca cu cea mai mare placere desi vacantele la bunici sunt cele mai dragi sufletului meu: la scaldat, cotrobaind prin scrinul vechi de carti, descoperind lucruri interesante peste dealuri...etc...

tanjeam pana anul urmator la mirosul sarat si specific Marii Negre (cu tot cu algele ei)..si adoram mult timp dupa revenirea acasa sa-mi infund nasul in tapiteria masinii... care mai pastra un timp mirosul vacantei mele

va doresc tuturor vacante strasnice!!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Mai e cineva care ia vacanta de vara pe 29 iulie?
Noi avem numai 6 saptamini,intre 29 iulie si 12 septembrie .

Vacanta frumoasa tuturor si noua succes la scoala !

Alina,mami de 2 copii minunati

Idem pentru ca stam in aceeasi zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

"Multi oameni aleg sa nu se bucure de viata, ci mai mult sa se jeleasca. In loc sa lupte pt o viata mai buna si mai frumoasa.. aleg sa-si planga de mila. Energie risipita."
Wow - cred ca exact de asa super-gandire pozitiva au nevoie - de ex - cei de la SAAB care au aflat ca nu li se vor plati salariile... acum inainte de vacanta de vara! http://www.thelocal.se/34526/20110623/
"VIVA vacanta de vara!"

Da - sunt "nostalgica" dupa ceea ce parintii nostri au avut si noi nu "suntem in stare" sa oferim copiilor nostri. Imi este realmente dor de viata plina de SIGURANTA pe care o aveam inainte, si sunt trista ca nu o vom mai avea niciodata... Imi lipseste siguranta locului de munca - siguranta unui venit decent (cati dintre voi nu cunosc cel puti o persoana din anturajul apropiat care si-a pierdut locul de munca?), siguranta pensiei (o batranete "asigurata"), siguranta fizica (nu putem lasa pruncii afara in curtea blocului singuri - de ex).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Sincer e frumoasa vara, dar vacanta copiilor care aici e de 6 saptamani da peste cap toata frumusetea asta. Numai cine are ajutor nu stie ce inseamna sa n-ai unde sa trimiti copiii, bunicii lucreaza si ei, altii nu mai traiesc, ca sa platesti un fel de scoala de vara, wow, nu mai distractie nu e, in timpurile astea de criza.

Eu am noroc ca am baieti mai mari, am mai aranjat cu parintii celorlalti prieteni ai lor, dar tot ne dam peste cap si alergamcat putem de repede de la munca acasa sau facem ore suplimentare ca sa stam a doua zi cu copiii acasa.

Care angajator da si el tot 6 saptamani de vacanta, e frumos sa spui: trimit copilul in camp/tabara, pai nu vreti sa stiti cat costa, pt 2 copii si asta doar o saptamana. Hai doua au si parintii. Dar restul de 3?

Zicea cineva sa luptam pentru o viata mai buna? Ce inseamna asta? Ca noi doi salariatii din familie ne permitem cate ceva dar 4 saptamani de vacanta platite nu prea. Inseamna iarasi ca aici pe forum se gasesc numai oameni cu bani, sau nah e mai usor de vorbit din perspectiva ca au cu cine lasa copiii, gen bunici sau bone platite ca in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subiectul probabil s-a vrut a fi unul foarte frumos
insa realitatea fiind atat de dura, nu vedem partea frumoasa a lucrurilor.

si eu vreau sa mi duc copila in vacanta, nu a fost de la varsta de 2 ani de exemplu... dar nu vreti sa stiti cate nopti nedormite am tot gandindu-ma cum sa fac sa scot bani pt asta
incepe sa mi para rau ca i-am promis ca mergem in vacanta si nu pot da inapoi sa nu o dezamagesc, altfel renuntam.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

si eu vreau sa mi duc copila in vacanta

Mergeti la Felix!
Am amintiri frumoase de la Felix, cand mergeam la bunici in Oradea...
Tata mergea si cu bilet in statiune, eu stateam cu el.

Chiar asa: cei ce stati la Constanta (sau alte localitati la mare) n-aveti cum sa simtiti un concediu "la mare", nu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput