Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Anca da, slava Domnului nu a fost nimic.
Hai ca ai fost tare cu dr
Anuta
Am terminat de baut o cafea dar cred ca mai beau una. Incerc sa prind curaj sa intinhd o serie de rufe si sa vad ce mai pot face pana se trezeste David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Prezent la cafea! Citesc din urma mai tarziu, ca acum mai am de facut ceva prin casa si apoi trebuie sa fug la gara (port) sa imi iau gaina trimisa de mama de la sat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata! multumim de cafele!
office, cum mai e Maiu? noi suntem mai bine, chiar imi vine sa nu-i mai dau antibioticu, sa mergem doar pe expectorant si pe picaturi in nas! deja si-a dereglat flora de la antibiotic, desi ii dau protectis, face des si moale!
oramona,
eveline, a tinut faza cu cercul in camera? am incercat si eu, cu paturi, [perne, degeaba, le escaladeaza si mai frica imi e sa nu cada de la inaltime! il pun in patut cand am treaba sau il iau dupa mine cu scaunu de masa si ii dau ceva de rontait! oare nu exista de cumparat ceva tarc mai mare sau numai gardulete de plasa, sa pun de jur imprejurul camerei sa-l stiu in siguranta?
Mari, pune mana si te ingrasa, daaaaa????
Anca, nici pe mine nu m-au vizitat rusii, dar la cat alaptez eu, ca mofturila nu papa mancarica, e de inteles, ma gandesc eu.....
azi nu am chef de nimic! e ora 10:30 si D nu a vrut sa pape! azi noapte a papat doar o data pe la 4!e cam mult fara mancare, dar nu vrea...nu-l pot obliga! aree oroare bietu de cat il chinui cu medicamentele!
sa aveti o zi faina!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Salutare,
noi tot cu alaptat la 2 ore noaptea ne laudam.
acum,avem 10 luni si 3 saptamani si ,daca ne tine mami de manute, pasim cca 2-3 m.
se catara insa peste tot. urca pur si simplu.habar nu am d eunde are atata forta.are doar 6,600 kg.asta e, nu imi mai fac griji cu greutatea.se apleaca sa ia ceva de jos, tinanadu-se cu manuta de sus, pt a nu cadea.
psiho- motor, face cam tot ce face un bebe nascut la termen, la 10 luni si 3 saptamani.
varsta noastra corectata ar fi 8 luni si jumatate, dar mi s-a spus ca nu prea are sens sa ma mai orientez dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi, asa mai la amiaza.

Adelina, un mare pup si de la noi. Eu zic sa nu renunti la antibiotic chiar daca e mai bine. Eu stiu ca asa trebuie, ca se continua tratamentul cat e dat, ca sa nu revina boala. Si eu mi-am terorizat copilul cu seringa, vroia tot, calciu gulconic, antibiotic , aerius, tot pana la siropul de tuse. Si din cauza lui nu mai vroia nimic cu seringa asa ca din seringa in lingurita si era ok. Si mi-am amintit, aam vrut sa-i dau si eu Tantum Verde si cica nu se da la copilasi sub 6 ani . Frumoase poze.

Va mai invit odata la un pahar de socata , ca nu mai am decat 2 l si anul trecut era bataie pe aici pe ea, dar na, atunci eram cu poftele.

Ana, daca uit, distractie placuta la nunta.

Si pisoiul meu scrasneste din dinti de ma scoate din sarite. Eu ii dau peste falcute cu degetelul, dar nu cred ca-si da seama de ce. Sper sa se cuminteasca.

Va pup.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
Caldura mare mon cher....

ADELINA - la noi a mers de minune faza cu cercul deoarece Darian nu merge in 4 labutze, ci doar intr-un fel ciudat descris de mine in alt post, cu alte cuvinte nu se prea deplaseaza. Am facut cercul in ideea in care daca va cadea in botic macar sa cada pe moale.

Azi intentionez sa-i dau la masa de seara paste cu branzica...sa vedem daca va compila...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Caldura mare si la noi. Ne-am trezit tarziu si nu am apucat sa ne facem rondul de dimineata, asa ca asteptam cu nerabdare sa se domoleasca soarele si sa facem o plimbare pana in parculet.
Eu nu prea pot sa o las singura pe nicaieri. Escaladeaza tot. Si suge orice cablu gaseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

oramona mersi. Nunta e luna viitoare pe 3.

Deci,oficial sunt cu "nervurile" la pamant!. Iar se repeta faza cu nemancatul! Nu mai vrea sa manance nimic,sta cu mancarea in gura si nu vrea s-o inghita. Bine macar ca lp il accepta si il bea. Oooffff!!Abia inghite 2-3 lingurite. NU are nimic in gat!Pur si simplu nu vrea! Asa ca e la dieta,doar lp. Cred ca i s-a parut ca au crescut chischutzele pe ea,si s-a gandit ca e prea grasa! Of,sper sa-si revina,de azi ii dau din nou granulele alea homeopate ca s-au terminat si nu i-am mai dat. Am vazut atunci ca papa bine.....m-am culcat pe ureche......asa-mi trebuie!

eveline esti suparata pe mine????

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANA - Doamne, ce-ti veni? De ce sa fiu suparata??!!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Nu stiu,mi s-a parut.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput