Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La multi ani, David! Alynta, sa-ti traiasca frumosii si tie si sotului tau va doresc fericire si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani David!Multi ani fericiti impreuna Alynta!

ANA - sper sa treaca repede iritatia, la pretul asta...ar trebui sa treaca numai cand se uita Maia la cutie :)))

La noi e frig si ploua, parca-i toamna. As face o prajitura dar nu stiu ce....cand ploua eu am chef de prajitureala :)))). Sunt cu amandoi copii acasa si e cam solicitant, dar sanatosi sa fim...

Si eu sunt pro olita insa sunt de parere ca fiecare mama face cum considera mai bine pentru puiul ei. Darian are momente fixe cand face si mi-e usor sa-l pun...nu stiu ce sa zic, absolut fiecare cum crede. Insa faptul ca-i prezinti olita mai de mic nu cred ca-i strica. E ca atunci cand doarme ii arati patul, cand mananca ustensilele de bucatarie,, cand face unsa alta..olita. Fara a-l obliga si daca simti ca e frustrat nu se merita. Vecina mea cu fetitele gemene cand a auzit ca-l pun pe D pe olita a recunoscut ca ea nu le-a pus pe fete inca..si s-a gandit ca ar cam fi momentul (au 1 an si 3 luni). Asa ca a incercat si au plans teribil ... amandoua ... chiar s-a distrat ca una din ele s-a ridicat in picioare si a gesticulat cu degetelul la olita, o certa pe limba ei.. si spunea femeia ca-i pare rau acum ca nu le-a "prezentat-o" mai devreme, chiar si in joaca... Oricum sfincterele si le vor putea controla muuult mai tarziu, undeva pe la 2-2,5-3 ani..atunci abia am pretentia sa se ceara si sa se abtina daca e cazul... acum doar ne obisnuim sa facem in ea cand ne vine... daca nimerim momentul...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de zilele trecute si celor de azi .

Raspund si eu la cateva intrebari:
- nu isi tine singura sticluta, la 5, 6 luni o tinea, acum nici nu intentioneaza, e comoda
- pe olita nu am pus-o inca pt ca nu am, nu ma grabesc sa iau una dar e pe lista pt candva
- a treia masa este cerele/gris/mamaliguta, de cele mai multe ori ii dau gris pt ca ii place tare mult, iar pt bb-ii care nu iau bine in greutate nune nici o probl daca papa mai des gris
- si ioana imi face iritatii urate la fundulet, cu Bepanthen nu am reusit sa rezolv problema, am luat o crema de la Mustella (cu oxid de zinc) o caruta de bani care nu prea isi facea efectul, asa ca am mers la farmacie (cele care prepara) si am cerut un preparat pt fundulet iritat (50 gr 8.5 ron) fara sa am reteta de le pediatru. Crema asta o folosesc de fiecare data si sunt fff multumita. La fundulet o spal (de regula dupa kk) cu sapun lichid (sampon/gel dus) de la Klorane iar cand e fff cald mai dau cu pudra pe la pliuri. Acum funduletul ei arata fff bine, nu mai is probl cu iritatiile si cu banuti mai putini.

Luna a zecea

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

bunaaaa
v-am citit pe diagonala Pit inca ma suge la greu dar e la olita...avansat, ziceam ca nu ma grabesc pt ca pe Ema am puso la oala de la 6 luni si pe la 2 ani nu mai statea deloc la oala dar am incercat sa vad daca sta si nu numai ca-i place insa se si screme cand e pe olita si face nr 1 si 2 asa ca sunt multumita, deja dimineata e un obicei, si sta si Ema la wc Doamne ajuta! nepotul meu a terminat contractul cu pampers la 1an si 2 luni poate repetam istoria
Pit bea apa din canuta cu cioc...si o tine singur, e ambitios
inca nu merge in 4 insa sta agata de canapea, e mai usor in brate ori premergator
suntem la dintele nr5 musca tot
am inceput sa-i dau din mancarea nosatra sa guste, pun sare la final, dupa ce intai ii opresc lui intr-un castronel, ii place sa muste din fructe: caisa, banana
cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

EVELINE, caz real si recent: nepotul meu de 3 ani, facea doar in scutec/pantaloni. cat statea pe olita se tinea sa nu faca, vedea in ea un dusman, o ciudatenie. asta pana intr-o zi cand s-a suparat taica-meu tare de tot pe el ca deja era jenant sa mearga cu el pe undeva si sa puta a kk, si mai ales ca vorbeste si foarte bine de mult timp, a luat cureaua de la pantaloni si l-a ,,speriat'' putin ( a nu se intelege bataie in adevaratul sens al cuvantului, ci doar cat sa prinda frica de ceva). de a doua zi baiatul stie sa isi aduca olita singur unde vrea sa stea, o duce singur afara...el stia ca in pampers facea si isi continua obiceiul, nu voia sa faca in alta parte si ajungea sa se constipe de il urmareau si il puneau pe olita...
PS: nepotul meu e crescut mai mult de parintii mei decat de propriii parinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

bebecris, ma laudam ca D soarme mai nou cate 2 ore la pranz si dorm si eu, dar vad ca ieri si azi mi-a tras-o, deci cu somnu peste zi...cand cum! uneori cate o jum de h de 3 ori, alteori cate 2 ore de 2 ori!
oramona, cu problema asta ma confrunt si eu, referitor la mancare, de multe ori daca se nimereste ora de masa cand ii e somn, nu vrea decat san si gata...
office, doina, pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cu intalneala, am vazut doar una la Doina! apropo, pozele de la munte sunt fff frumoase!!!!!!!!!!!
alynta, la multi ani lui david si voua, parintilor multi ani fericiti in armonie si pace!!!!
anca, sanatate sotului si micutului Ionut!
Mari, hai ca arunc eu o rosioara mica, dar pt povestea cu nepotelu...nu-s de acord cu astfel de "sperieturi" sper sa nu te superi pe mine ca am zis!cat despre olita, e adevarat ca ei la varsta asta nu pot sa-si controleze nevoile, deci il pui cand crezi tu si vezi ca se apuca sa faca ceva si daca se obisnuieste, in timp face legatura! dar sa ceara si sa se abtina...dupa 2 ani! bravo lui Vlad ca-i place si face! eu nu il vad pe Darius sa stea linistit 5 minute pe olita, sincer, nu are stare deloc, nici la schimbat, nici la mancat, e o agitatie continua!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Hai la cafeluta! Eu iau portie dubla. Fornaiala superficiala s-a transformat aseara in tuse, febra 38,4.
Ce bine ca medicul de familie ma intreaba de fiecare data ce mai am nevoie de in casa, prin urmare aseara aveam Eurespal.
O zi superba si tuturor sarbatoritilor, sa traiti cu numele si multa , multa sanatate si dorinte implinite!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Multumim de cafeluta!
ADELINA, accept si mai multe rosioare, pun eu castraveti si fac salata. Sincer, nici eu nu sunt de acord cu astfel de treburi, dar cand vezi ca te rogi de el, ii spui sa ceara, sa se aseze pe olita, aplici orice alta metoda sa il determini sa renunte la a face in pantaloni, iti spun eu ca ajungi sa faci asa ceva. Au apelat ai mei la orice metoda pasnica si orice alt fel de alta pedeapsa fara violenta si el tot incapatanat era si se ascundea sa faca pe el...si iti mai spun ca nu e placut sa stai in casa si sa nu stii de unde pute, ca se invatase sa scuture pe crac, sa nu se vada ce a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!

La multi ani David de Alynta!!!! Si multi ani fericiti impreuna!!

Noua ne-a mai trecut iritatia,nu mai e rosu deloc,doar putin aspra pielea in locul ala,dar se vindeca!!
Azi am o leneeeeee,si sunt zombie,toata noaptea s-a foit si a marait. Am leganat-o si am plimbat-o de mi s-au lungit mainile. Nu mai pot de somn!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna diminetaaaaaaa si de la noi .....imi pare rau ca nu prea dau pe aici dar incerc sa ma revansez.....am citit capitolul acesta , ma bucur ca apelul facut de voi au mai adus pe aici alte fete sa mai scrie

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!sa cresteti mari si frumosi ieri si puiutul meu a mai adaugat o lunita....am baiat mare, trece ft repede timpul, ieri era un bebelus iar acum am ditamai barbatelul
Asa ca va servim cu de toate, avem tot ce va pofteste inimioara!!!!!

....revin

Mergi la inceput