Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
tomaca spune:
Bravo Bea, felicitari!
Ce sa zic, am avut o presimtire, da' am tacut. Sa fie sanatos.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN
ale1212xa spune:
bv bea, sanatate multa!
si eu zic acum ca te vedeam mamica de 2 baieti de cnad ai zis ca esti gravida dar asa frumos spuneai de codite ca nu am vrut sa cobesc zicand
indiferent, sunt convinsa ca esti o fericita 
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Intru repede sa zic de Bea: Bebe este bine doar ca nu e cu codite, este cu putulica. Eu i-am zis ca-s sigura ca nu se opreste la 2 si ca sigur o sa faca si o fetita cu codite. Va pup, revin mai pe seara! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Bv bea!!!! ce frumos!!! o sa fie literalmente ca doi frati

...lasa ca vine si fetita. no worries
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa bv bea, sanatate multa! si eu zic acum ca te vedeam mamica de 2 baieti de cnad ai zis ca esti gravida dar asa frumos spuneai de codite ca nu am vrut sa cobesc zicand ![]() indiferent, sunt convinsa ca esti o fericita ![]() ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
auzi....la mine sa nu te abtii ,da?
inca nu sunt....de luna viitoare incepem...eu oricum intrebam pe toata lumea ce o sa fie....80% ziceau ca o sa am fata
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
Bea Doamne ajuta in continuare
... asta e varianta ideala pt Ivan. Stii ca atunci cand ne dorim fata si baiat suntem egoisti, pt ca ne gandim la noi, parintii, dar pentru ei ca si frati e super sa fie de acelasi sex. Pana acum e bine... o sa ai doi baieti, mai faci doua fete si n-ai treaba![]()
![]()
.
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Buna dimineata, poftiti la cafelutza calda!
Ieri am inceput un mesaj, dar n-am mai apucat sa-l termin si sa-l trimit...
...fetele mele cred ca fac concurs, care sa traga mai abitir de mine..
. Ieri intre 11 si 14 am fost cu diana la mall, pentru ultimele cumparaturi inainte de plecarea ei...M-a alergat de numa', dar a fost taaare placut sa fim numai noi doua...Ei i-a lipsit mult treaba asta.![]()
Am vorbit la birou cu colega mea...se pare ca va trebui sa incep munca la 01 august
...eu ma gandeam la septembrie...M-a cam luat pe nepregatite, intr-un fel, asa ca am cautat toata ziua oferte de cazare la mare
...Nu vreau sa merg la munca inainte de a merge macar cateva zile la mare...N-am fost anul trecut, si daca nici anul asta nu ajungeam...o luam prin fasole. Asa ca, in urma unor nesfarsite dezbateri cu tati de iris, diana, bona(pentru sincronizarea programelor
)...etc., am gasit ceva dragutz, intre 12 si 19 iulie...Abia astept sa plecam!
Am fost marti dupa-amiaza la doc...totul e super-ok cu mandrele, am scapat de problemutze!
Din ce am citit:
Sondaj:
- miscare...nu organizat(fitness, bazin, sau altceva)...doar prin casa, shmotru, si miss Iris, care are grija de conditia mea fizica.
- dieta...nuuuu...poate doar dieta Alexutzzzzei(
), sau cum o numim noi: "dieta...Apuci"(ce Apuci, cand Apuci...daca Apuci)![]()
- geam deschis... nu, nu ii deschid geamul noaptea, din considerente de zgomot, desi mie taaare mi-ar trebui.
Danasor...
fetele frumoase, vorbarete si dintoase!
...
de cafeaua de ieri, ca am baut-o, si n-am apucat sa mai multumesc. Deci si tu ai fost la mare in primul an de liceu
...super frumos....pe mine nu m-au lasat nici macar la agapa din clasa a 10-a, care s-a tinut la mare...si eram cu dirigintele clasei!
Larisel...sorry de micul accident mancator de timp si bani!
sa rezolvati fara prea mare alergatura, si muuulta sanatate gemanutzelor frumoase!
Nyny....
...sa-i fie de bine tunsoarea lui Dav, si sorry de peripetiile cu masina, cu cainele si cu bicicleta Marei!...Bine ca sunteti voi ok, ca fiarele se repara (e adevarat ca nu fara cheltuiala, dar....)
Ruxita...sa aveti parte de o mini-vacanta frumoasa in Ardeal! Sorry de problemele cu pasaportul Elei...Din pacate stiu despre ce vb...dar noi suntem nativi, si a fost ceva mai simplu cu pasaportul Dianei...a fost nevoie de hotarare, stampilata de tribunal cum ca a ramas "definitiva si irevocabila". 
..poate rezolvati intr-un fel.
Bea...felicitari pentru rezultatul de la echo! Deci o sa ai 2 baieti frumosi, ajutoare de nadejde pentru tine si tati!

MP...wow, ce frumos ca locuiti intr-o asa zona, cu multa verdeata, si va puteti plimba in voie!
Mire...
sa treaca repede bubitza princesitei, si sa fie asta singura problema, sa va bucurati in continuare de o vacanta fara peripetii!

Miki...

Alicredo...felicitari pentru rezultatele dietei, si spor la..."lucrul" pentru bb2!

Dece...
.....m-am distrat tare cu.."zicerea" despre ..."mangaiatul soarelui"
!
Sper sa nu fi sarit ceva, ca am scris din amintiri, si cu un ochi pe monitor, ca pazesc princesita, sa nu sara din pat!![]()
O zi frumoasa, tuturor!
Beatrice1982 spune:
Neata!!!!!!
deci e cu putza............
eu de aia ma gandeam ca e "altfel" ca e diferenta de la cer si pana la pamant de la sarcina cu Ivan si asta...altceva nu mi-a dat de gandit..dar cum ziceti sanatosi sa fie, si parca acum si eu ma vad mai bine mama de doi baiteti si so_acra cu 2 nuroriiiiiiiiiiiii
ioi m-am dat draq......
;))
na bine............
asta este un pic am fost dezamagita, ca nu am la cine lua cercelushi cu buburuza, si tre sa dau hainele roz inapoi....dar imi trece..........ce-oi face?
da nimeni nu crede.......
adik toata lumea ma intreba da sigr e baiat??????
daaaaaaaaaaa
na.............
ma duc sa mai dorm un pic....
Ivan a ramas acasa....si am ajuns abia pe la 22.30 si el urla, nu vroia sa doarma cu nimeni, cand m-a vazut a inceput sa imi insire multe si marunte pe limba lui, m-a strans in brate si a si inceput sa rada si sa aibe chef........
of of mamaosul lu' mama.........
mi-era o mila de el......of of
revin sper...........
se anunta caldura mare................mor de cald...
azi sotul vine seara acasa.....deci numa in doi om inflori iar..........
pupici muulti si de la ala micu'......
va place numele??????????????
mie nu prea, e ideea lui sot for the moment....sa fie si el happy
de gasim ceva mai bun, il schimb...............
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
decenuela spune:
neatza fetili...cra..cra...![]()
sarumana de coffe , sorina...buuuuuna
io n-am net de ieri...dar acu m-am gandit ca poate gasesc niste retele..neparolate in zona
..si ...ete asa pot servi si eu cafeaua cu voi...nu fur..imprumut nitzelus
bea...eu am aflat de ieri m-a sunat mire sa-mi zica...am fost dezamagita un pic ca fata noastra nu e tocmai fata..
...dar na...o sa ai 2 fete
....so_acra :))...lasa...sa fie sanatos...e tot ce conteaza...
sorina..cred ca puteai baga repede si o bulgarica...dar daca ai gasit ceva civilizat si la noi....mmmm ce frumos tre sa fifost...asa ca fetele la mall...am senzatia ca sunteti o familie tare frumu...
alicredo...nu mai da si tu cu parul..ca deja ma doare spatele...mi-e un pic greu sa ma reapuc din motiv de...cirese....sunt
....dar na...mai trebuie un impuls...offffffffff
ieri m-am enervat pe JM....si de ce...
cik elnu suporta sa iasa in parc si sa-i vada pe toti cum isi bat joc de jiji...si el nu reactioneaza...
toti insemnand...pretenii lui jiji..de pestrada...pe care ii recunoaste si se bucura cand ii vede. dar...cum nu toti copiii sunt la fel...una, o zgatie ia totul, e f strangatoare...mai si impinge...etc etc....iar jiji e mai fletz...el nu impinge...nu pocneste...nu reactioneaza violent cand i se ia ceva din mana e f darnic...face asa o scurta criza pe loc( doar cand i se iau cheile)....si ce sa fac io sa ma iau de gat cu copiii? e penibil..plus ca io nu dau importanta la astfel de aspecte....o sa se caleasca el...dar na...nu-s genul sa-i zic..da si tu...mie imi place ca e pacifist si docil...na
gata...ma duc la shmotru repede pt ca incercam cum se trez sa plecam afara 1 ora..sa mai prindem umbra...
sa aveti o zi superba....
ma duc sa-i cumpar azi crema de protectie...am inteles ca cea de la avene se intinde f bine
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Buna dimineata,
Bea Felicitari 

o sa fii o mamica tare fericitaaaa, pt ca o sa ai 2 baieti foarte frumosi cu 2 neveste superbe, vezi deja ai o nora pe cinste

, mai face o mamica de pufuleti o fetita si o sa mai ai o nora dragutza
Sa dea Domnul sa fie totul bine
Pupici la toate mamicile de pufuleti
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Beatrice1982 spune:
dce cunoastem si noi astfel de copii....insa Ivan nu se lasa frate........
daca e la el acasa, masina lui ii a lui...bicileta le fel, se baga, maraie caraie pana si-o ia inapoi....![]()
cateodata nu imi place ca reactioneaza asa...dar poate ca e de bine, ca il invata cum sa isi stapaneasca ce e al lui cand a fi mare
cum s-or juca cu asta micu'.nu stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:)))
om trai si om vedea........
eheeeee simply de mi-as putea alege eu urorile ce bine ar fi.........mama mama...
mersi de felicitationes..............si sa traiasca putzoii!!!
merem si noi afara
acu s-a trezit......
e canicula
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!