Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Beatrice1982 spune:
nu ieri aziiiiiiiiiiiiiiii
si fac pe mine de emotii
dar sper ca totul e ok, ca atat danseaza de balerina se face
na sa imi dea cineva pe pm un nr...sa scriu unsms
cuscra nu am nr tau
ia da-mi-l sa se vorbeasca astia doi, nu crezi ca e timpul?????![]()
![]()
la 5 JUMATE AM PROGRAMARE
PUPICI
SA IMI TINETI PUMNIII
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
17+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
ale1212xa spune:
asa, am adormit si eu copilu...am pus mancarea la fiert si am zis sa intru rapid ca nu stiu cand mai apuc
asa...scaunul de masa uitasem: nu mai stam in el de foarte mult timp, vreo 5 minute reusesc, cat sa ii dau 3 linguri de mancare..apoi directia patut...acolo il prind si mananca binisor. Laptele il bea numai in patut..ii zic ca facem lapte..vine cu mine la bucatarie si apoi fuge la patut si incearca sa se urce in el...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 nu ieri aziiiiiiiiiiiiiiii si fac pe mine de emotii dar sper ca totul e ok, ca atat danseaza de balerina se face na sa imi dea cineva pe pm un nr...sa scriu unsms cuscra nu am nr tau ia da-mi-l sa se vorbeasca astia doi, nu crezi ca e timpul????? la 5 JUMATE AM PROGRAMARE PUPICI SA IMI TINETI PUMNIII Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 17+ cu fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |

Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame si agrafe pentru pisicute si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
alicredo spune:
si atunci eu ce sa mai zic???
....in casa avem 21-23 de grade maximdin 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| citat din mesajul lui larisel alicredo Ce dieta tii? Eu nu am reushit sa ma mobilizez (psihic si financiar) si am luat nishte proportzii... Trebuie sa fac ceva urgent, dar parca nu mai am resurse si auto-motivare. Clar imi trebuie un psiholog _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
asa cum ti-a spus si dece
...e mai mult un stil de viata sanatos...trebuie sa te incadrezi cu carbohidratii in primele 2 saptamani la 60...apoi la 100...so...fara paste,paine, cartofi, fructe, zahar,dulce...ai voie salate cu carnita, lactate...din astea...se numeste south...beach...si gasesti o gramada de info pe net...eu am dat jos...de la 69 din 22.apr la 60.6
azi...si nu mi-e foame....pus si simplu m-am obisnuit....fara papa dupa 6 seara si altele
spor
dece...mami...eu te astept si pe tine.ok? sa nu ma lasi balta
trece perioada asta si iei iar o saptamana macar de la inceput ,daaaa?ale1212xa

bv ptr cele 7 kg!!!din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
![]() ![]() ![]() Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame si agrafe pentru pisicute si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii Magazinul meu |
subscriu

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
plec sa ma intind o juma de ora pana nu mi-i se trezesc prunci...ca la noapte iar e liber tati....![]()
![]()
si tre sa fiu fresh....azi dimineata de abia mi-am putut deschide ochii dupa 3 ore de somn...

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
Intru repede sa zic de Bea:
Bebe este bine doar ca nu e cu codite, este cu putulica.
Eu i-am zis ca-s sigura ca nu se opreste la 2 si ca sigur o sa faca si o fetita cu codite.
Va pup, revin mai pe seara!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui miremia Intru repede sa zic de Bea: Bebe este bine doar ca nu e cu codite, este cu putulica. Eu i-am zis ca-s sigura ca nu se opreste la 2 si ca sigur o sa faca si o fetita cu codite. Va pup, revin mai pe seara! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumim Miri!

Bravo Bea!
Sa ai sarcina usoara in continuare si bb sanatos! Sunteti o familie frumoasa!

Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame si agrafe pentru pisicute si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
danasor spune:
| citat din mesajul lui miremia Intru repede sa zic de Bea: Bebe este bine doar ca nu e cu codite, este cu putulica. Eu i-am zis ca-s sigura ca nu se opreste la 2 si ca sigur o sa faca si o fetita cu codite. Va pup, revin mai pe seara! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
frumosBea sa fiti amandoi sanatosi

Trebuie sa fac ceva urgent, dar parca nu mai am resurse si auto-motivare. Clar imi trebuie un psiholog