Pufi de ian-feb 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna noapte si de la noi

Fetelor multumesc mult de urari, dar cred ca de data asta blestemele so-acrai au fost mai puternice , asa vreme urata n-am prins niciodata la mare; bate un vant ingrozitor, la un moment dat am avut impresia ca se misca si hotelul ; am plecat noaptea trecuta pe la 2,30 si am ajuns dimineata pe la 9, am avut noroc de drum liber si copil cuminte care mare parte din drum a dormit; partea nasoala e ca nu prea mai rezistam noptii nedormite, nici eu , nici sotul, la un moment dat am facut schimb la volan- semn de batraneti ;
Planul initial era sa merg doar eu cu A. si mama, ca sotul avea treaba, dar nu l-a lasat inima sa ne lase sa plecam singurele atata drum, asa ca a venit si el... vedem pana cand... - adevarul e ca mi-era cam frica cand ma gandeam la drum, dar hotarasem sa fiu curajoasa
A. este foarte fericita... am dus-o sa vada marea, dar nu am stat decat 1 minut, atat se putea de vant, dar se citea pe fatza ei expresia de uimire si bucurie ca vede atat de multa apa; sper sa prindem macar o zi buna

Sorina sorry de colega ta ... poate totusi nu se confirma...
Lorex albinutza se vede pe picasa, eu in schimb nu am vazut pretul
Nyny piscina suge cel ma bine burtica, asa ca repetati cat mai mult faza , v-am admirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ana,tu intrebai de bilet,scuze ca am incurcat borcaneleImi pare rau ca ai suparari,dar uite ca daca au venit toate odata,acum sigur o sa iasa soarele!

Lorex,chiar voiam sa scriu si tie ca ai o fetita tare frumoasa si mi-a placut faza cu rama
Ce fain de astia mici ca nu au nici o fobie si nici o teama
Legat de medici&co,si eu am ramas tare surprinsa cand am venit aici si am luat contact cu sistemul asta...In Romania,din fericire,nu am prea avut nevoie de mers la medic,dar in schimb m-am doftoricit singura la greu ca asa functiona si tare rau imi pare...Aici nu ti se dau medicamente decat cand e cu adevarat nevoie,adica in momentul in care s-a vazut ca nu reuseste corpul singur sa iasa la liman...Vorbim de afectiuni simple,obisnuite...Lara nu a primit de la medic pana acum,la un an jumate,decat paracetamol,picaturi de nas,niste supozitoare cu chimen cand era micuta in caz de colici si nurofen ca alternativa,atat....Si Lara a fost o singura data bolnava mai serios,am mers intr-o vizita si a luat o raceala cu infectie la urechiusa,la care nu am primit antibiotice,pentru ca a spus doctorul ca era in vindecare si ca nu mai avea rost,si o lauda cumva pe Lara ce puternica e ca s-a vindecat singura...Eu l-am tot intrebat si am inteles cat e de gresit sa punem imediat medicamentele la treaba,cand noi avem de fapt cele mai bune arme in corpul nostru,si anume in sistemul nostru imunitar...La mine nu prea functioneaza medicamentele astea usoare,ca am luat deja multe in viata mea,dar as incerca macar cu Lara sa nu fac greseala asta....Ioi,ce m-am intins...dar sunt tare sensibila la subiectul asta,imi pare tare rau de ce se intampla...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

nu a facut nimeni cafeaua?

atunci va servesc eu cu o aromata

buna dimineatza!

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,bag de seama ca dau eu cafeaua azi

sorina si ...am uitat sa va felicit de aniversare......sa aveti parte de multa fericire,dragoste si intelegere la tot pasul!

nici eu nu sunt adepta medicatiei excesive,doar cand e musai...fimiu cel mare a luat antibiotic de vreo 6-7 ori in viata lui...si are 11 ani...iar cel mic niciodata...am in casa, prefer sa le las sa expire...dar sa fie acolo,pt psihicul meujust in case......mie personal mi-ar placea o combinatie a celor 2 sisteme ar fi super

DSimi pare rau ca aveti ghinion cu vremea,dar ,cine stie?...poate se indreapta...

lorex bondarii nu i-ai gasit? hihihi...dar unde i-ai cautat,mami? ca-s la loc de cinste(adica prima pozitie) in album...

dece sorry de cucui...pupam jijelul mic si neastamparat!

bea tinem pumnii azi la doctor! multa sanatate!

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

sarumana de cafea ale1212...io crosetam de zor la mesaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Si noi am stat ieri toata ziua in casa. Azi ne-am incumetat sa mergem pana la Zoo... bine ca nu ne-a luat vantul pe sus. Nasoala vreme .
Vroiam sa va zic de David... cand se trezeste incepe sa ne strige pe toti la rand, poate poate vine cineva sa-l dea jos din patut: mamaaa, mamaiii, Akaaa (Mara), tatiii...

Mamica fericita de Mara si de David

ce dulce trebuie sa fie!

Mergi la inceput

lore si ale 1212...astept sa ne ziceti si reclama..pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz...nicicum nu reusesc sa o identific in memorie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza....

oooooo e cafeaaaaaaa.....sarumana....je sunt presh...noapte de mare kk...

revin pe motitv de jiji

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si pt cafea!

Dana sigur prindeti si vreme de balaceala, poate reusim sa ne vedem.

Dece offf, si la voi tot dintii?

Sagetuza wb!

MP , cum e azi....mai cald?

Ruxita poti sa incerci sa-i tii mascuta in dreptul fetei cand doarme. Sau poate chiar la asta te refereai. Sanatate multa!

Nyny wow cat de frumos e la voi la piscina! Mergeti mai des!

Sorina, mi-am amintit cu ce inima stransa mergeam si eu la eco. Poate va fi bine totusi bebe.

Ana imi pare rau de neplacerile aparute, ii uram pofta mare lui Stefanel, poate ne aude si se pune pe mancat.

Lore ce frumos spui de Lara, poate ne mai pui si noua poza cu voi.

Haircut si voi poze plssssssssss....ne este dor de voi.

LMA sot de micki!
LMA fericiti inainte Sorina!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Ale1212xa, MP ce harnicutze ati fost azi. Sarumana pt cafelute.

Bea cum mai sunteti?
Ruxita sper ca e mai bine Kay azi. Pt nas infundat noi folosim Vibro_cil... isi face efectul imediat.
Danasor sorry de vremea nasoala. Daca am inteles eu bine, de maine cica se mai indreapta.

CRA CRA CRA ... Mara a aparut in revista Mami... la sectiunea Eu_si_tati. Am incarcat cateva poze pe site-ul lor si... surpriza... chiar a fost aleasa o poza de-a noastra. Mai mai... traiesc cu o vedeta (pardon, doua) in casa

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput