Pufi de ian-feb 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

da...........nici ivan nu a dormit decat juma de ora, mai precis 25 de minute...urla incontinuu, si a adormit tinandu-l in brate, leganandu-l si cantandu-i gummybear..............jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

atata mam plans cu el, nu stiam ce sa ii mai fac, dupa 2 ore de incercat sa adorm nimic.si s-a trezit urland, eu tot zic ca is maselele.........

vedem maine.......

gata ma duc la somn, ca is rupta..................

va puppppppppppppp

pssssssssssssss

ce dulce e Iuria..................mortala,.............

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

M-am intors.

Despre racoreala: intrebat despre "plictis" ce si cum si mai explicit, ca eu nu am prea inteles. Raspuns "Eu?!?! Nu am zis asa ceva! Cand???"

Asa ca facut treburi in 2, si chiar a venit el cu propunerea "hai ca il scot la plimbare ca sa mai dormi si tu" . Asta inainte de discutat subiectul.

Facut treaba in 2, repartizat pentru fiecare cate ceva. Dupa care am mancat si ne-am bucurat ca a adormit adanc copchilu' .

Ma declar mai calma.

Acum vin si eu cu un sondaj off topic, pentru cine are chef: am facut (crosetat) o albinuta-bondar, pentru prima data. Pun poze in album. Faza e ca mi s-a propus sa fac o socoteala si sa spun pretul pentru 20 buc. Dupa ce vedeti, imi ziceti, pls, daca noi ati da cat propun eu? Eu zic un pret, sotul il zice mai mare. Am zis ca sa intreb si alte persoane.

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

sa-ti fie de bine calmarea
frumoase tare albinutzele, dar la pret nu ma pricep ,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Ivan in www.youtube.com/watch?v=jFRLG5HOIeI" target="_blank">piscina

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

e scumpel tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Seara buna fetelor!
Ma bucur sa aud din nou despre o. M-a lovit un dor de citit si v-am cautat un pic. Cred ca am cam un an decand nu am mai aparut. Va felicit pe toate pentru copilasi si sanatate celor bolnaviori, felicitari Beatricei , e singura??

Va dati sama ca nu am citit decat capitolul de fata. E destul de tarziu dar am zis ca daca tot am intrat sa va salut si sa va dau si vesti despre noi. In mare... ce-mi vine in minte..

despre sondaje.. dinti 8, 3 spre 4 masele, asta din ce am vazut eu, olita - jucarie, ne mai asezam din cand in cand, mai bagam picioare, dar nu ce trebuie, scaun de masa - cam da, mai putin cand nu are mami chef sa stea in buc, dieta- nuuuuu, grasime--- daaaaaaaa, serviciu - din ianuarie de drept,dar pt a recupera schimbarile cred ca o sa ma duc din sept- oct, la cresa din septembrie cu dra, speram la o acomodare comoda.

Dra- greutate 8350 acu o saptamana, deci suntem slabute, inaltime undeva la 881-82 ultima data, dar asta demult, bol la actv in ultmul an: enterocolita, giardia(cu revenire in momentul de fata), cazaturi in cap, genunchi, nas; urticarie dupa o saptamana la tara (activa in prezent) si febra cea de tate zilele mai mult sau mai putin in zile de vaccin sau foarte rar la dinti. Maselele le-am vazut acum de curan ca sunt 4 aproape.

poze cu dra v-as mai pune dar nu mai stiu care e pagina si nici parola. Poate daca mai intru si mi le lasati pe pm adaug si eu cateva poze noi.

Aaaa.. despre vorbit... papa, pa, mama, tata, mamai, baba(bunicul), neinei(nenicu),ou, papcei(papucei) primele 2, maxim 3 litere la diverse nume(diana, david, iuli), imitam cateva animale, dar cel mai simpatic e ahi(magarul) si tica-tica (calul).

Cam atat imi vine in minte sa va spun acum. Sper sa-mi mai gasesc timp sa-mi mai fac prezenta pe aici.

Va pup pe taote 1 Mi-a fost un real dor de voi

mamica de Maia -Teodora

Ne bucuram ca ati mai intrat, si ne dati vesti despre voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Neatzaaaa!

Dau de baut (si de mancat)!!!!

Sa imi traiasca sotul!!!!

Face o frumoasa varsta

Va invit la felie , si desigur tortulet (mousse de cioco) si sampanie,
si crema de zahar ars!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

LA MULTI ANI !!! SOT IUBITOR DE MICKI SI TATI DE KITI!

ce tratatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Astazi eu si tati de iris aniversam 6 ani de la casatorie(bine, ca suntem impreuna de 10 ani, dar asta e alta poveste....m-am lasat eu greu)....

Sorina, mami de Diana si Iris

La cat mai multi ani fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

....mai traiesc si eu....cochetez cu butoiul, dar nu intru in prea multe detalii.....mi-a murit cainele care avea doar 6 ani, nu am inteles exact de ce.......asta dupa aproape o saptamana de tot felul de injectii, perfuzii si presupuneri ca are aia sau ailalta....bine, nu am suferit si nici nu sufar, mai mult soacra-mea, doar ca nici bine nu mi-a picat......copilu, care nu era un mare mancacios in mod normal, s-a suparat si mai tare pe mancare, ii ies dintii, e de inteles intr-un fel, plus caldurile astea nebune...ideea e ca s-a cam subtiat, habar n-am cat, dar se vede......s-a facut si mai marait, plangacios, din astea.....plus alte chestii "minunate"....am avut o sesiune dezastru, un proiesc picat, restanta neluata, restamta ratata ca nu am citit bine orarul.......se pare ca repet IAR anul 5......asta stiam de mult de fapt..........................

nu am apucat sa va citesc.....si nici nu stiu cand voi putea...ma mai uit la poze......

a, voiam sa intreb, cine poate sa ma lamureasca.....din fetele care au zburat cu avionul cu piticul....ne-am luat bilete pt viena si vad ca numele mic al copilului e scris "stefanmr"...mr-ul ala trebuia cu spatiu, insemna mister, cred.....o sa le dau maine telefon, sa ma malureasca, nu vreau sa ma trezesc in aeroport pai stiti, in pasaport scrie "stefan", nu "stefanmr"......ati mai vazut asa ceva?...

va pup...o zi faina sa aveti!!!!!!!

_
mama lui Stefan, pui scump

sorry de necazuri, vor veni si zilele senine .... Viena??? super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Alexutza,
eu spuneam ca nu m-as intoarce la vechiul job ca e salariul mic si ca as vrea ceva mai bun. si da, as putea s-o mai lungesc prin suspendarea contractului de munca. dar asta e fara cash

Micki,
eu n-am gasit bondareii. in ce categorie sunt? sau mai bine zis unde sa-i caut? oare-s cea mai tuta de aici?celelalte fete cum i-au gasit?

Rux,
n-am mai ajuns la B. s-a amanat iar cursul si m-am supart si le-am cerut banii inapoi!

Sagetutza,

Bea,
insanatosire grabnica!

Loredana,
mai zi-ne cum se face pe la voi..
observ ca tendinta in occident e sa lasi organismul cat mai mult sa lupte singur...si poate e mai bine asa. La noi prea usor se da antibiotic.
Defpat nu usor, aproape pt orice iti da AB

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Am avut gura aiurita cand am zis ca noi nu racim... eh, poate era si timpul, am fost in contact cu doi copii muciosi sau poate de la vantul de azi, sau de la aerul conditionat din tren, nu stiu, cert e ca nu poate respira pe nas si plange in somn din 10 in 10 min trebuie sa ma duc la el, sa-l alin in vreun fel, ca de fapt nici nu prea stiu ce sa-i fac.. am incercat un aerosol si n-a tinut figura, nu-l accepta, in somn daca ii pun masca se trezeste si plange si tot asa... sper sa scapam numai cu niste muci, febra n-are, tuse rara... chiar ma miram ca n-are nimic... of.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

dece, da cu hotararea de judecata irevocabila si definitiva te scoti, DAR! trebuie recunoscuta de un tribunal romanesc, se numeste procedura exequator care dureaza, cum mi-a zis acel avocat poate dura si pana la 3 ani... el zicea ca a avut de furca cu un exequator pentru niste hotarari ale unor instante din SUA, deci e valabila regula pentru toate tarile...sau doar non-UE, nu stiu exact.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput