Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Loredana71 spune:
Beatrice,nu-i mai da nimic lui Ivan pentru temperatura asta,lasa-l un pic sa vezi ce se mai intampla....Aici nu se da nimic pana la 38,5,nici nu este considerata febra pana la valoare asta...
Legat de gat,eu am avut un abces urat de tot cu doua zile inainte de a naste,si mi-au dat cu mare greu niste penicilina,dar eu aveam o falca cat un cap de copil,era vanata de acum...Pana la urma,au curatat acolo si nu am mai luat nimic...Oricum,sa nu iei nimic de capul tau,ca e periculos...Poti face niste gargara cu musetel,eventual...Nu ai alte simptome?
Felicitari pentru baietel,sa fiti sanatosi!
Sa zic si buna ziua acum,m-am intors si eu,sper ca va mai amintiti de noi
Am citit mereu,dar nu am scris...A plecat prietena mea,a fost tare fain,am ramas din nou singura...
Lara e bine,a crescut atat de mult acum in ultimele saptamani...Nu fizic ma refer,ci ca dezvoltare in general...Parca e alt copil!Vorbeste intruna,desi nu inteleg mare lucru,dar pune intrebari,se asteapta sa-i raspund,se uita la mine asa intrebator,e o dulceata...Spune grazie si raspunde prego,ma rog,pego,cand ii spui grazie
Mai spune apa,mar(ma),vine dupa mine in baie sa o spal pe maini,isi impinge scaunelul la chiuveta...Se urca si se coboara din patut(i-am scos cele 2 bare)...Da,am facut ceva pasi inainte,si asta intr-un timp foarte scurt...Ma gandesc si eu mereu ca Nyny,cred ca o sa-mi fie dor de numa de toate fazele astea....
Legat de bilet,imi cer scuze,nu imi amintesc,dar parca Micki a intrebat,nu are nimic daca scrie mr dupa nume,nu e atat de important,e un fel de a scrie al lor,ca sa stie ce sex are pasagerul...Daca ati dat numele corect,nu e nici o problema...Nici nu va trebuie tot biletul ala,ci doar codul de rezervare...Sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti in continuare impreuna!
Of,ar fi atatea de scris,dar nu mai pot sa raspund nominal,ma duc sa strang prin casa pana se trezeste Lara,ca e dezastru....In ultimul timp,trebuie sa stau tot mai mult dupa fundul ei,atatea mai combina daca nu o urmaresc![]()
mamidepuiuti spune:
lore
,dar nu cred ca se pot compara cele 2 sisteme de sanatate...bea locuieste la tara,nu are doctor 24 de ore din 24...dar'mite spital in imediata apropiere...daca il lasa pe ivan prea mult sa vada ce se intampla,risca destul de mult zic io...iar diferenta dintre 38 cu 2 si 38 cu 5 nu mi se pare prea mare
oricum,spunea deja ca merge maine la doctor cu ivan...
sa ajungi ca urgenta la vreun spital la sfarsit de saptamana in romania,nu este chiar ceva de dorit...
...intr-un sistem medical unde vaccinarea copiilor este obligatorie,dar parintii cumpara vaccinurile
...de medicamente compensate nici nu mai incape discutie...
...vara trecuta cel putin,asa era...nu as crede sa se fi schimbat ceva in bine...
felicitari larei pt progrese!

nyny spune:

Sorina La multi ani fericiti impreuna. Sa petreceti frumos 
. E cumplita situatia colegei tale
... nu stiu daca exista cuvinte de consolare pentru o (viitoare) mama care trece prin asa ceva. Nu stiu... eu la ambele sarcini ma duceam la control cu inima stransa de frica sa nu aflu ceva rau... si uite in momente de genul asta ne gandim cat de fericiti trebuie sa fim noi numai pentru ca avem copii si pentru ca sunt sanatosi.
Ana imi pare rau pt necazurile din ultimul timp. Stii cum se zice: cand vine una... vin toate relele odata
.
Micki sa-ti traiasca sotul! La multi ani si petrecere frumoasa azi
!
Bea varsa amarul aici... ca e asa de bine cand ne descarcam sufletul. Doar daia suntem aici... sa invatam si sa ne sprijinim una pe cealalta
. Despre Ivan, ce sa-ti spun... eu i-as da nurofen/panadol sa-i scad febra si maine as face o vizita doctorului.
MP ti-as trimite eu o portie de soare, zau... da n-am de unde ca si la noi zici ca vine toamna
.
Loredana ce mai de lucruri face/zice Lara
. Felicitari pentru progresele rapide
.
Sagetutza WB

Sorina, MP, Bea mutumim mult pt aprecieri
Si noi am stat ieri toata ziua in casa. Azi ne-am incumetat sa mergem pana la Zoo... bine ca nu ne-a luat vantul pe sus. Nasoala vreme
.
Vroiam sa va zic de David... cand se trezeste incepe sa ne strige pe toti la rand, poate poate vine cineva sa-l dea jos din patut: mamaaa, mamaiii, Akaaa (Mara), tatiii...
Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Mamidepuiuti,asa e,nu se compara,eu faceam comparatia strict din punct de vedere al temperaturii care,desi un pic mai mare,nu e febra...Acum sa stii ca nici noi nu avem medic 24/7,dar e adevarat ca daca e ceva,fug la spital,desi si acolo te cam trimit acasa daca mergi cu copil care are doar febra si nici un alt simptom...eu ma gandeam doar ca daca pune antitermice mereu,nu o sa mai aiba efectul dorit si ma gandeam ca e mai bine sa puna cand e cu adevarat nevoie...Multumim de felicitari!
Nyny,felicit si eu baietelul
Si Lara ma striga mamaaaaa,cam ca si copilul ala din reclama la margarina de pe vremuri
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Loredana71 Mamidepuiuti,asa e,nu se compara,eu faceam comparatia strict din punct de vedere al temperaturii care,desi un pic mai mare,nu e febra...Acum sa stii ca nici noi nu avem medic 24/7,dar e adevarat ca daca e ceva,fug la spital,desi si acolo te cam trimit acasa daca mergi cu copil care are doar febra si nici un alt simptom...eu ma gandeam doar ca daca pune antitermice mereu,nu o sa mai aiba efectul dorit si ma gandeam ca e mai bine sa puna cand e cu adevarat nevoie...Multumim de felicitari! ![]() Nyny,felicit si eu baietelul Si Lara ma striga mamaaaaa,cam ca si copilul ala din reclama la margarina de pe vremuri![]() Lara |
daaaa...exact asa striga si Dragos...mamaaaa..si instant ma duc cu gandul la reclama aia...mamaaa..mamicaaa...mai vreauuuu
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Ruxita spune:
ta-na-na!
si noi pe aici... am ajuns dimineata pe la 5 dar am tot recuperat... somn... da, drumul de intoarcere ok, cu trenul, copil super cuminte, dormit 90 % din timp (drum de noapte in prncipal), am zis ca doar asa vreau sa calatoresc...
am ratat ceva serbare medievala (kay somn de zi), dar am vazut filmarea... nu ma pot intinde la povesti ca scriu cu o maina...
kay mi-a facut azi mofturici la mancare, in sensul ca n-a vrut servit, doar autoservit, i-am dat bolul mai aproape si l-am lasat sa se dezlantuie, s-a plicti la un moment dat cu lingura si a vrut sa bea din bol, parte vina imi apartine, asa ii dau milkshake-ul...
recuperat pe sarite, ce-am retinut...
ana, sorry de repetentie, daca e si cu taxa again, pare rau... si de caine! acu damage control, ce se mai poate (cap limpede si disponibilitate pt copil)...
bea, sorry de problemutele de sanatate, pt puroi in gat, fa gargare cu diverse, salvie in principal, apa cu sare... si mergeti la un doctor. M-a ferit D-zeu de raceli in sarcina, cred ca organismul a compensat la greu, dupa alaptare m-au incoltit din nou...
Felicitari sarbatoritii si pentru aniversari (micki si sorina). La cat mai multe!
Lorex, fost in Buc? intalnit?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Ruxita bine ati revenit
.
Lore, Ale1212xa eu pe ce lume oi trai frate?... habar n-am despre ce reclama vorbiti
. N-am vazut, n-am auzit...
Am reusit sa mai dam cateva ture de parc si in seara asta. David nu prea si-a facut somnul la amiaza si acum isi face numarul... in scurt timp intram pe programul de seara: mancat, spalat, culcat...
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
eu iau paracetamol...si fac gargara cu apa cu sare.......
daaaaaaaaaa am amigdalele ciuruite si se intampla ca gauriel sa se mai umple cu puroi, si 2 gauri pe partea stanga sunt galbene......
astept maine......
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
AdamDoamne ajuta!

ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Ruxita bine ati revenit .Lore, Ale1212xa eu pe ce lume oi trai frate?... habar n-am despre ce reclama vorbiti Am reusit sa mai dam cateva ture de parc si in seara asta. David nu prea si-a facut somnul la amiaza si acum isi face numarul... in scurt timp intram pe programul de seara: mancat, spalat, culcat... Mamica fericita de Mara si de David |
aa..pai e foooarte veche reclama, sa tot fie ani...uite ca nu imi mai aduc aminte la ce tip de margarina era ca sa o caut sa ti-o arat...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
decenuela spune:
am tot citit si am uitat...
buna seara...
sorina
wowwwwww....ingrozitor....eu imi doream mult ata si...cand am ajuns la o eco mai complexa pe la 16 sapt....asteptand am realizat ca nu astept decat sa-mi zica ca e ok...si apoi la toate eco asta ma inte cel mai mult....ma cutremur cand aud din astea...
ana...sorry de toate...of...cand vin , park vin toate
ruxita...sa va fie de bine vacanta..mai trebuie cate-o escapada din asta...mi-am adus aminte...de ela...deci..daca hotararea de divort e definititva si irevocabila si copilul ti-e incredintat tie...e suficient peste tot sa arati hotararea de divort ( caz similar la o prietena...)
nyny..cred ca esti topita dupa david....
bea...capul sus mami...mai tii minte discursul tau ..cu lectia despre valorile vietii? as da paste dar nu mai stiu unde e salvat...
nu e usor...vin zile din ce in ce mai grele pt tine..ivan e super-mega energic...se citeste pe fata lui...insa mai lasa orele alea de gandire...ai vz ca toate isi au ordinea lor si se rezolva intr-un fel...voi sa fiti sanatosi....e cel mai important...
lore...mmmmm ...ce bine tre sa fi fost cu prietena....
sagetutzo....wb...imi aduc eu bine sau am stat amandoua cu sufletul la gura in ...noaptea patriotului?
harnicutz...mai multe de maia...pls
alex sper ca yannis e mai bine...si tu la fel...
nu mai stiu...nik..
eu astept sa adoarma jiji...care si-a mai fc rost de o vanataie la frunte.....se plimba in ttot patul cu fundul in sus..isi cauta pozitia....i-am pus melodii de pe you tube...vad ca fct...
sa aveti o noapte linistita
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...