Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
sorina_bz spune:
Buna dimineata doamnelor, haideti la o cafea mare si fierbinte!
Am vazut si eu poze noi de pufi...
...Kiti de Miki frumos si poznas, Mara si David de Nyny sunt doua comori blonde, iar mamica lor arata bine rau
, Nataly si Alena impreuna cu Mara-delfitza-frumoase, jucause si elegante, Tudorel-Buturel este un baietel numai zambet
, Alexandru de Livia si Dragos de Ale1212xa-doi barbatei frumosi de numa', Ivanelul jucaus si zambaret, cu piscina lui frumoasa si burtica minunata de mami Bea....ce sa mai vorbim...avem cei mai frumosi pufuleti!

Haircut...
...ca de obicei dragutza, si cu o vorba bunas pentru fiecare!
fetele finutze, pe mami si pe M. cea jucausa, alpinista si rusinoasa!
Dece...
de aprecierea locatiei...asa e, in poze arata civilizat...sper sa fie la fel si in realitate. Crema de protectie solara pt iris eu am luat de la Klorane, 50+...e ok, nu lasa dare albe, se intinde....buna si ea.
Imi pare rau ca Jiji nu e asa fericit cu tanti....nici iris nu pare prea fericita cu tanti a ei, dar...asta e...e bine ca ea e dragutza cu el. Oricum, nimeni nu-i ca mama, asta e clar...

Lorex....sorry de incidentul cu cursul. Vazut video-uri cu bobitza..
...ce fetitza mare, si cate stie sa faca si sa spuna!
fetele frumoase!
Alexutzzza...![]()
...ma bucur ca te-am facut sa razi!
mamicii care a uitat ca ziua are doar 24 de ore, si multi
lui Yannis, sa se faca repede bine!
de raspunsul in legatura cu bona.
Larisel....
fetele frumoase, si pe mami a lor!
de rasp. in legatura cu bona. Sper ca fetele sunt ok, si ca Natalia n-a mai varsat, si ca i-a trecut tusea...
Ruxita...felicitari pentru mini-vacanta reusita! Sper ca ati avut un drum de intoarcere bun, si ca ati ajuns cu bine acasa!

Miki...sorry de neintelegere cu tati de Kiti, bine ca s-a rezolvat, si ca a fost dulce impacarea! O aniversare frumoasa va doresc, astazi! Sa va bucurati unul de altul, sa va iubiti si sa fiti sanatosi 1000 de ani!
Pretul propus de tine pentru albinutze...eu zic ca e ok, chiar cred ca mai poti adauga cativa lei!

Danasor...o vacanta minunata va doresc sa aveti, sa va intoarceti sanatosi, voiosi si bronzati!Va asteptam cu poze de la distractie!

Bea....sorry de hormoneli...
sa treaca si astea...bine ca sunteti bine, si sanatosi. Restul....se mai fac ele, toate.

Nyny...
Sagetutza...wb!
Sondaj...in mod normal as raspunde ca imi reiau munca de la 01 august.
Dar am primit o veste care m-a cam dat peste cap, fapt pentru care nici n-am mai intrat de vreo 3 zile.....pur si simplu am zacut, si am meditat, si m-am tot gandit...
Colega mea, gravida in 22 de sapt, trebuia sa intre in cic in 15 august, dupa cum spunea ea, de unde a rezultat ca eu imi reiau munca la 01 august, sa pot prelua de la ea. A facut miercuri echo morfofetala, si a aflat ca bebe din burtica are ascita
(lichid in burtica), ca nu i se dau prea mari sanse sa traiasca, si ca ar trebui sa renunte la sarcina.
Spune ca la echo ce a facut-o la 20 de saptamani totul era ok....nu mai stiu ce sa zic, sunt siderata. Se interneaza maine, pentru monitorizari, si in scurt timp vor trebui sa ia o decizie, in functie de cum evolueaza bebe.

Ma rog pentru ea, sa se rezolve cu bine.
Sper ca nu am stricat ziua nimanui, simteam nevoia sa spun...
Sigur ca treaba asta are implicatii in toate deciziile ce le-am luat pana acum, referitor la intoarcerea la munca, bona, concediu, samd, dar nu asta este important acum...
Astazi eu si tati de iris aniversam 6 ani de la casatorie(bine, ca suntem impreuna de 10 ani, dar asta e alta poveste....m-am lasat eu greu
)....
O zi frumoasa, plimbacioasa si ne-ploioasa, tuturor!

micki_mica spune:
Neatzaaaa!
Dau de baut (si de mancat)!!!!
Sa imi traiasca sotul!!!!
Face o frumoasa varsta ![]()
Va invit la felie
,
si desigur tortulet (mousse de cioco) si sampanie,
si crema de zahar ars!
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
micki_mica spune:
Multumesc pentru cafeluta, Sorina, si pentru urari!
La multi ani fericiti impreuna! 

Imi pare rau pentru colega ta. Sper la cea mai buna decizie pentru ea si DD sa aiba grija de ea!
Multumesc Haircut! Si fetelor care mi-au raspuns la sondaj. 

Azi petrec
. Am inceput cu tort si sampanie de la miezul noptii...Sotul meu si-a pus tel sa sune la 23:59, ca sa ma prinda cu matza-n sac, sa-si primeasca iute cadoul...
.
Of, copiii astia! ![]()
O zi frumoasa!
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/152-brosa-diana-.html" target="_blank">Brosa "Diana", www.lucrumanual.tk/17-agrafe-pentru-par-clame" target="_blank">Clame pt fetite si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
ana_g spune:
....mai traiesc si eu....cochetez cu butoiul, dar nu intru in prea multe detalii.....mi-a murit cainele care avea doar 6 ani, nu am inteles exact de ce.......asta dupa aproape o saptamana de tot felul de injectii, perfuzii si presupuneri ca are aia sau ailalta....bine, nu am suferit si nici nu sufar, mai mult soacra-mea, doar ca nici bine nu mi-a picat......copilu, care nu era un mare mancacios in mod normal, s-a suparat si mai tare pe mancare, ii ies dintii, e de inteles intr-un fel, plus caldurile astea nebune...ideea e ca s-a cam subtiat, habar n-am cat, dar se vede......s-a facut si mai marait, plangacios, din astea.....plus alte chestii "minunate"....am avut o sesiune dezastru, un proiesc picat, restanta neluata, restamta ratata ca nu am citit bine orarul.......se pare ca repet IAR anul 5......asta stiam de mult de fapt..........................
nu am apucat sa va citesc.....si nici nu stiu cand voi putea...ma mai uit la poze......
a, voiam sa intreb, cine poate sa ma lamureasca.....din fetele care au zburat cu avionul cu piticul....ne-am luat bilete pt viena si vad ca numele mic al copilului e scris "stefanmr"...mr-ul ala trebuia cu spatiu, insemna mister, cred.....o sa le dau maine telefon, sa ma malureasca, nu vreau sa ma trezesc in aeroport pai stiti, in pasaport scrie "stefan", nu "stefanmr"......ati mai vazut asa ceva?...
va pup...o zi faina sa aveti!!!!!!!
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Bea nu pot sa nu-ti zic... de ce vrei tu sa te trezesti direct in noiembrie? Crezi ca atunci va fi mai usor decat iti este acum? Sa-ti ajute Dumnezeu, dar abia atunci incepe sa fie cu adevarat solicitant. Offf... Bea si eu am zis de multe ori in sinea mea... aoleu sa treaca timpul mai repede sa cresteti mari si sa ne fie si noua mai usor, dar mai apoi, cand se linistesc apele si ii vezi atat de dulci parca ai vrea sa tii timpul in loc. Si eu mi-am luat gandul de la concediu (n-am mai fost de cand avea Mara 5 luni)... asta e... ne mai sacrificam cativa ani si gata. Intre timp ne bucuram daca reusim sa plecam toti un weekend undeva si stiu ca ma intorc mai obosita decat plec dar atata timp cat sunt ei fericiti nu mai conteaza nimic. Saraca sora-ta cred ca ar da 10 ani de concediu numai sa aiba si ea pruncul ei. Hai fruntea sus, lasa hormonii aia pentru altadata... si nu te mai stresa ca ii faci rau lui...( era sa zic aia mica)... Adam. O sa fie bine, o sa vezi. L-am vazut pe Ivanel... ce fericit e in apa ... si burtica creste pe zi ce trece .Toate astea ti le spun eu... aia care plangea in baie zilele trecute ca au iesit trigliceridele marite la analize . Sper sa nu te superi pe mine .Mamica fericita de Mara si de David |
ce draguta esti............
nu stiu daca va fi mai usor, sau mai greu, cu siguranta tot mai greu va fi, dar asta este...daca n-ai murit tu inca, nici eu n-oi muri, nu???????
mi-a trecut deja...cand am stat treaza de la 2 pana la 5...ca ivan nu a vrut sa doarma, are un pic de febra, oare sa fie de la maselele din spate?
m-am uitat, sunt tzepene, dar nu stiu
alte smene nu vad
are el un pic nasul infundat, dar de rosu in gat ar trebui sa faca mai mare nu decat 38.1??????????
ca la dinti asa am avut mereu...
mai atipeam cu el 10 minute, iar se trezea, ii puneam carpa uda pe talpi..asta micu dansa de zori, ca nu il lasam sa doarma.................
si tot asa.........
m-am trezit si eu mai obosita decat eram, dar sa fim sanatosi, in rest nu mai conteaza....
lasati-ma sa mai imi scriu si eu of-urile, ca in rest ma tin tare, sa nu vada lumea ca cedez asa usor...adik familia....rudele...bla bla bla..

stiu ca toata lumea se mira...si toata lumea se astepata sa nasc...deja...:)))ca si mine...
ma intreba nepoata la ovecina, cate luni ai?7???????
ohoo ami am pana la sapte dragutza...
ailalta vecina, mno ai fost la dr?ce-o zis?e mare, asa-i?????????????
dar stiu sa le ascult nu le bag in seama....stiu ca e mare burta...insa, daca creste mare acolo, nu am taraboi cu el afara...nu?:)
oricum sunt obisnuita cu baietii mari.....
si tu nu mai plange....ca ...nu-i voie
nu stau sa iti fac morala, ca nu are sens, stii tu foarte bine ce se poate si ce nu se poate...si totul la timpul lui si din voia lui dumnezeu...da?????
ai grija de tine, in primul rand, de sanatatea ta, ca asa cum ai zis, doamne fere sa o pierzi, ca atunci e vai si amar!!!!!!!
si copiii sunt frumosi si cresc si o sa fie bine....greu, dar incerdebil de frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
AdamDoamne ajuta!

Beatrice1982 spune:
nu stiu daca v-am multumit de urari de bine la adresa celui mic si de aprecieri la burtoi...dar va multumesc acum, si poate inca odata ca nu mai stiu

Sorina imi pare rau de veste, cred ca e devastaor...de asta ma rog si eu evry night, cand zice tatal nostru cu Ivan, ma rog la final sa fim toti sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!Sper sa ma auda cel de sus.......
La multi ani fericiti impreuna!!!!!!!!!!!!!
(si noi facem in august 6 ani...deodata ni s-a luat si noi avem in total 11 ani deja, ca nu am avut timp de nunta...
trebuia sa fac scoala.........aia da...)
La multi ani sot de micki!!!!!!!!!!!
Sa traiasca si cat mai multe momente tandre...la cat mai multa iubire....intelegere si pace in familie!!!!!!!!!!!!!
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
asa......
daca tot is singura sa fac spam........
nu am mai revenit cu nici o nominalizare...
deja am uitat ce trebuia sa scriu.......

stiu ca alexxutza sufera cu yannis...dela un pet.......jjjjezzzzzzzzzzzzz mi-e rau...sanatate multa si tie multa putere de munca si de rezistenta maxima...
dece vrea la munte si nu a lasat-o vremea...urat din partea ei.....................
asa... ruxita vine azi acasa de la marea ieseala....
larisel se intalni cu mire...........foarte frumos...am vz poze.....
welcome sagetuza....
oare ce mai era?

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
mamidepuiuti spune:
salut voios! sau ploios...ca la mine tot ploua...si bate vantul...

alexutzzza
offffffffffff...pup micul grec sa se faca bine mai repede...
...flori pt mami lui sa reziste 

ana_g
...ce sa spun? offfffffffff...

micki_mica
la multi ani sotului tau!
tare draguti sunt bondarii aia!
larisel si mire sa va fie de bine intalneala
am vazut (intr-un tarziu
)pozicile
sorina

dece
bea
ce fain se distreaza ivanel!

nyny
e frumi tare la ai tai la piscina!
dar piticii sunt si mai frumi!

ruxita sa va fie de bine ieseala ardeleneasca

sagetutza wb!
si ai pufuleata modelutza?
asteptam poze
DS
drum bun sa aveti si distractie placuta!
larisel
...sa ma ierti,dar la sondaj nici nu stiu ce sa raspund...e dilema mare la mine...
...sunt in cic...dar cand o sa incep lucrul,nu stiu...
...ca nu vb germ destul de bine...inteleg,dar nu ma descurc la vorbit
...sunt ca si cainele...
...privire inteligenta,pacat ca nu vorbeste![]()
o zi frumoasa sa aveti! trimiteti niste soare la schimb cu ploaia de aici?![]()
Beatrice1982 spune:
ce sa ii fac?
tot 38.1-38.2, dupa 10 ore de nurofen , ii dau iara....
cred ca luni il duc la dr
eu am o punga de puroi la amigdale.....ce sa ii fac????????
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
18+ cu
Adam
Doamne ajuta!
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ce sa ii fac? tot 38.1-38.2, dupa 10 ore de nurofen , ii dau iara.... cred ca luni il duc la dr eu am o punga de puroi la amigdale.....ce sa ii fac???????? Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu AdamDoamne ajuta! ![]() |
lui ivan ii poti da in continuare nurofen

tu de unde stii ca ai depozite purulente la amigdale? le-ai vazut? offfffffffffffff... numai cu nurofen,mira-m-as sa treaca...cred ca dr iti va da un antibiotic

multa sanatate va doresc!