Scaun de masina pe autocar?

Scaun de masina pe autocar? | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

Se poate monta un scaun de masina pe autocar?
Ne gandim la o excursie cu autocarul si RECLAMA ILEGALA al nostru are 3 ani. Ma gandeam ca si pentru siguranta lui cat si pentru comoditatea lui am putea sa-i montam un scaun de masina in autocar.Ar dormi si mai bine asa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali

Se poate monta un scaun de masina pe autocar?
Ne gandim la o excursie cu autocarul si RECLAMA ILEGALA al nostru are 3 ani. Ma gandeam ca si pentru siguranta lui cat si pentru comoditatea lui am putea sa-i montam un scaun de masina in autocar.Ar dormi si mai bine asa.

ali
Mama fericita de Andrei (20.06.2008)

E simplu -suni la firma "reclama ilegala" care are autocarul si ii intrebi pe ei daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Nu vad de ce nu s-ar putea cata vreme platesti locul pe care il ocupi. Cred ca daca platesc, pot sa il tin si gol daca am chef.

Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Daca intrebi din punct de vedere tehnic, daca autocarele au centuri de siguranta, sigur ca poti. Nu stiu insa daca au ... habar nu am. Nu am mai mers cu un autocar din liceu ...:)

Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

unele autocare au centuri, nu stiu daca toate. stiu sigur pt ca l-am trimis pe fi-miu in excursie cu autocarul de curand, autocarul cu care au mers ei avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

noi am fost,la mijlocul lui mai,in Grecia,cu autocarul,cu 3 copii mici.Si noi ne-am pus problema scaunelelor.Autocarul avea centuri de siguranta,,am platit loc pt fiecare dar nu stiu daca ne-ar fi lasat cu scaunele de masina...si apoi,la destinatie,ne-a fost de ajuns bagajul(zici ca ne mutam cand plecam undeva).Sa mai caram si 3 scaunele dupa noi?
Cel mai bine,vorbeste la firma care ofera transportul si te lamuresti 100% despre politica lor in legatura cu asta.Concediu placut

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Daca au centuri de siguranta, poti sa pui si intreba la firma poate ofera ei scaunul pt copil (poate dispun de scaun).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc.Mai tatonam.Poate totusi mergem cu masina noastra.
Nu stiu de ce a aparut reclama ilegala in mesajul meu.Am scris bebelus , altfel si cred ca semana cu un nume de site, dar eu asa ii mai spun.Nu a fost intentionat.

Mergi la inceput