Apa plata microbiologic pura

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Nup :). Am un fix, sa scrie pe ea :D.

Ma gandeam ca mai sunt fixiste ca mine si putem sa ne sfatuim :P

Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010

Eu sunt fixista. Asta ca sa nu te simti singura. Dar locuim in zone diferite, deci nu ne putem sfatui.
Am gasit totusi ceva, dar nu stiu daca te ajuta. www.jeny-and-alin.ro" target="_blank">Aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nunushka spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Citat:

Nup :). Am un fix, sa scrie pe ea :D.

Ma gandeam ca mai sunt fixiste ca mine si putem sa ne sfatuim :P

Eu sunt fixista. Asta ca sa nu te simti singura. Dar locuim in zone diferite, deci nu ne putem sfatui.
Am gasit totusi ceva, dar nu stiu daca te ajuta. www.jeny-and-alin.ro" target="_blank">Aici.

Of!!! Nu te supara "glimmer", dar apa pe care o recomanzi e apa de masa, extrasa din cate imi dau seama din panza freatica a judetului Ilfov (daca ne luam dupa sediu).
Daca vreti o apa cat mai pura, luati apa minerala (nu carbogazeificata), si nu apa de masa extrasa din cine stie ce "fantana" si purificata dupa cine stie ce metode.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

In concluzie, ramane sa car in continuare Izvorul Alb cu baxul :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu sunt fixista decat in ce priveste faptul ca-mi place doar o apa si pe-aia o beau de ani de zile. Cu fixatia ta nu sunt de acord, dar nu insir acum contra argumente ca esti setata si e imposibil sa te scoata cineva din ale tale. Dar m-ai facut curioasa si uite am citit si eu eticheta la apa mea si zice ca e microbiologic pura. E vorba de perla harghitei, eu beau verde care e slab acidulata, daca sta un pic desfacuta nici nu se mai simte. Si vestea buna e ca au si la bidoane de 5 litri. Este si varianta pe roz care e plata de tot, dar parca nu am vazut bidoane mari, e drept ca nici nu m-am uitat ca nu m-a interesat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

:)) stiu de Perla Harghitei, dar eu intrebasem de ceva ce se livreaza acasa. Ideea era sa nu mai car :). Ca ma car cu 2 sticle jumate de Izvorul Alb sau car 5 kg de Perla e totuna :D.

Vreau microbiologic pura home delivery. Dar se pare ca inca nu s-a inventat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Este foarte posibil sa nu fie buna apa aia, eu m-am luat dupa reclama, nu-i cunosc. Am dat si eu un "sarci pe goagal".
Si eu tot cu baxul, dar de "Bucovina". Am cetit ca asta ar fi cea mai "buna", dar n-am inteles de ce. Eu oricum o foloseam deja de ani, cand am citit chestia asta.
Deci, nu esti singura pe lume .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_u spune:

pentru livrari la domiciliu incearca la http://www.cumparaturionline.com sau alege de pe lista de aici: http://www.supermarket.3x.ro/director.php?id_c=16

sper ca iti e de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
Sunt tare curioasa daca tu ai luat in seama statistica de care spui in cazul copilului sau copiilor tai. :).

Copiii mei au baut intotdeauna apa de la robinet, alearga cu picioarele goale prin curte cu cainele si se tavalesc in casa pe jos cu cainele si pisica. Desi insist sa se spele pe maini inainte de masa nu se intampla de fiecare data cand baga ceva in gura. Nu am sterilizat biberoane, nu am spalat rufele lor separat, casa mea desi zic eu ca e curata, nu este sterila.

Cea mare mi-a facut febra prima data dupa 3 ani, nu au fost in spital niciodata, nu au facut antibiotice iv niciodata, nu au avut pneumonii sau bronsite niciodata si au acum 16 si 9 ani. Am un coleg care sta la ferma cu animale de ferma si copiii lui acum adolescenti nu au luat antibiotice niciodata.

Nu faci un bine copilului ca il coclosesti si il ti sub clopot de sticla.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Stilul de viata pe care tu il descrii mai sus, este un risc pe care tu ti l-ai asumat. Eu nu sunt in stare sa imi asum un risc de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si cum vei face cand copilul va iesi si va merge la gradinita/scoala ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput