Apa plata microbiologic pura
Stie cineva vreo apa plata microbiologic pura la dozator ? Ceva gen La Fantana ca ti-o livreaza acasa, dar nu fix asta ca nu e microbiologic pura. M-am saturat sa car baxuri intregi de Izvorul Alb. Mi-au picat mainile si rinichii in conditiile in care eu folosesc cam 2L / zi cu bebe.
Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010
Raspunsuri
roxanaz spune:
microbiologic pura... asta e un slogan de marketing . nu este nici ambalata in conditii de puritate/sterilitate si nici nu se poate mentine asa atata timp cat containerele (aka pet-urile) nu sunt in aceeasi conditie.
deci foloseste orice apa plata fara griji.
Roxana
Baby1320 spune:
Asa ma simt eu bine psihic sa scrie pe ea "microbiologic pura". Revin cu intrebarea mea initiala ... :). Stie cineva ?
Baby1320 spune:
Nup :). Am un fix, sa scrie pe ea :D.
Ma gandeam ca mai sunt fixiste ca mine si putem sa ne sfatuim :P
Baby1320 spune:
Ca sa iti dai seama, eu i-am dat baiatului apa de la Humana pana la 11 luni, cand deja ajunsesem la 3 litri la 2 zile .. Si cum 1 litru era vreo 8 lei .... am ajuns la concluzia ca voi falimenta in ritmul asta. L-am trecut pe Izvorul Alb cu mare efort psihic :)
Asa ca imagineaza-ti ca am o problema cu apa pe care i-o dau :)
Bebe Beca spune:
In cazul acesta, cred ca un ionizator este exact ceea ce va trebuie. Pentru ca va furniza apa pura, apa alcalina. Uite aici modele si informatii http://rawveganmall.ro/filtre-apa
http://www.kangenapa.com/ro/index.html?gclid=CPPXnJnBx6kCFcos3wodv0j4bQ
Baby1320 spune:
Pfffu, pai de banii astia il tin pe apa Humana pana la 15 ani :). Merci frumos de info. Interesant, dar mult prea scump.
bird70 spune:
Daca mai ai macar inca un fixism din asta, s-ar putea sa fie mai practic si mai ieftin sa consulti un psiholog. Nu incerc sa-mi bat joc de tine , dar daca anxietatea ta e atat de severa ca te simti mai bine daca scrie 'microbiologic pura' pe sticla desi asta e doar un slogan de marketing si nu realitatea, probabil ca mai ai si alte probleme. Stii ca studiile arata ca copiii crescuti in medii foarte curate si cu mame obsedate sa tina totul curat si steril, sunt mai bolnaviciosi si au mult mai multe alergii decat copiii crescuti la ferme cu animale, care umbla in picioarele goale prin curte?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Baby1320 spune:
Sunt tare curioasa daca tu ai luat in seama statistica de care spui in cazul copilului sau copiilor tai. :).
codruta_grg spune:
Cei de la Aqua Carpatica spun ca numai ei au apa microbiologica pura, dar nu au sticle de 5 litri, asa ca tot cu baxul trebuie sa cari.
Noi folosim Bucovina la sticla de 5 litri la care i-am pus pompita. Din cand in cand mai schimbam apa, ca sa nu insistam cu aceeasi cantitate de minerale.
Cand ajungem prin Vatra Dornei ne umplem cateva sticle cu apa de izvor, desi nu stiu cat de pura a mai ramas si aia....