Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Da Jade asta e modelul si are exact ce scrie acolo...........si e usor.Acum dupa ce ati scris si voi sunt si mai bucuroasa ca l-am luat. A fost pur si simplu intamplare.Am plecat de la cabinet si trebuia sa ne intalnim cu un prieten al sotului si mi-a sarit in ochi magazinul.Intrat ........cumparat. Plus ca mai am si o reducere de 50 lei la orice produs din magazin( eu am pus ochii pe sterilizator) care ma va ajunge 120 lei.
Culoarea este portocaliu cu gri.Nu o vad pe site.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

ai facut o super alegere , bravo
hai ca poate ma duc si eu la Constanta dupa el
il stiu pe cel portocaliu cu gri , era pe site , nu stiu de ce nu mai apare acum

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade mai aveau unul albastru la 1500 lei si avea in plus kitul de prindere a landoului in masina.

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

bai eu nu mai rezist sa ma duc la serviciu. mor de somn. si nu ma pot concentra.
am ajuns acasa si m-am bagat la laptop sa va citesc si am adormit

plus calduraaaa .... o placere

jade nu am uitat de injectie dar am plecat din buc pt 2 nopti si am luat o cutie cu mine, adica 2 buc. numai ca am ramas si a 3-a noapte am fi putut sa ne intoarcem dar stricam distractia tuturor si m-am gandit ca una sarita chiar nu e foc.
evident ca m-am invatat minte si de acum incolo o sa iau si rezerve.

mami de (30.06.2005) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

dragele mele dragi,

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU GRIJI!!! Sunteti o comoara!

suntem bine, la orizontala inca putin, Seidana v-a povestit foarte bine concluziile controlului de ieri.
Dr. era foarte incantat de evolutie si a spus ca am depasit mometul critic si ca trebuie sa fim atenti in continuare, fara excese.

tratamentu il fac in continuare, lucrez de acasa, dar cu repaus si ma mai duc la control pe 5 iulie la 30 de saptamani.

dilema mea, cum va spunea si seidana, este legata de substanta: fosfat de dexametazona, nu stiu foarte multe despre aceste injectii, vreau sa ma informez ce e cu ele si daca au reactii adverse. Am zis ca dau niste telefoane si email-uri azi si ii scriu si Dr pentru mai multe lamuriri dar a intervenit o urgenta pe la job si am amanat.
Injectiile sunt in nr de 4, la 12 ore, intramuscular, dar nu stiu daca mi le poate face oricine.

Daca aveti info si ma puteti lamuri, as aprecia mult

Hai ca se vede ca nu sunt scrisa...v-am umplut o mare lista.

28+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Inca ceva, Elly, dr e plecat intre 11 si 17 iulie la munte

28+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna fetelor....am intrat sa va salut si sa va spun k azi am fost la dr....bebelina are 837 de grame..este bine..eu am 25 de sapt si 3 zile iar ea ecografic are 25 de sapt si 4 zile...suntem in grafic..miscam intr-una..aaa...si sa nu uit..decalr 10 kg luate pana acum :D:D:D:D...cam grasa..asta e...slabesc dupa...:DDD...in rest toate bune
sa stiti k chiar dk nu intru des tot va citesc zilnic..va pup dulce pe toate

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 12+

Mergi la inceput

camady felicitari!
nu te panica cu intorsul ca mai are suficient timp ...
eu nu prea stiu ce sa fac cu caruciorul. am avut la fii-mea un chicco trio ... "nu mai stiu cum". cred ca asta de acum e aceeasi varianta dar inbunatatita. i l-am dat unei cunostinte care l-a "conservat" cat a putut de bine. dar tot e hatranit de 2 copii. nu mai e intr-o forma excelenta. totusi nu imi vine sa dau de 2 ori banii pe ceva ce inca am si e functional, chiar daca nu la superlativ. pe de alta parte ... i-as lua si lui bb ceva nou al lui ...
patutul il mai am si pe ala la alta prietena.... dar tot asa ... ar fi la al treilea copil
masuta de infasat , care era de fapt un corp cu sertare cu margini ridicate facut la comanda, e la bunica-mea. as putea sa o iau inapoi si doar sa cumpar o salteluta ....
portbebe-ul, pompa si premergatorul nu mai stiu unde sunt
scaunul de masa stiu ca s-a dus pe apa sambetei. deja il mutilase fii-mea. la al doilea bb a fost pa.
cam asta ar fi inventarul pana in momentul asta. n-am cumparat nimic, nu m-am uitat dupa nimic ... si nici n-am de gand in curand
vreau sa renovam intai ca sa am unde sa le pun. si nu imi vine sa ma apuc de nimic

Mergi la inceput

andreeaaaaa ........
ma bucur mult ca esti ok. bine ca ai depasit momentul. cred ca intr-adevar intramuscular nu ar trebui sa le faca oricine. nu cunosti nici o asistenta in zona ta?
dar mai intai vb cu dr si lamureste-te care e treaba cu ele. eu, din pacate, nu stiu nimic despre ele, nu pot fi de folos

ps: ms de informatie . deci nu nastem (doamne fereste!) intre 11 si 17 iulie. notat!

Mergi la inceput

Elly, draga mea, da nu nastem curand :). Oricum mi-a spus ca vine in 1-2 ore si sa nu ma gandesc la prostii :)

O sa-l sun pe dr sa ma mai sfatuiesc cu el privind injectiile, o sa mai vb cu o amica care tot cu el a nascut (prematur) si sa vedem. Stiu pe langa mine o asistenta care era la caritas si acum e si ea la polizu o sa-i cer nr de tel dr.

in privinta listutei eu ma tot uit dupa camera lui bebe, am vazut ceva tare dragut, dar cam scump si oricum pana nu ne mutam nu vreau sa iau nimic. se pare ca se apropie incheierea tranzactiei, maine seara ne vedem cu un proprietar pentru acte, urmeaza ceva renovare, cumparat mobila si apoi lista lui bebe.

28+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Neatza.. fac capitol nou de dimineata si revin

seidana

Mergi la inceput