Buna tuturor!
ma alatur si eu comunitatii bulgarasilor de februarie 2012 (asta daca toate vor fi bine). maine urmeaza sa fac cea de-a doua ecografie si am inima cat un purice. sper sa fie bine si sa primesc vesti bune. eu nu am "obisnuitele" simptoame ale sarcinii si ma cam baga in sperieti acest lucru.... macar daca as avea greturi, ameteala, etc. as sti ca totul este in ordine. va poop pe toate si va doresc sarcina usoara
aerlilian - ce medicatie iei? Analize de trombofilie ai facut? Intra pe subiectul trombofilia 59 si o sa afli mai multe despre asta. Ar trebui sa mergi cu ultima eco dimineata la Spitalul Fundeni la dr. Uscatescu si o sa-ti faca niste analize. Corelate cu hematomul o sa-ti stabileasca un tratament. Eu am avut maroneli in saptamana 7 si 8 si am descoperit ca aveam 3 hematoame. Eu iau 8 utogestan 100 mg/zi, no-spa 2/zi, scobutil 2/zi pe langa celelalte pastile pentru trombofilie. Statul in pat si fara eforturi este foarte important. Important e ca ai obtinut sarcina si acum depinde de tine sa faci tot posibilul sa fie bine. Bafta!
un moderator-sa inchida va rog-subiectul???
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |