Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Normal ca e o afacere. Ma uitam acum la discutia de aici de pe forum la DC cu reprezentantii firmei medicale si au dat exemple de n cazuri unde s-au folosit celulele stem dar de nici un caz care a fost rezolvat.
Da, am priceput,poti folosi celulele stem, dar daca nu sunt mai bune decat siropul de tuse de patlagina de ce mi-as mai bate capul?
Mai ales ca daca e ceva pot sa ti le scoata din corp mai incolo.

Mergi la inceput

Si eu am citit ca dupa 3 luni creste
Acum eu nu-mi pot imagina asta, cum sa creasca apetitul daca creste si burtica? Adica daca o balambani asa nu te doare? Nu te deranjeaza? Ca nu ai cum sa faci jap-jap fara sa o zdruncini putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

eu stiu cum o fi cu balambanitul, vedem noi cand ajungem acolo..poate astept sa treaca 3 luni in speranta ca scap de oboseala si greturi si raman nesexata pana la sfarsit

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

no, ce 'face' fetele?
tot la sex va sta capul ...mie nu deloc,astept si eu sa vina si pe la mine apetitul ,ceea ce nu prea cred dar mai vedem,as putea sta linistita si fara, pana nasc si inca vreo cateva luni dupa
vad cateva vesti bune dupa eco ,ma bucur pt. toate
si eu am vesti de la eco,am ajuns ieri la dr.,fara nicio intentie inprealabila (eram programta doar peste 2 sapt.),dar cu ceva probleme birocratice si cu ocazia asta ne-a si vazut...suntem in grafic ,ba chiar mai mari cu 4 zile,avem poze noi pe picasa, din pacate nu mi-a zis nimik de sex(al copilului ,nu va ganditi repede la...)si nici nu am intrebat ...in schimb m-a mancat coada sa-l intreb de col daca e inchis sau cum trebuie ...si cand mi-a bagat n'spe degete pe acolo am zis ca nu se mai atinge nimeni de comoara mea pana la nastere
cu recoltarea de celule stem nici eu nu prea sunt pentru...nu stiu de ce ,nu prea imi suna profi,dar fiecare cum simte...

minunea mea +11
pardon,avem 12 sapt.
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

sophia apropo de nasterea in apa, ai vazut filmul 'The back- plan' cu j.lo?...e fain si este o faza draguta cu nasterea in apa ...sa ne mai delectam cu ceva ...
si mie mi-ar placea sa nasc in apa dar in cluj nu se poate asa ca ma rezum la epidurala sau fara ca nu mi-e frica de dureri,zic acum ...

minunea mea +12

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

vazut poza iaura..incepe sa se vada din ce in ce mai bine bebe
si eu-s curioasa ce diferenta va fi la 7 saptamani, daca o sa se vada cat de cat

pana una alta incep sa vad diferente la corpul meu, deja am ajuns de la 58 de cm in talie la 60 de cm, nu pot sa imi mai sug burta, patratelele incep sa piarda teren, incepe sa puna bobul asta mic stapanire pe abdomenul meu
si data trecuta la 7 sapt se vedea un picut asa, adica o vedeam eu ca imi cunosc corpul f bine, ca altcineva nu si-ar fi dat seama

5+

Mergi la inceput

Eu am colul inchis, ma rog, era inchis acum cateva zile.
Imi este din ce in ce mai rau. Nu ma pot concentra deloc. Am o stare generala oribila. Abia astept sa ajung acasa sa stau la orizontala.
Cred ca musai va trebui sa-mi iau niste concediu medical altfel nu vad cum o sa ma descurc. Nu ma asteptam sa-mi fie atat de incredibil de rau.

Despre nasterea in apa acum, mie mi se pare destul de yaaaac sa stau in apa aia cu toate chestiile care ies din mine.

Nu mai pot, ma duc sa ma intind putin ca se intuneca privirea.

Mergi la inceput

mie nu mi-a zis nimic de col, l-a masurat si atat..
poate data viitoare sa imi zica mai multe

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Si eu am citit ca dupa 3 luni creste
Acum eu nu-mi pot imagina asta, cum sa creasca apetitul daca creste si burtica? Adica daca o balambani asa nu te doare? Nu te deranjeaza? Ca nu ai cum sa faci jap-jap fara sa o zdruncini putin.

depinde de hormoni; cand cresc vine un chef..... de nu te recunoasti nici tu!

ref la celule stem la baiat am recoltat; acum tr sa fim mai atenti cu banii, ne mai gandim

Mergi la inceput

na eu va las
m-a mancat sa fac peste la cuptor, mi-a intors stomacul pe dos mirosul asta
asa ca, probabil o sa mananc in oras ca mergem la cumparaturi mai incolo

hai va pup

5+

Mergi la inceput