Aspirante optimiste> 20ani (696)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Dupa cum va spuneam urma sa merg la doctor aseara. Am fost. Am ramas f. incantata de d-ul doctor. Diagnosticul a fost BIP(boala inflamatorie pelvina), urmeaza sa incep tratamentul de cand imi vine menstra, o luna pauza si apoi o alta luna de tratament. Dupa cele 3 luni ma prezint din nou si daca nu vine bebe dupa tratament ma programeaza pt histero.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Luiza felicitari pt bebe, BUN VENIT MATEI

MONI eu citisem ceva de genul ca in primele zile de sarcina poti avea o scurgere galbuie care sa fie din cauza corpului galben. Sper sa nu spun aiureli, oricum pana nu vin uratii nu ai de ce sa-ti pierzi speranta.
Anka imi pare rau pt Z1
Kitty ce mai faci, cum te mai simti?
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Katy bine ca ai descoperit ce ai, de acum cu tratament incetul iti revii.
Fetelor mie imi e frica sa nu fi luat ceva de aici din spital, acum am fost la baie si era ceva in afara vulvei alb branzos.Poate fi de la chiuretaj sau am luat un puiut de candida?
Voi ce ziceti?
Moni eu cu 2 zile inainte de a face testul am ametit asa ca poate e semn bun si la tine, parca asa am citit ca te-a luat cu ameteli nu?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Dupa cum va spuneam urma sa merg la doctor aseara. Am fost. Am ramas f. incantata de d-ul doctor. Diagnosticul a fost BIP(boala inflamatorie pelvina), urmeaza sa incep tratamentul de cand imi vine menstra, o luna pauza si apoi o alta luna de tratament. Dupa cele 3 luni ma prezint din nou si daca nu vine bebe dupa tratament ma programeaza pt histero.

Katy, cum ti-a pus acest diagnostic? Cum si-a dat seama ca ai bip?
Aveai dureri ceva? Da-ne mai multe detalii.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor astazi l-a sunat pe sotul meu doamna din germania care ne pregateste marfa noua si eu am vorbit de saptamana trecuta ca daca gaseste ceva pentru copii mici sa puna deoparte si sa imi trimita odata cu marfa.Iar azi a zis ca a gasit un carucior frumos si s-a gandit la mine iar cand i-a zis sotul ce am patit a ramas si ea uimita.Ce soarta pot sa am.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor astazi l-a sunat pe sotul meu doamna din germania care ne pregateste marfa noua si eu am vorbit de saptamana trecuta ca daca gaseste ceva pentru copii mici sa puna deoparte si sa imi trimita odata cu marfa.Iar azi a zis ca a gasit un carucior frumos si s-a gandit la mine iar cand i-a zis sotul ce am patit a ramas si ea uimita.Ce soarta pot sa am.

Of Miha scumpa te inteleg. Si eu chiar in ziua in care s-a oprit din evolutie eram la mama si m-am uitat la hainutele mici ramase de la Eva

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Vin si eu cu o intrebare... dar sa nu radeti

Se poate sa faci o stimulare cu Puregon, dar sa nu faci injectia de provocare a ovulatiei? Adica eu intreb daca se poate ovula fara ea....

Alina, tu ce stii? Eu nu am vrut sa imi intreb medicul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Vin si eu cu o intrebare... dar sa nu radeti

Se poate sa faci o stimulare cu Puregon, dar sa nu faci injectia de provocare a ovulatiei? Adica eu intreb daca se poate ovula fara ea....

Alina, tu ce stii? Eu nu am vrut sa imi intreb medicul...

Pai daca nu ai ovare polichistice si la analizele hormonale , acest hormon lh este la valori normale, este posibil sa nu ai nevoie, dar de cele mai multe ori medicul recomanda si aceasta injectie sa fie sigur ca se sparge, pentru ca altfel ramane in ovar si se transforma in chist. Eu asa stiu.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Culmea este ca la hormonale nu mi-a iesit nimic bizar, dat totusi nu ovulam..
Numai ca la analize lh ul imi iesea mic cand faceam stimulare si dr a zis ca e inhibat de puregon, dar ma gandeam ca odata lasat puregonul, lhul creste ca sa ovulez.
Da, imi bat capul prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor..

am si eu o intrebare am o durere in partea dreapta si ma ustura..dansa un pic ca o zvacnire dar e o senzatie ciudaata cand ma ia cand ma lasa
de la ce e?
sunt ziua 22 si ma mananca sa fac un test
durerea vad ca persista ...offff

Mergi la inceput