Aspirante optimiste> 20ani (696)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

la mine nu cred ca e nimic

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

De ce Anca?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

asa simt

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Anca cred ca deja ai toane de gravi ieri simteai astazi nu...
Pe mine de exemplu ma mananca degetele de mor sa fac testsi stiu ca eu am sanse slabe de reusita , cel putin natural,dar asa imi vine...lunile trecute am fost calma , dar acum...parca o iau pe aratura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor nu mi-a mai facut anticorpi am avut analizele cu rh facut in noiembrie si cand a vazut negru pe alb si al sotului si al meu a sunat la farmacia spitalului si deja mi-a facut vaccinul.Sunt bucuroasa macar pe asta nu l-am platit.
Am vorbit cu sotul si i-am mai dat ceva la doctorita sa o rog sa ma tina pana vineri ce imi vin rezultatele de la anatomie patologica, deocamdata maine dimineata trebuie sa mai fac odata beta si eco sa vedem ce e cu trompa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor nu mi-a mai facut anticorpi am avut analizele cu rh facut in noiembrie si cand a vazut negru pe alb si al sotului si al meu a sunat la farmacia spitalului si deja mi-a facut vaccinul.Sunt bucuroasa macar pe asta nu l-am platit.
Am vorbit cu sotul si i-am mai dat ceva la doctorita sa o rog sa ma tina pana vineri ce imi vin rezultatele de la anatomie patologica, deocamdata maine dimineata trebuie sa mai fac odata beta si eco sa vedem ce e cu trompa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Ma bucur ca ai reusit cu vaccinul!

Mergi la inceput

Elenush unde esti? Mai da un semn si pe la noi ca sa stim cum te simti.
Fetelor eu intru un pic la somn ca noaptea nu dorm prea bine si acum vine mos ene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Elenush unde esti? Mai da un semn si pe la noi ca sa stim cum te simti.
Fetelor eu intru un pic la somn ca noaptea nu dorm prea bine si acum vine mos ene.

Da, si eu ma gandeam la Elenusht. Of, te imbratisez tare scumpa, hai da o fuga pe la noi sa stim si noi de tine.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor eu am niste 'ametzeluri'
si vad stele argintii
kaka

ce-o mai fi.....

Mergi la inceput

Da nu merge somnul, nu am stare, nu stiu ce sa mai fac, m-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Da nu merge somnul, nu am stare, nu stiu ce sa mai fac, m-am plictisit.

pai cred si eu ca te-ai plictisit...de cand stai acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Lorena, te rog frumos, stiu ca esti in domeniu, am si eu nevoie de Pregnyl, ai idee daca poti gasi pe undeva?
As vrea sa incep sa mai strang ceva pentru lunile urmatoare sa mai fac o stimulare si incerc sa ma pregatesc dinainte.
A...si ceva teste de sarcina mai ai? Eventual de ovulatie. Daca da da-mi si ceva informatii, te pup si-ti multumesc.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput