Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 22
dreambaby spune:
Neata fetelor [cafea}. Cixinica, eu am fost diagnosticata cu hipotiroidie subclinica. Nu am noduli desi am tiroida marita (se vede si cu ochiul liber cat de mare e). Mie mi-a iesit analiza Tsh putin marita si din cauza ei am ajuns la endocrinolog. Acum am mai facut inca 4 analize, sa vedem cum ies si ele si iar trebuie sa ma duc la endocrinolog. Ca tratament iau Euthyrox 25, am inceput 3 zile cu jumatate de pastila, 3 zile iau o pastila intreaga si dupa 1 pastila si jumatate timp de 5 saptamani
EllaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dreambaby Neata fetelor [cafea}. Cixinica, eu am fost diagnosticata cu hipotiroidie subclinica. Nu am noduli desi am tiroida marita (se vede si cu ochiul liber cat de mare e). Mie mi-a iesit analiza Tsh putin marita si din cauza ei am ajuns la endocrinolog. Acum am mai facut inca 4 analize, sa vedem cum ies si ele si iar trebuie sa ma duc la endocrinolog. Ca tratament iau Euthyrox 25, am inceput 3 zile cu jumatate de pastila, 3 zile iau o pastila intreaga si dupa 1 pastila si jumatate timp de 5 saptamani |
cat te-au costat analizele si ce analize ai facut?
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaR Fetelor cu ce trece durerea de ureche? Am si ganglionii inflamati! ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Vata imbibata in spirt , catel de usturoi , sau sunt ceva picaturi pe la farmacii.Acum depinde de ce te doare , ca primele doua variante stiu ca sunt bune daca ai prins pe undeva curent

PaulaFrida spune:
CAPITOL NOU
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
gabyv spune:
Neata 
Dream, sper ca toate sa se rezolve cu tiroida. Eu am luat Euthyrox timp de 2 ani si ma simteam cam rau de la el, dar fara era si mai rau. Pe timpul tratamentului am slabit putin, insa cand l-am lasat am luat kg la greu.(adica peste 10) Si acum din experienta propie, desi iti zice dr ca o sa iei pe viata pastile, nu este adevarat nu mai iau de vreo 6 ani, totul a intrat in normal, desi la mine era operabila.
Acum cand mi-am facut anilezele de tiroida tot ce mi-a zis endo. este sa mi le refac dupa ce nasc, ca atunci o sa fiu predispusa sa imi revina.
Anca, ce rabdare ai... se vede ca ai mai trecut prin asta...eu mi-as face teste de pe acum si nici macar nu am ovulat inca ![]()
Deci cine se mai testeaza, ca cu Anca - ne-am lamurit, ne anunta cand incepe sa se vada burta- pana nu vede nu crede 

cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!