Aspirante optimiste> 20ani (696)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Gabyv, sarumana de reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Si eu va citesc tot timpul, dar nu prea am timp sa va raspund. Si tare mult ma bucur cand aud ca vreo fata asteapta un . Eu continui tratamentul pt tiroida si dupa 3 zile mi se pare ca ma simt mult mai bine (nu stiu daca e efectul placebo sau e tratamentul f bun). Si aseara o vad si pe doamna dr endocrinolog prin supermarket . Saraca femeie, ce noroc pe ea (luni eu am fost ultimul pacient, marti dimineata am luat-o iar la intrebari, miercuri iar era sa o iau la intrebari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

anca, asteptam vestea

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

dreambaby ce probleme ai cu tiroida si ce tratament ei? eu aseara am fost la o eco tiroidiana si am un nodul, analizele de sange sunt Ok si abia marti merg sa vad ce imi spune dr. endocrinolog legat de nodul, sper sa nu fie nimic grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

anca esti un monument al rabdarii! Te asteptam cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Citat:

Fetelor nu vreau sa va sperii pe cele care sunteti insarcinate, matza lasa ca e bine cu toate ca eu sunt cu moralul la pamant, sotul sa dus sa imi cumpere medicamentul am vorbit si cu doctorul de la policlinica in care am eu incredere si a zis sa fac acest injectabil ca e mai bine si poate nu ajungem la operatie.
Imi este atat de frica stiu ca da reactii adverse si stau ca pe ace, nu pot face altceva decat sa plang, nu stiu daca in momentul acesta imi mai doresc copii atat de mult pe cat imi doresc sa scap de aceasta problema si sa traiesc.
Daca se intampla ceva va multumesc ca ati fost alaturi de mine si eu v-am considerat mai ceva ca familia mea.
Va pup dulce

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Incearca sa te linistesti. Stiu ca e greu! Stiu persoana care a trecut identic ca si tine prin aceasta nenorocita de extrauterina, iar cu acel medicament ia salvat trompa si a avut la putin timp si un copil.
Iti tin pumnii!

Ela ce inseamna la putin timp nu trebuie sa astepti 6 luni sau un an, eu asa am citit pe net.
Mi-a facut deja 50mg, 25 intr-o buca si restul in cealalta, stau in pat si astept sa ma simt bine sa aflu vineri la beta ca a scazut si ca o sa se curete trompa si nu o sa am nevoie de operatie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

La 7 luni a ramas gravi, dar 6 luni intradevar a avut interdictie. Dar e mai bine asa decat sa ramai fara o trompa.
te pup si sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Fetelor nu vreau sa va sperii pe cele care sunteti insarcinate, matza lasa ca e bine cu toate ca eu sunt cu moralul la pamant, sotul sa dus sa imi cumpere medicamentul am vorbit si cu doctorul de la policlinica in care am eu incredere si a zis sa fac acest injectabil ca e mai bine si poate nu ajungem la operatie.
Imi este atat de frica stiu ca da reactii adverse si stau ca pe ace, nu pot face altceva decat sa plang, nu stiu daca in momentul acesta imi mai doresc copii atat de mult pe cat imi doresc sa scap de aceasta problema si sa traiesc.
Daca se intampla ceva va multumesc ca ati fost alaturi de mine si eu v-am considerat mai ceva ca familia mea.
Va pup dulce

Incearca sa te linistesti. Stiu ca e greu! Stiu persoana care a trecut identic ca si tine prin aceasta nenorocita de extrauterina, iar cu acel medicament ia salvat trompa si a avut la putin timp si un copil.
Iti tin pumnii!

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Ela ce inseamna la putin timp nu trebuie sa astepti 6 luni sau un an, eu asa am citit pe net.
Mi-a facut deja 50mg, 25 intr-o buca si restul in cealalta, stau in pat si astept sa ma simt bine sa aflu vineri la beta ca a scazut si ca o sa se curete trompa si nu o sa am nevoie de operatie.

La 7 luni a ramas gravi, dar 6 luni intradevar a avut interdictie. Dar e mai bine asa decat sa ramai fara o trompa.
te pup si sunt alaturi de tine.

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Multumesc mult abia astept maine sa imi faca iarasi beta sa vedem cum iese si sa vedem si rezultatul de la anatomie patologica tot maine.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!

Va invit la cafeluta!

Sa dea DD azi sa auzim numai de bine!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Miha sa ne tii la curent de evolutia ta! Ma rog pentru tine sa se sfarseasca totul cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Mama v-am auzit din otopeni cum ma strigati ,nu am facut test dar nici nu mi-a venit ...hai ca mai e putin pana luni

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput