Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 20
dreambaby spune:
Si eu va citesc tot timpul, dar nu prea am timp sa va raspund. Si tare mult ma bucur cand aud ca vreo fata asteapta un
. Eu continui tratamentul pt tiroida si dupa 3 zile mi se pare ca ma simt mult mai bine (nu stiu daca e efectul placebo sau e tratamentul f bun). Si aseara o vad si pe doamna dr endocrinolog prin supermarket
. Saraca femeie, ce noroc pe ea (luni eu am fost ultimul pacient, marti dimineata am luat-o iar la intrebari, miercuri iar era sa o iau la intrebari)
Lia73 spune:
anca, asteptam vestea ![]()
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
Florin 18 ani
si
+19
cixinica spune:
dreambaby ce probleme ai cu tiroida si ce tratament ei? eu aseara am fost la o eco tiroidiana si am un nodul, analizele de sange sunt Ok si abia marti merg sa vad ce imi spune dr. endocrinolog legat de nodul, sper sa nu fie nimic grav 
EllaR spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Ela ce inseamna la putin timp nu trebuie sa astepti 6 luni sau un an, eu asa am citit pe net. Mi-a facut deja 50mg, 25 intr-o buca si restul in cealalta, stau in pat si astept sa ma simt bine sa aflu vineri la beta ca a scazut si ca o sa se curete trompa si nu o sa am nevoie de operatie. ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
La 7 luni a ramas gravi, dar 6 luni intradevar a avut interdictie. Dar e mai bine asa decat sa ramai fara o trompa.
te pup si sunt alaturi de tine.

Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui EllaR
La 7 luni a ramas gravi, dar 6 luni intradevar a avut interdictie. Dar e mai bine asa decat sa ramai fara o trompa. te pup si sunt alaturi de tine. ![]() Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Multumesc mult abia astept maine sa imi faca iarasi beta sa vedem cum iese si sa vedem si rezultatul de la anatomie patologica tot maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
EllaR spune:
Buna dimineata fetelor!
Va invit la cafeluta!
Sa dea DD azi sa auzim numai de bine!
Va
pe toate!
EllaR spune:
Miha sa ne tii la curent de evolutia ta! Ma rog pentru tine sa se sfarseasca totul cu bine! 
ancadragoman spune:
Neata
Mama v-am auzit din otopeni cum ma strigati ,nu am facut test dar nici nu mi-a venit ...hai ca mai e putin pana luni![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!