Aspirante optimiste> 20ani (696)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Mihaelafalt, eu pun pariu pe cat vrei ca sotul tau e terminat psihic acum, dar nu vrea sa te ingrijoreze aratand asta. Sigur peste putin timp iti va spune ce a fost si in inima lui... Barbatii sunt ca niste copii, invatati de mame si de sotii sa primeasca totul, sa aibe totul acasa. Cand raman singuri, sunt bulversati total. Al meu sot asa este, nu imi arata ca e disperat ca sa nu ma sperie si mai tare. Sunt eu destul de stresata de felul meu... Citeste despre problemele mele, despre analizele proaste care imi ies dar nu ma sperie niciodata. Si nici nu imi reproseaza ca dam banii pe analize sau ca nu raman mai repede gravi ca am diverse probleme de sanatate. Dar cand sta de vroba cu al meu cumnat ii marturiseste tot ce are pe suflet (iar eu aflu de la cumnata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

EllaR am primit o schema de tratament formata din antibiotic si antiinflamatoare - zanocin Z1-Z10, aulina Z1-Z5, sumamed Z11-Z13, flamexim Z6-Z12, polygynax ovule, dupa menstra ca sa nu fac candida, tinctura de lemn dulce si branca ursului. In ac timp se trateaza si sotul 5 zile cu zanocin, sper sa fie de bine si sa suport tratamentul, e destul de puternic. Acum 2 ani tot BIPam avut si dupa ce am tratat in sept am ramas gravi, doar ca am avut avort menstrual, de at nu am mai ramas.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

EllaR am primit o schema de tratament formata din antibiotic si antiinflamatoare - zanocin Z1-Z10, aulina Z1-Z5, sumamed Z11-Z13, flamexim Z6-Z12, polygynax ovule, dupa menstra ca sa nu fac candida, tinctura de lemn dulce si branca ursului. In ac timp se trateaza si sotul 5 zile cu zanocin, sper sa fie de bine si sa suport tratamentul, e destul de puternic. Acum 2 ani tot BIPam avut si dupa ce am tratat in sept am ramas gravi, doar ca am avut avort menstrual, de at nu am mai ramas.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Tratamentul care l-ai primit tu mi se pare foarte complex si daca ai ramas data trecuta gravi dupa tratament inseamna ca asta a functionat bine.
Avort menstrual? Inseamna ca nua ai avut progesteron suficient in organism? Ma lamuresti si pe mine te rog!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

La laparascopie iti taie trompa?
Oare imi poate face acel tratament metrotrexat sa se curete sau nu stiu ce sa mai zic

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Vai tu Miha draga o dai din una-n alta! Fii tare si discuta cu doctorita.

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor nu vreau sa va sperii pe cele care sunteti insarcinate, matza lasa ca e bine cu toate ca eu sunt cu moralul la pamant, sotul sa dus sa imi cumpere medicamentul am vorbit si cu doctorul de la policlinica in care am eu incredere si a zis sa fac acest injectabil ca e mai bine si poate nu ajungem la operatie.
Imi este atat de frica stiu ca da reactii adverse si stau ca pe ace, nu pot face altceva decat sa plang, nu stiu daca in momentul acesta imi mai doresc copii atat de mult pe cat imi doresc sa scap de aceasta problema si sa traiesc.
Daca se intampla ceva va multumesc ca ati fost alaturi de mine si eu v-am considerat mai ceva ca familia mea.
Va pup dulce

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Incearca sa te linistesti. Stiu ca e greu! Stiu persoana care a trecut identic ca si tine prin aceasta nenorocita de extrauterina, iar cu acel medicament ia salvat trompa si a avut la putin timp si un copil.
Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Citat:

Fetelor nu vreau sa va sperii pe cele care sunteti insarcinate, matza lasa ca e bine cu toate ca eu sunt cu moralul la pamant, sotul sa dus sa imi cumpere medicamentul am vorbit si cu doctorul de la policlinica in care am eu incredere si a zis sa fac acest injectabil ca e mai bine si poate nu ajungem la operatie.
Imi este atat de frica stiu ca da reactii adverse si stau ca pe ace, nu pot face altceva decat sa plang, nu stiu daca in momentul acesta imi mai doresc copii atat de mult pe cat imi doresc sa scap de aceasta problema si sa traiesc.
Daca se intampla ceva va multumesc ca ati fost alaturi de mine si eu v-am considerat mai ceva ca familia mea.
Va pup dulce

Incearca sa te linistesti. Stiu ca e greu! Stiu persoana care a trecut identic ca si tine prin aceasta nenorocita de extrauterina, iar cu acel medicament ia salvat trompa si a avut la putin timp si un copil.
Iti tin pumnii!

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Ela ce inseamna la putin timp nu trebuie sa astepti 6 luni sau un an, eu asa am citit pe net.
Mi-a facut deja 50mg, 25 intr-o buca si restul in cealalta, stau in pat si astept sa ma simt bine sa aflu vineri la beta ca a scazut si ca o sa se curete trompa si nu o sa am nevoie de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu explorez, ca la noi au inceput soldurile de vara ... asa ca sa nu ma dati disparuta.
Miha fii tare!!! O sa treci si peste asta!!
Alina, nu mai stiu, ai declarat Z1 sau nu? sau te testezi

La mine nimic nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Lia_73 eu eram fata care plangea cu opantaloni galbeni de la spital...pacat ca ne-am vazut in astfel de conditii...
fetelor, va multumesc din suflet ca va mai ganditi la mine....nu am mai intrat pentru ca nu ma simt in stare...off.....Viata mea parca a luat-o cu susul in jos....Am senzatia ca sotul meu ma invinovateste...nici el nu stie...a fost un soc mai mare pentru el decat pentru mine!Brusc si-a dat seama ca a acumulat frustrari, ca parca vrea sa ne despartim??!!! CEee???? acum??? in momentele astea? Pana la urma am tot discutat si am decis sa nu luam decizii pripite si sa trecem peste tragedia intamplata si sa mai discutam cand suntem mai linistiti! Oricum, i-am zis ca indiferent de decizia pe care o va lua, mie trebuie sa-mi faca un copil... Am fost azi la control si doctorul mi-a spus ca sunt bine fizic dupa chiuretaj si mi-a dat sa fac analizele pentru trombofilie, pe care eu le mai facusem si iesisera bine- ce-i drept acum 2 ani! doctorul spune ca dupa vreo 2 sau 3 luni pot sa ma apuc din nou de bebe! Nu vreau sa par egoista, nebuna, dar ma gandeam ce se intampla daca ma apuc de acum si se prinde? voi ce stiti? nu stiu, sunt tare confuza....
Sper ca dumnezeu sa-mi dea putere sa trec peste toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Lorena ce mai faci, esti ok?

Alina loca parca intreba de Pregnyl, daca esti din Bucuresti gasesti la farmacia Academia, in caz ca nu au insisti sa iti aduca. Daca dispui de finante e mai bine sa cumperi ovitrel. E acelasi lucru, doar ca generatie noua si cost mai ridicat.

Succes la toate fetele.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetele. pe toate
Am terminat in sfarsit si cu examenele copiilor . Doamne ce emotii am avut, acum asteptam rezultatele
Mai am un hop, bacalaureatul si dupa aceea pot spune k urmeaza vacanta cea mult asteptata. Pana atunci mai merg la sc la mine pe 4 iul si gata....(sau mai am sesiunea de corigente in august )

Ancuta , in curand

Mergi la inceput