Copilasi de Iulie-August 2004 * 74 * LMA !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ai facut super afacere la 110 ron. Pana nu am pus mana pe unul, nu intelegeam ce e asa misto la ghiozdanul ala, din poza nu-ti dai seama.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

modele noi sunt si mai si mai si .
dar de inceput, e ok si patratosu`. e asa robust, nu e muoale
si am dat pe el 7000 forinti, mi-am amintit.

cand voi putea, ma apuc sa strang banuti pt un model de 2011 pt la anu`

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Si pentru ca tot sunt la Vienna, am gasit si incercat produsele John Frieda (va mai amintiti ca ne povestea Dana mami de Ric de ele?). Vreau sa spun ca sunt senzationale, chit ca de ex este 9 euro si ceva un balsam reparator de par de 250ml.... daca mi-as putea permite sa mi le cumpar pe toate, sigur le-as lua. Dar daca e sa folosesti toata gama de la http://www.johnfrieda.co.uk/Style-And-Tips/Get-The-Look/ si mai ai si par vopsit, ajungi la o suma frumosica pe luna.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mi-e tot scump imi pare!
Luca are vreo 2 rucsacuri...si care au si maner de tras dupa el..eu cred ca nici nu cumpar altceva..oricum sunt noi noute

Andries cat de rapid ai apa calda la robinet dupa ce dai drumul??

Mergi la inceput

da..da!!! John Frieda....numai asta am folosit in ultimul timp in state!! Cum vine cineva de acolo....cer si eu un fixativ de par..Cat este un fixativ acolo? In USA este 7.5 $

Mergi la inceput

Pai daca ai ceva deja cumparat, nu mai are sens sa dai banii. Astepti sa vezi cum rezista astea si pe urma te reorientezi eu in schimb deja sunt la al 4 lea rucsac facut zdrente, cel mai bine a rezistat unul tip ghiozdan, luat de husband de la Milano, avea si intaritura p espate, dar acum e sfasiat pe la buzunare. V-am povestit cand a venit o data cu un rucsac plin de pietre culese de pe fundul marii din tabara de la mare? Bagase in el 3 kile de pietre

Andries

Mergi la inceput

vezi mai sus ca te=am intrebat ceva.

Mergi la inceput

Apa calda... depinde. Eu am boiler cu incalzire indirecta (adica o serpentina de cupre in boiler prin care trece apa fiarta produsa de centrala si astfel se incalzeste apa din boiler. Daca e apa calda programata sa fie "on", am apa fiarta la 53 de grade instantaneu aproape dar asta implica un consum mai mare de gaze, pt ca daca scade la 48 grade de exemplu, termostatul ii spune centralei sa mai incalzesca un pic.

Dar cum mai fac economie, pun apa calda "off" si ii dau comanda de incalzire apa cand intru in casa, in functie de ce temperatura era in boiler (adica in functie de ce s-a consumat cu o seara inainte, in boiler pot fi 23, 34, 40 de grade) dureaza cateva minute, maxim 20 de minute iarna ca sa am apa buna de facut baie.

Andries

Mergi la inceput

Eu am o centrala in condensatie..si Sorin m-a omorat ca nu vine apa calda instant...deci nu stiu daca asa este normal..sau are centrala ceva..

Mergi la inceput

Ma rog "apa fiarta la 53 de grade"... asta inseamna ca asa am setat eu centrala sa imi incalzeasca apa in boiler pana la 53 si nu mai mult.
Un fixativ -- 7 pana la 9 euro in functie de marime/model. Austria e mult mai scumpa decat SUA, dar mai ieftina la anumite produse decat Romania. Seful meu care e austriac scolit prin state, in fiecare am face o "excursie" in state de unde vine cu 80-100 de kg de produse pt familie (mai ales pt copii) si spune ca preturile sunt 30% - 40% din ceea ce e in Austria.

Andries

Mergi la inceput