Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

cristina pai vad ca pana la urma ne-ai mintit si cu parul si cu kilele. ti-a iesit bine culoarea, si ai aratat mai misto decat mireasa

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Pai in spate e nevopsit parul, de asta l-am prins numai in pic. Tunsoarea e inscarita de mine. am mare noroc ca e cret si nu se vede ca nu are de fapt nici o forma. Ca prima data l-am taiat drept ( asa a iesit) si eram ca un maturoi. Dar apoi am mai ciupit din el si a iesit mai bine. Rochia imi era larga la piept, dar nu s-a vazut din cauza modelului, pe mine aveam chilotii aia cu burtiera. Si toate adunate au facut sa arat cumva. Dar nu va imaginati ca asa is eu de zi cu zi. Ca nu stau ziua sa imi aranjez parul, ca il port in coada. Aici eram si machiata :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

stefania, nici noi nu te-am uitat. mai povesteste-ne de viata voastra, cd ai timp.
cristina, fain te-ai aranjat. te-ai stresat degeaba :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Distractie placuta delfinasilor si mamicilor care pleaca la mare

Crispo-ce bine arati !!! fac si eu ca Alice pai unde-s kilele si parul valvoi ??? sunteti tare frumosi impreuna

Victo-ce frumosi sunt fratiorii...se vede ca se iubesc stai sa mai creasca Mihai putin sa vezi ce frumos o sa se joace...o sa te plictisesti

Puiutz-cat costa folia de pus pe geam la apartament? ma intereseaza

Laurica-pai m-as fi bucurat daca o ziceau intr-un alt mod dar dupa ce au zis "copii care fac copii" asa pe un ton de nu mai zic cum...m-am enervat dar mi-a trecut repede

Racusor-unde gasesc uleiul de cod...as vrea sa-i dau Antoniei am mai auzit ca e f bun...mofturiciul...sigur e de la dintisori
pe tava din cate am auzit:iconita,carte,pix,telefon,chei de la masina,ceva de aur,bani,surubelnita,ciocan cam asta imi aduc aminte

Mycya-fetele

Stefania-deja e baietel mare Andre merge la cresa..bine ca o mai vede pe surioara...oricum cred ca e mai usoara acomodarea cand sunt mai mici...te mai asteptam pe la noi

Bumblebee-distractie placuta la mare vad ca V va face program si acolo ...pt finuta

se aud tipete...trebuie sa intervin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu n-am mai vazut nan3 la megaimageul asta de langa mine de cateva zile. Nu mai inteleg nimic cu laptele asta...

mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Eu n-am mai vazut nan3 la megaimageul asta de langa mine de cateva zile. Nu mai inteleg nimic cu laptele asta...

mara

Poate acuma se hotarasc cum ramane pana la urma, de la ce varsta.

Eu is cu copilul in pat de o ora, sa fiu sigura ca doarme. Si deja doarme de 2 ore. S-a trezit e 2 ori, a vazut ca is aici, s-a culcat la loc :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Bambo, un mare pt tine! Tinerico!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cereale cu lapte

- 500 ml lapte
- 3 lingurite orez
- 3 lingurite malai
- 3 lingurite gris de grau
- o lingura plina paste fara ou
- 1/4 banana
- 6 cirese
- un vf lingurita scortisoara macinata
- un vf langurita zahar vanilat

Orezul spalat l-am pus la fiert 10 min. cu pastele in putina apa. Apoi am scurs apa, am adaugat restul fainurilor si laptele si am mai lasat sa fiarba 15 min. Cu 5 min. inainte de a inchide am adaugat fructele si aromele. Au iesit 4 portii de-ale noastre , papa si Elise cu dulceata . Am lins si eu borcanul , data viitoare fac pt toata familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

www.youtube.com/watch?v=Rp1Kexxahvk" target="_blank">primul an al Isabelei, in imagini si cantece de delfinasi

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aoleo, mai rodi, ce program au..pai si dc mergi la serviciu si mai ai si alte lucruri de rezolvat, cum faci????????
asta dc nu ai un sef/serviciu care sa iti permita sa iesi din birou cand si cum vrei.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

da,asta e nasol,trebuie sa lipsesti de la munca sa faci diverse hartii.inclusiv sa platesti gazul,curentul,telefonul,in caz ca nu ai trecut prin cont .
sambata inchis.
nu mai stiu daca nu cumva vara deschid si sambata dimineata...
si nici prea de dimineata nu poti,sa zicica te duci la prima ora si apoi fugi la munca.prima ora inseamna la 9 si ct stai la coada..

foarte cald zilele astea,cred ca 40º la soare..

am toate geamurile deschise si nu se simte ..murimmm!!!! mai bag aerul...

LAURICA
Citat:
Fetele cu 2 copii, cum faceti cu cazarea la mare, munte, adica in ce formula dormiti? Noi plecam joi si inca nu m-am hotarat unde. Fetele cu 3 copii cum fac oare in concediu, inchiriaza o vila?

ori suite la hotel,cu 2 camere.ori daca inchiriezi apartament,spatiu ai sa va impartiti:)
depinde unde dorm copiii acasa.daca dorm cu tine,iei o camera si dormiti impreuna.cu 3 la fel fac,iau un suite,cei mari intr.o camera,noi in cealalta si piticului ii cerem un patut .iti dau de acolo,spui dinainte.
daca e apartament ,iei patut de voiaj dupa tine.

VICTO la ce ziceti rulouri?

la masina si eu vreau,aici e voie doar la geamurile din spate.spate de tot,si lateralele spate adica.in fata nu.si as vrea pt copii,de soare.sunt bune???
ca puneam parasolare d-alea,cum se numesc,cu ventuza,cu desene pe ele,dar le smulg din geam!

sa pui pozecu tunsoarea !

LALALa FELICITARI PT MOTZ!!

CRISSY77 BRAVO BEA!! ce bine urca scarile !!

OANA -
Citat:
fetelor nu stiu ce sa ma fac cu Matei, nici sa il alaptez nu am putut am incercat de 4 ori si m-a muscat de 4 ori de mi-au dat lacrimile...el nu a facut asa ceva niciodata
si Miguel a facut asa cateva zile...nu stiu ce a avut,poate inca il dor dintii abia iesiti ...ca nici nu a supt.cand facea asa,ii dadeam in somn.il culcam,il lasam un timp,apoi il luam si il puneam la san,si sugea mult.
poate merge si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

la masina si eu vreau,aici e voie doar la geamurile din spate.spate de tot,si lateralele spate adica.in fata nu.si as vrea pt copii,de soare.sunt bune???
ca puneam parasolare d-alea,cum se numesc,cu ventuza,cu desene pe ele,dar le smulg din geam!

costa intre 100-150 euro, omologate. sunt foarte bune! si noi am vrut, dar la anul, cand ne pregatim de drum in Ro... poate mergem la puiutz, daca rezistam pana atunci. Isa nu mai trage de parasolare, i-am pus jucarii si oglinda in fata, plus ca o tine Maria ocupata

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput