Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Unde ati vazut voi vreme rea la mare? Pe vremea.ido numai duminica ploua, in rest soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua dragelor!!!

noi suntem la Bucuresti de duminica seara. ma scuzati ca nu am mai intrat in ultimele zile inainte de plecare dar am avut cateva probleme si nu am avut dispozitia necesara.

la mare nu stiu daca mai ajungem, am auzit ca in Mamaia e apa cam plina de alge si plajele la fel, iar noi acolo ar fi trebuit sa mergem ca prietenii nostri au cumparate biletele si ar fi trebuit sa stam impreuna ca eu nu dispun de masina . probabil ca joi voi pleca spre Bacau, dar inca nu e batut in cuie.

poate voi merge cu sotul ca e cel mai probabil sa vina si mai devreme acasa si o sa stea si mai mult si atunci vom avea timp.

am vb cu Alice pe facebook sa aranjam o intalnire in parc pe maine seara, eu sunt in sectorul 4. Racusor tu spuneai ca vrei sa ne vedem, cum facem? maine seara pe la 6 maxim 7 e bine? si cine mai doreste

va pup, ies cu fata la plimbare ca imi face creierii pane .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Unde ati vazut voi vreme rea la mare? Pe vremea.ido numai duminica ploua, in rest soare.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Lauri ca , site-ul asta si mie imi place.
Acum o fi cum vrea Dumnezeu si gata.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Helloooo. am venit si noi de la starea civila, a trecut. am papat bine de tot la restaurant.

Victo, ce faini baieti ai!!! blondinii lui mama!!!

Chilotei pt inot am luat huggies- singurii pe care i-am gasit, am luat marimea S ( de la 7 la 11 kile), urmatoarea marime e de la 11 la 15. ori Vlad are cam 9700.

Bambo, vezi ce bine arati??? tinerica, draga, de 19 ani!

am pus cateva poze de la starea civila de azi, ma gasiti si pe mine acolo (ca nu sunt numai poze cu mine ) -pozele sunt aici

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, faina nasica ai fost!! Dar ai schimbat rochia? Parca alta era in poza cealalta...nu?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, da, era alta rochie, dar aia nu a mai incaput pe mine :)))

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA ai PM

Cris ce frumusica esti

Bianca unde vreti sa mergeti in IOR? noi la 7 trebuie sa papam de seara . pana la cat vreti sa stati? cred ca am nr lui ALice, verific acum PM, eu asa stiu ca mi l-a dat. vorbesc cu tati, poate ne aduce si pe noi in parc. noi facem jumate de ora de acasa, cel putin, daca mergem pe jos. va sun

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

acum vad ca e pe maine seara intalnirea. daca veniti in parcul 23 august (lia manoliu) la 6 putem fi acolo sigur sigur. tu vii cu masina, dar cred ca pentru alice e cam departe....sa imi spuneti ce ati hotarat, si daca ramane IOR, poate reusim si noi sa ajungem.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

CRISPRO, pai eu sunt tare geloasa! cat de bine arati, mama mama!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Am intrat si eu sa va spun ca nu v-am uitat. Si ca inca va citesc atat cat imi permite timpul.

Incepe sarbatorirea primului anisor, ce repede a trecut. Sunt mari delfinasii deja.

Eu m-am intors la munca luni. André merge la cresa de 2 saptamani si e totul destul de bine desi plange cand il las dimineata. E doar pana ies pe usa dupa aia uita si se joaca frumos. Il iau seara plin de nisip dupa ce se joaca la groapa cu nisip, preferata lui. E la aceeasi gradinita ca si Catarina asa ca e mai bine pt el ca nu e singurel fara noi. Catarina se joaca din cand in cand cu el acolo .

Va pe toate fara exceptie, de la mic la mare si invers

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput