Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioi..teroARE CU bagajele astea...inca nu am dus nimic in masina, nici nu le-am pus in valize. le-am adunat 75%.

am fost si eu in al 12 lea ceas sa iau crema de plaja :)
eu n-am dat 50 lei pe cea de la roche posay sau vichy..am luat gerovital, 2 (la pretul uneia din ailalta)de aceeasi bani (si pt noi si pt copii). eticheta e tot la fel de lunga cu prostii..

nu stiu cum s-a nimerit ca se termina multe acum- alaptatul, colaborarea cu bona, prietenul lui stefan de la gradi se va muta din toamna, deci azi s-au jucat cam pentru ultima oara, statul meu la taclale si pierdut vremea pe net, serialu meu preferat- pe care nu am apucat sa il termin- mai am vreo 2 serii, in curand voi incepe serviciu de-a dreptul..plus ca n-am blog :):)
nu voi mai avea nici timp de gatit minunatii de-ale mele...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bambiiiiii, la multi ani ot scumpul de Matei!!! Eu sigur nu ti-am urat, ca am uitat, ca de dimi am intrat pe fuga. Acum sunt in oras cu copilul. Deci, sa creasca mare si sanatos, il pupam pe Matei cel frumos!!! Si azi parca e si Nectarica, la multi ani si tie! Nu mai merg pe prima pag sa vad sarbatoritii ca si asa e cam nasol scrisul de pe telefon...

nici eu nu cred ca am facut vreo urare azi dar fara vrea rea intentie! pur si simplu ma apuc de apuc de multe deodata si apoi uit crezand ca le-am si terminat

asa mai pe final Matei. Nectarie si Luana

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu, Victo, esti tare figura azi! Te apuca nostalgiile. Ce dura esti, ca de plangeai usor, azi era una dintre zilele cu un lac de lacrimi sub tine. No, lasa, ca vin vremuri mai bune. Poate mai vine bona, poate iti iei alta, Stefan isi va face noi prieteni. Serialul il vezi cand vii din vacanta, ca o relaxare intre invatat. Si de pe forum Doamne feri sa lipsesti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

eu nu am costum de baie pt bubu...crema multa si la bucile goale(o sa il urmaresc si o sa strang in caz de pipilca cacalica),cu palarie pe cap(sapca cu 'gat') si sub umbrela(presupunand ca sta)la piscinuta.Pe plaja pana la 10-10.30 max, si dupa 18.30, la malul marii dis de dimineata si seara cat mai tarziu.

mami de Raducu, 10 august 2010

Hm... La 19 e umbra pe plaja deja. Noi mai suntem cu o fetita si mami a ei o lasa goluta. In seara asta plangea ca o ustura. La baietei o fi altfel.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

La 2 Mai doar noi suntem echipate cu costumas si palariuta cu protectie UV. E drept ca ea e si blonda, ochii albastri, piele alba ( acum usor aramie). Eu o imbrac cu el dupa 9.30 si seara cand iese din apa si e frigut. Palariuta sta in capsor tot timpul. Al meu e luat de pe Amazon de o prietena. Noi suntem la second hand .

Sfat: prima cremuiala sa o dati in camera. Dupa vor tot fi nisipiti.

Nu am ajuns luni.
Ai fost si in week end la 2 mai,adica sambata si duminica?

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput