Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Am citi 2 capitole din urma,mai am 2 capitole dar nu stiu cand mai apuc.Asa ca pana atunci:

Adriana, felicitari, sa ai o sarcina, usoara, bebe cuminte si sanatos si sa te bucuri de viata in 4!

Tina, imi pare tare rau, nici nu am cuvinte, ma gandesc cum as fi eu in situatia asta, cred ca ti se sfasie inima. Ma rog sa incerci sa nu pierzi speranta, sa ai intelepciune sa treci peste momentele grele si sa ii poti fi alaturi. Te rog mult sa mai intrii pe la noi, iti suntem toate alaturi si daca te putem ajuta cu orice...

Am fost ingrozita de povestile cu copii disparuti

Si legat de costumul de baie (de la Saddie), acum in concediu toti copii aveau asa, ce m-am mai ofticat ca eu nu ii gasisem Larisei. Absolut toti copii mici erau echipati la fel cu acest gen de costumas si cu sapcuta din aia cu gat. Erau unele costume si din 2 parti, chiar mai bune, ca le imbracai/dezbracai mai rapid.
Si sunt tare bune ca nu il arde soarele cand se balaceste in apa.
Eu la H&M nu am gasit cand am fost, mai stiti si altundeva?

Maiiii, si bagati-ma si pe mine in seama, deci va intalniti diseara? A ramas la 6.30 la statuie? Ma primiti si pe mine?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor daca ajung si eu in parc astazi am sa ma uit dupa voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La 2 Mai doar noi suntem echipate cu costumas si palariuta cu protectie UV. E drept ca ea e si blonda, ochii albastri, piele alba ( acum usor aramie). Eu o imbrac cu el dupa 9.30 si seara cand iese din apa si e frigut. Palariuta sta in capsor tot timpul. Al meu e luat de pe Amazon de o prietena. Noi suntem la second hand .

Sfat: prima cremuiala sa o dati in camera. Dupa vor tot fi nisipiti.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiut, abia astept sa citesc blogul tau!!!

Vlad de ieri stie sa se tina 3 sec si de altceva stand in picioare, decat de mainile mele. Mi se pare un progres mare... Desi multi dintre delfinasi stateau asa de vreo 4 luni...

Bravo Raul si Andrei pt umblat!!! Si bravo pt Raducu lui puiut, ca si pasii aia ( cativa) is facuti de el singur!!! Deci, se pun si aia la socoteala!

Eu is cu copilul in pat, astept sa adoarma

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Racusor, multumesc mult, ii dau uleuil de peste fara vigantol.

Ce rau imi pare ca sunt departe de locul unde va intalniti si ca Berti e bolnavior! Mai aproape de Drumul Taberei nu se anunta nimeni? Nici o intalneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Hai ca eu citesc in paralel, ba din urma, ba pe aici...

Crispro, vezi mai mami ca ii prindem si noi din urma pe delfinasi!!!Felicitari lui Vladut!Nu-i asa ca acum iti vine sa razi cate complexe ne faceam noi ca nu stau in fundulet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

eu nu am costum de baie pt bubu...crema multa si la bucile goale(o sa il urmaresc si o sa strang in caz de pipilca cacalica),cu palarie pe cap(sapca cu 'gat') si sub umbrela(presupunand ca sta)la piscinuta.Pe plaja pana la 10-10.30 max, si dupa 18.30, la malul marii dis de dimineata si seara cat mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Cris, bravo pentru progresul lui Vlad

Oana, la noi nu a functionat Stodalul, mai degraba Eurespalul. Sa se faca bine Matei!

Mov_79, nu am vazut ce tort ai comandat , apare o pagina cu mai multe torturi…I le-ai comandat pe toate?

Crissy, eu sunt la regim…pana la tort am rezistat, dar tortul mi-a pus capac! Ma duc sa mananc supa crema de broccoli si sa mai beau niste apa…poate imi trece pofta. Arata fooarte bine ce ai facut tu acolo, ciupercute, melcisori, pinguinii m-au dat gata.
Iar fetele tale sunt adorabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Sasha nu (mai) face nici un pas, merge doar de-a busilea, probabil a vazut ca prinde viteza si nu se mai chinuie sa mearga in picioare deloc. Dar deloc…

Eu am facut curat, am facut mancarica de dimineata , apoi am stat in gradina vreo ora, in jurul pranzului si m-a palit o durere de cap de nu mai stiu de mine…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Rodyka cum as putea sa vad si eu filmuletul care l-ai facut tu cu delfinasii?Am ajuns la partea unde spuneai ca nu il mai trimiti nimanui pentru ca unele mamici sunt sceptice, dar as vrea totusi sa il vad si eu (eram plecati la Brasov in zilele acelea cu filmuletul si cu scandalul...).
Stiu ca daca il incarci in Youtube si schimbi setarea la securitate acolo, poate fi vazut doar de cei ce au link-ul.Ai putea sa il mai pui pentru cateva ore si sa dai linkul pe PM celor care nu l-am vazut.Daca nu se poate...asta e

Mergi la inceput