Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, nici eu nu am ajuns cu mihai la ei mei.bunicii mei nu l-au vazut nicodata.

doarme dragu de el...asa l-a vazut bona cd si=a luat ramas bun..cu lacrimi a plecat si ea..
e un scump fi-miu, ce sa zic :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Buna fetelor! Greu mai apuc sa dau pe aici,de citit mai citesc pe diagonala pe sarite.La noi e haos dar incepem sa ne revenim parca.Oboseala mare.Piticul doarme foarte putin ziua,jumate de ora-o ora,cateodata ii doarme la bona dimineata asa ca alea 2 ore dupamasa cat dormea si apucam eu sa lucrez,sa ma mai dau pe forum s-au dus...
Vestea buna e ca mergem si noi la mare cateva zile ca suntem zombie.Plecam maine seara sau vineri si ne intoarcem duminica sau luni,depinde cum e vremea. La 2 mai, deci Diana poate ne vedem :).Nu am apucat sa citesc daca mai e cineva in 2 mai.Pupaturi si sper ca mai intru pe seara

mami de Raducu, 10 august 2010

Cu mare drag. Noi suntem nebunele care la 7 suntem pe plaja ( langa tabara) la 9.30-10 plecam. Revemin la 17-18. Piscinuta cu Pooh .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

mov, hai ca fac public albumul din decembrie, cand i-am facut ziua Elisei, sa vezi ce i-am bibilit. A fost munca in van, ca nu le-a trebuit mancare. Dar macar au admirat farfurioara. Obligatoriu sa cumperi sampanie pt copii (cah, cah, cah)

Poze

Deruleaza inainte 5-6 foto.

Aici gasesti aceleasi poze, dar am scris si link de unde m-am inspirat.

Pt copilasii mai mici ai putea face frigarui din legume si fructe, dar ramane problematic sa nu se raneasca cu batul...

Tort a scis Rodica reteta (inventata de ea) ce a facut pt Isa, cred ca in capitolul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

mov, hai ca fac public albumul din decembrie, cand i-am facut ziua Elisei, sa vezi ce i-am bibilit. A fost munca in van, ca nu le-a trebuit mancare. Dar macar au admirat farfurioara.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

super , cum pot sa il vad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

mov, acuma poti. Vezi mess meu anterior

Spor

Mergi la inceput

aoleo, cristina, m-ai omorat...zici ca-s gravida, si eu vreau!!!
si nu am vazut tort, sau nu m-am uitat destul.

din pacate, m-am uitat mai atent. mi-e foameeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

mov, acuma poti. Vezi mess meu anterior

Spor

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

m-a pus saracia sa ma uit la bunatatile tale... aoleeeeeeeuuuu...mai bine nu ma uitam...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

ma bucur ca nu ne-ati uitat

Victo viata noastra e mai frumoasa cu andré in ea. Sunt multe chestii diferite cand ai 2 copilasi si nu numai unul dar frumos. André e inebunit dupa Catarina si viceversa. O trage de par si o musca mai mereu dar ea saraca imi spune ca ii da voie

Ieri am aflat ca Catarina e alergica la lactoza asa ca vreau sa il testez si pe André sa vedem daca e si el alergic. Va trebui sa fac meniuri mai speciale pt Catarina.

Pt mine nu am prea mult timp dar acum la munca am mai mult timp de forum :)

Bamboletta

Diana si eu am dat borcanase. Chiar am fost in vacanta in Romania si m-au uimit preturile care sunt dublu fata de ce gasesc aici. Si aici sunt ecologice asa ca am avut borcanele de acasa. Sunt practice cand esti altundeva decat acasa. Eu mai dau si cand sunt acasa daca nu am timp sa ii fac mancare. Daca nu mananca la 17,30-18.00 e tragedie zici ca e disperat asa mai apelez si la borcanase.

Rodyca ce repede trece timpul felicitari pt un an plin de fericire alaturi de Isa.

Puiutz mic eu ma bucur ca iti place blogul meu. Mie imi pare bine ca l-am facut asa imi aduc aminte de tot cu Catarina, des ma uit inapoi pe poze, video, etc si nu imi vine sa cred ca am o fetita de 4 ani. A trecut timpul repede si uitam mult. Asa imi voi aduce mereu aminte.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

mai, nus- ce am patit azi, da stau prost la ca[pitolul emotii.
no, acu m-a apucat ca eu nu am blog la copii si ca am uitat bebelusenia lui stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai, nus- ce am patit azi, da stau prost la ca[pitolul emotii.
no, acu m-a apucat ca eu nu am blog la copii si ca am uitat bebelusenia lui stefan

Nu-i nimic incepe unul azi

Eu mi-am luat si cartulii din alea cu primul an din viata lui Bebe si mai scriu si acolo

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput