Delfinasi in straie de sarbatoare (149)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo tuse e seaca, oana, sau cu secretii? curge nasul, tuseste? |
tuse seaca iar nasul curge, curge, curge
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
sa nu uit
cu muult inainte, urez in mod special delfinasilor de Cluj Filip si Victor si de Zalau-Vlad sa fie cumintei, sa se puna pe dormit si pe mancat-acolo unde e cazul :), sa aiba mult noroc si sa creasca frumos alaturi de mamicile lor dragute si taticii lor
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
citat din mesajul lui Victo sa nu uit cu muult inainte, urez in mod special delfinasilor de Cluj Filip si Victor si de Zalau-Vlad sa fie cumintei, sa se puna pe dormit si pe mancat-acolo unde e cazul :), sa aiba mult noroc si sa creasca frumos alaturi de mamicile lor dragute si taticii lor Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Hei, Victo, dar tu cand te intorci?????????
![](alcool.gif)
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Victo, multumim de urari, cu muuuult inainte!
Mycya, Eladea, multumesc pt complimente.
ce pofta imi faceti de un concediu... of, ce m-as duce oriunde 2 zile. Dar sotul e super aglomerat la munca, apoi peste 2 sapt suntem nasi, apoi vine prietena mea din canada cu fetele- si parca mi-e jena sa plec taman cand vine ea. Apoi face puiul meu un anisor, si uite asa trec weekendurile. In cursul sapt al meu sot nu poate de nici un fel. Sa vad daca nu reusesc sa o chem si pe prietena mea cu noi (desi nu prea cred, ca vine singura cu fata de nici 3 ani si cu cea mica de 5 luni; adica pe avion o insoteste un bunic, care are alta destinatie). No, vedem, dar mi-e pofta de mare, soare, leneveala!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
pai nu stiu cd ma intorc..dupa 16.. noi vom tine ziua prin 23, sa vina si nepotii din franta.
Victo spune:
vom merge si la braila, la parintii mei, la tara la bunici,apoi cred ca vom opri si la piatra neamt, pe drumul de intoarcere.
si vreau sa stam cateva zile peste tot, mai ales la tara :) desi imi va fi greu cu spalatul, gatitul..dar ne-om descurca cumva.
noi alt concediu pe anu asta nu mai pupam, din motive diverse :) bani, ex. mele..
Victo spune:
asa..stati ca am verificat lista..
tot special il uram si pe Matei al Oanei, cumintele odiseei, care doarme toata noaptea de mult rau si mananca f bine, chiar si bibe :)
sa nu se supere ceilalti delfinasi, dar pe ei ii cunosc personal si de aceea am tinut sa ii urez.:)
Dumnezeu sa ma inteleaga pe mine cu alaptatul.de pe la 8 luni tot mi-am dorit sa il intarc. am reusit la 11. acu l-am culcat si il tineam cu caputu pe umarul meu si sugea bietu din umaru meu..uff..dc as plange usor, asta era o situatie de plans pt mine.
credeam ca imi va fi mult mai usor, dar nu e deloc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo asa..stati ca am verificat lista.. tot special il uram si pe Matei al Oanei, cumintele odiseei, care doarme toata noaptea de mult rau si mananca f bine, chiar si bibe :) sa nu se supere ceilalti delfinasi, dar pe ei ii cunosc personal si de aceea am tinut sa ii urez.:) Dumnezeu sa ma inteleaga pe mine cu alaptatul.de pe la 8 luni tot mi-am dorit sa il intarc. am reusit la 11. acu l-am culcat si il tineam cu caputu pe umarul meu si sugea bietu din umaru meu..uff..dc as plange usor, asta era o situatie de plans pt mine. credeam ca imi va fi mult mai usor, dar nu e deloc. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
multumim mult
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
te inteleg ca si eu sunt tot pe acolo
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
victo, multumim de urarile in avans...de fapt cu 2 zile...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crissteo Stodalul da, e homeopat, la noi functioneaza, adica la copii, noi n-am luat, noi cam cu ce zice crissy ne tratam. Stodalul merge si pentru tuse seaca si productiva. Nu mai bine mergi la farmacie si vezi ce-ti recomanda? ![]() Berti e iar cu febra, muci, etc, am suspectat ca e varicela de la gradi de la Teo, dar m-am inselat, se vede ca n-am avut pana acum experienta cu asta. Bubitele au trecut de ieri pana azi. Racusor, multumesc mult, eu intrebam de care ulei de peste. ![]() Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
daca ii dai si lui Berti, noua pediatra ne-a recomandat cate 2.5ml pe zi, dar FARA vigantol.
![](pupic.gif)
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum