Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alice, mersi. deci e aproape. asa ca iau doar pt la munte borcanele plus 2 zile de mare, pana ne asezam, ca apoi facem aprovizionarea de acolo.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

aelita, aseara am dat o fuga cu mara pana la coltul blocului sa ii cumpar lapte si cum era cald afara am luat'o in maneca scurta si pant scurti. bineinteles ca s'a gasit o tantie sa imi zica "da de ce nu ii mai pui o bluza pe ea? nu ii e frig?" i'am zis si eu "nu nu ii e frig".
apoi am vazut ca mai era o fetita intr'un carut cu 3 bluze pe ea...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Alice, Victo - am fost si eu in mangalia la lidl (parca - intrarea dinspre constanta) si aveau niste preturi ametitoare borcanelele 16 sau 18 ron in plus erau mici si nu foarte variate!!! Doar ceva fructe! Poate o sa ajung si in Constanta la Real sa va zic ce si cum. Nu promit nimic.

Apropo: mare atentie pitica mea papa mult mai bine aici. Nu ca as avea de ce ma plange in general. Asa ca luati in calcul un extra mancare. Azi i-am dat petite bure - papa de parca venea sfarsitul mancarii. Seara a papat un borcanel de cerale, apoi biscuiti si iar maraia, i-am dat iaurt cu fructe si biscuiti (doar fructe am extra la noi). Un total de vreo 400 + LM.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, Isa a dormit 3 ore jumate!!! asa ca acuma iesim in parc, s-o obosim

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nuuu,nu am mai plecat la mare.Prin august speram sa ajungem.Insa am avut o mie de treburi,va zic altadata cand am timp.
De la un timp Paul ma solicita enorm si in plus m-am reapucat de citit,ca si YMAIA,e o veche pasiune de-a mea.Asa ca atunci cand prind un pic de timp imi bag nasu'n carte.

Legat de haine,si eu am vazut ieri la ora 12,in amiaza mare,cand curgeau apele de pe mine ca la robinet,o tipa destul de aranjata,cu un copilas mic,infasurat in patura groasa,cu caciula impletita si batista pe fata..Pai iarna oare ce ii pune?Plapuma???
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce era la funduletul copilului.Insa mama clar sanatoasa nu e
Alta in parc:mi-a zis cu nonsalanta ca prea des spal copilul (in fiecare seara ca am un mic purcel) si ca ea acum ii face baie la 2 sapt iar iarna deloc,doar o sterge cu servetele.

Ohoho,multe nebune.Va zic cum m-am luat cu o dementa la cearta in Kauffland.Fecior-so,ca si Paul,tragea de etichete si nebuna,dupa cateva urlete "stai cuminte" a inceput sa-l altoiasca peste cap si fata.Maaa,si ii dadea,nu gluma.Urla la el si ii tragea palme.
Ceea ce eu nu suport.SI nu am rezistat si m-am luat de dansa,i-am vorbit intai frumos,dar ea tot ii dadea,Paul incepuse sa urle,pana la urma nebuna a chemat paza ca cica vreau s-o bat (i-as fi zis lu barbatu-so sa-i de-a vreo 2 in gura pt asta).Scandal mare,pana la urma cineva de la ei a vazut pe camere cum incepuse sa-l bata si a chemat Politia,a venit nu stiu ce ruda si a luat copilul si ea dusa la sectie.Numai tampite pe lumea asta.
Am ramas efectiv cu gura cascata,e clar ca aia ajunge la soacra mea sa-si petreaca concediul vara asta (adica la Socola)

Mergi la inceput

gabito..dc ne mai povestesti de "mamici" din astea, uite-asa ma conving eu ca sunt cea mai buna mama din lume!
cum dumnezeule sa bati un copil de 1 an??????parca asa ai zis, ca era de varsta lui paul..
si ailalta..spala la 2!!! saptamani copilu vara????????????doamne, eu ii fac dus si dim si seara.(dim, cu gel doar la fundulet, in rest apa simpla)..plus spalat la fund cd face kk..
iarna DELOC? vai de mine? si parul???????????????
bai da -nu stiu dc are relevanat- cate clase au femeile astea? adica au 4?

tu, eu nici nu imi imaginam ca exista si asa ceva..deh, stau prost cu imaginatia :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Alice 23 August e ala de langa stadionul national, pe linia tramvaiului. Eu stiu doar intrarea unde e, ca inauntru nu am fost niciodata. Daca vrei te pot lua cu masina in drum, ca nu ma simt in stare sa merg pana acolo pe jos. Cred ca as face mai bine de jumate de ora.

Si eu lesin cand vad copiii infofoliti. Azi dimineata a fost o faza simpatica in parc la leagane. Medeea era cu o fusta scurta de blugi care tot i se ridica in cap, un tricou subtire si picioarele goale. Langa noi o bunica cu nepotica de un an si 3 luni cu pantaloni lungi grosi de velur, helanca si hanorac, a si caciulita pe cap. Cand a vazut-o pe Medeea ca era mai mult in pielea goala s-a uitat luuuuung si zice "Ei, stiti mai bate vantul asta..." cu un ton parca se scuza ca era cea mica infofolita. Era sa ma bufneasca rasul si i-am raspuns ca " Asa e doamna, mai bate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

auleo btz ce povestesti tu acolo!!!!
cum naibii sa nu spele copilu' iarna deloc???? pai Medeei intr-o seara nu i-am facut dus ca mi s-a parut prea obosita si a doua zi imi era toata plina de bubite de la praf si transpiratie!!!

iar nebuna cealalta merita puscarie, cum naibii sa bati asa un copil???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Alice, Saddie am priceput cum ajung in IOR asa ca ne vedem acolo, eu o sa vin pe la intrarea aia cu porti inalte cel mai bine e sa ne vedem pe acolo, daca voi stiti IOR mai bine, ca eu sigur ma ratacesc

o sa plec la maxim 6 cu ratoiul sef de acasa, deci pe la 6.30 sper sa ajung. si o sa vina sotul sa ne culeaga din parc. la 7 o sa serveasca pisica un borcanas la "iarba verde"

alice eu ti-am dat nr meu nu? sunt cam baba si am uitat eu tin minte ca nr tau il am pe PM, musai sa il salvez in telefon. vorbim maine si sper sa ne vedem

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

racusor, noi de muuuuuuuuuuuuult ne luam cina pe coclauri:). ii fac ba legume, ba paste- le pun in borcanase si gata,cel mai simplu mi-e cu iaurtul, of course :)
bine, eu cu mihai n-am nici cea mai mica problema, mananca dragu de el si rece, numa mancare sa fie. e un calic si jumatate,.dupa ce terminam masa, ii mai dau un biscuite, o juma de felie d epaine, sa roada acolo ( cd suntem in casa si e curat pe maini), sa nu mai planga, ca de ce s-a terminat.
asa de cuminte sta pe bancuta si papa, nici nu se murdareste

poti sa ii faci spre ex. niste dovlecel cu cartof, sau dovlecel cu orez. se pot da si mai reci un pic.

Mergi la inceput