Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
crisspy spune:
Miere felicitari 
...deci vine si Nadia 

Porumbita mai bine suni dr inainte sa-ti faci orice fel de ganduri 

Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt 
Porumbita spune:
am vb cu medicul
mi-a zis 2 utragestan acum si si dim pranz seara cate 2 sa il sun maine
insa m-am mancat undeva si la insistentele sotului am fost sa fac o eco la sanador; ecografistul zice nu aude bataile inimi si a trecut suspiciune de sarcina oprita in evolutie
sa fac BhCG azi la 48 de ore;
da cum se poate asa ceva dc eu nu am nici o crampa, picaturile alea au fost maronii?
sunt terminata 
m-as duce maine sa mai fac o eco ca pana fac BhCG ala mor de inima , dar nici macar nu stiu unde sa ma mai duc
miereamara spune:
Porumbita, in primul rand cate saptamani ai? Poate ai avut o ovulatie intarziata.
Mie mi-a iesit testul de sange negativ din cauza asta, pt ca am avut oulatie intarziata cu 4 zile si copilul asta (si de altfel si Aidan) au fost tot timpul mai mici cu 4 zile.
La 7-8 saptamani ar tb sa auzi bataile inimii cu un ecograf intravaginal.
Du-te la Dr. Tutunaru si mai fa o eco.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
miereamara spune:
stai sa gasesc, sunt la servici acum, suna si spui ca esti prietena cu mine (a fost seful meu)
Tel programari consultatii: 0720 099 299/ 0733.999.999 / 021.224.3191 (sper sa mai fie valabil nr de tel)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
lisssa_ana spune:
Porumbita...eu zic sa nu te nelinisteti, cine stii ce eco neperformat a fost.
Oricum cu analizele de sange esti cel mai sigur. Atata timp cat creste totul e ok. Hai fii optimista! totul va fi bine
Bravo miere...ce ai putea sa iti doresti mai mult? Ce frumos, fata si baiat
...sa fie intr-un ceas bun
Crispy, multa sanatate la Razvanel
eu...parca vad ca ajung la 40 de sapt
iar. Imi e atre greu, noroc ca a venit mama
Iulia, cum ai ajuns in Romania???
bee, parca tu intrebai de zbor, eu cu Ana n-am avut nici un fel de probleme nici la dus nici la intors. INspre Romania, am pus de 2X la somnul de amiaza si am tinut-o treaza pana la 8 seara si a intrat din prima zi/noapte pe noul fus. Cand ne-am intros, am zburat pe zi , cand am ajuns era 3 dupa-masa deci a mai stat un pic si am culcat-o. S-a trezit la 5 dimineata in prima zi dar a doua zi totul a fost ok.
Multa bafta
Mama de Ana si
38+
Fashion
sdcristian spune:
porumbita, cel mai bine vezi cu beta. si un eco care sa aiba doppler - sevad foarte bine fluxurile de sange.
mama de Carol (29.12.2008) si
37+ cu
Patrick
blog
Porumbita spune:
am 8 sapt si 2 zile
la eco de vineri si la eco de azi bb avea insa 6 sapt si 1 zi
vineri se auzeau bataile
azi nu
exceptand scurgerea aia maronie de acum cateva ore nu am avut dureri/sangerari crampe
acum adoare un pic burta dar nici nu e de mirare la cat am plans
lisssa_ana spune:
porumbita, fara suparare...la 8 sapt nu trebuia sa iti faca eco. Aici iti face in jur de 12-14 tocmai sa se evite astfel de situatii.
Mie nu mi-a ascultat inimioara decat pe la 12 sapt.
Cine stii cand ai ovulat... .
Hai gandeste pozitiv
Mama de Ana si
38+
Fashion