Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Pisuc mamica. Ceai i-am facut de acasa si l-am incalzit sa zic la vreo 40 de grade ca pana la biserica s-a mai racit evident, noi l-am botezat pe 8 mai cand erau 11 grade afara, asa a fost sa fie, iar cu lapticul il aveam la mine, dar nu a mai fost necesar. La fel a fost decongelat ,l-am incalzit bine bine in caz ca aveam nevoie de el , dar nu a fost nevoie, si i l-am reincalzit la restaurant in incalzitor. In schimb cand am fost nasa la fel am plecat de acasa cu un bibe cu laptele meu incalzit f bine si inainte sa inceapa slujba l-a luat foamea si i l-am dat . Nu a vomat de la el sau altceva si era la o temperatura potrivita.

Multumim tuturor pentru felicitarile legate de greutate!

Mi s-a trezit printul, incerc sa intru mai tarziu daca apuc, nu de alta dar e ziua mamei mele si o sarbatorim cum se cuvine!

La multi ani si tuturor pruncilor care se serbeaza astazi, la multe lunite inainte!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

La multi ani fericiti mamei tale!!! Sa-ti traiasca!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pisuc nu te mai stresa cu lapticul
eu iti propun urmatoarea varinata
chiar daca nu e ora mesei inainte de a te imbraca tu pt botez da-i sa suga cat vrea
apoi la biserica
cand il dai nasei prepara un laptic praf cu apa calduta tinuta in termos
sau lm tinut tot in termos
si il ai la indemana
cred ca asa e cel mai bine
daca e sa planga oricum va plange
da poate e cumintel
si suzete daca ii dai
eu la antonia am facut altceva
caci stiam ca e mai agitata
si i-am dat o doza de panadol
preventiuv
si a dormit tot botezul
ahahahaha
la petra nu a fost nevoie ca oricum ea a dormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua dragi mamici si pitici

Piscoata mea doarme si eu ma dau pe net ca deh ca sa fac si eu ca nu am treaba mi-as gasi de as avea chef dar am asa o lene de nu numai ca ma doare, dar ma si ustura Aeara am cazut lata pe la 9 si un pic , habar nu am de ce ma simt sfarsita si fara vlaga si nu mai nimic toata ziua, numai cu piscoata si in rest un pic de curatenie, rufe , dar nimic important... si plimbarile pana in parc si inapoi sau mici cumparaturi pe la mall/supermarket si spui ca am carat pietre de moara nu alta, asa de obosita si lipsita de vlaga sunt o fi doar o faza, sper sa treaca , nu-mi place sa fiu asa ... as dormi non stop si as cloci ouale dar nu pot ca are grija piscoata sa nu pot sta intr-un loc cand e treaza , vrea din ce in ce mai multa atentie si trebuie sa fiu prezenta mereu ca de nu iese cu scandal

Alexina , hai cu pozele de la botez , ca vreau sa vad cum te-ai dantuit de ti-au sarit pingelele formatie de la Ieshi spui? pai te cred ca nu ai stat locului ahh ce-as mai dansa si eu o invartita dar dupa cums puneam eu am 2 picioare stangi da imi place sa vad pe altii si eu sa ascult muzica si sa ma batzai pe fund in scaun Pana cand in septembrie stai acasa la SV ? eu de pe 11 pana pe 25 stau in tara si nunta + botezul il facem undeva in judetul sv la munte ne vedem ?

Happiness multa sanatate lui Andrei si sa se faca bine repede e frig tare in IS ? Maria ta ar trebui sa se ia de mana cu piscoata mea ca si eu i-am scos lp de 2 seri si si-a reluat "bunul" obicei de a se trezi din 2 in 2 ore diseara cred ca ii bag iar ceva lp , macar un 60, 90 ml , si restul completare san, cat sa o tina mai satula sa ma mai lase si pe mine sa dorm nitzel ca-s chiauna
Cat despre diversificare si eu ca tine, dupa 6 luni ca vorba ta , o avea ea timp tiata viata sa manance mancare, ca doar n-o ramane pe lapte pana la 18 ani, eu dupa mine daca s-ar putea as tine-o ca e mult mai simplu, cand o sa incep cu diversificarea o sa am ce ma bucatari toata ziua, fierbe, paseaza, mixeaza, spala bucataria ca e plina de papa pe pereti ca bebe o sa aiba chef de pictat ...deci nu ma grabesc

Madu, pana cand mai stai acasa la mama ? Nu ti-e dor de mare vara ? nu ai vrea sa te balacesti putin ? Adam face la fel cum face piscoata la semafor, se agita de numa, trebuie sa dau ture pana se face verde , nu cumva sa stau locului 2 secunde ca deja ne stie toata strada

Ilinca, daca il plimbi pe bebe in landou s-ar putea ca se plictiseste ca piscoata mea daca nu ii pliez jos copertina, face scandal si se isterizeaza ca nu poate admira ea la stanga si la dreapta .... copertina i-o pun numai cand e soare tare sau doarme, in rest trebuie sa tin copertina jos pliata ca de nu e rost de scandal, vrea ea sa vada in jur nevoie mare, sa vezi cum sta si admira ea toti copacii si toate casele de pe strada eu jucarele am avut agatate la landou, inca le mai am, au interesat-o vreo cateva saptamani, acum nu mai prezinta interes, mai atractiv e zgomotul din trafic si uitatul pe pereti in jur , adica tot ce misca

cami, ieri a fost bine la plimbare, nu frig deloc, chit ca nu erau mai mult de 16-17 grade, eu eram in sandale si bluza cu maneca scurta si pantaloni de in asa ma plimbam eu prin ploaie, dar sunt obisnuita de acum, e perfecta vremea la 16-18 grade, ce trece de 20 grade deja e prea mult pentru mine nu stiu ce o sa fac in ro cand vin daca prind calduri, dar cred ca nu ca in sept nu mai are putere soarele sa incalzeasca foarte tare

Ally daca puneam bilet faceam ceva parele, macar de o inghetata in centru aoleo, de nu mi-au innebunit piscoata , valelelu... mai mai aveam sa le zic vreo cateva , dar mi-am muscat limba ca deh, s anu ma creada nebuna dar saraca plangea de numa la cat mi-au invartit-o , sucit-o, de la unu la altu in brate, leganata, dansata... valeu, ma durea pe mine capu, dapoi pe ea saraca dupa ce au plecat ca prin minune piscoata mea s-a linistit si a inceput sa rada si sa chicoteasca cu mine si tati, ce-o fi spus, slava domnului ca au plecat si am ramas numai cu mami si tati clar nu i-a convenit atata agitatie in jurul ei plus ca seara mi-a trebuit vreo 3 ore sa o adorm, ca era super obosita, nu dormise deloc toata ziua si dupa atata agitatie nu putea sa adoarma am leganat-o pe brate, i-am dat drumul la feon, am pus-o la san de nu stiu cate ori, adormea 2 min si se trezea speriata... deh bine ca a trecut, prea curand nu o mai bag eu in asa agitatie ca eu am de tras dupa ce pleaca gasca Ursuletul tau ce mai face ? pozici nu ne mai arati deloc ? off daca as sti cine se tot amuza stergand albumele , zau de nu m-as duce cu parul nu inteleg de ce atata rautate ca asta e clar, cum naiba sa te nimereasca pe tine mereu din greseala de 3 ori ? si ca sa stergi un album trebuie sa te duci express pe album si sa ii dai detele, deci cum naiba, unde are ochii si mana daca sa spunem ca a fost iar o greseala? daca nu se pricepe sa stea in banca ei ... as mai spune eu multe dar ma cenzurez eu singura sa nu vina moderatorii peste mine hai asteptam pozici sau fa-ti tu un cont al tau de picasa la care ai numai tu acces si ne dai link aici sau pe email sa vedem, si nu mai poate nimeni in afara de tine sa stearga albume ca doar tu o sa fii stapana contului

Pisuc, bafta cu ultimele pregatiri pentru botez pe ce data este ?

Andreea multumesc de intrebare, noi bine sanatosi, atat cat se poate, dupa cum scriam mai sus si de dimineata, ocupate ca fiecare ti-am admirat dolofanelul in pozici, bravos, ai baiat mare de acum, ditamai flacaul e petit ? La multi ani mamei tale !

Va pup, ma duc pana jos ca pleaca tanti de la curatenie si trebuie sa fac inspectia dupa ea

O seara buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumphule mai zi-mi odata ce religie e sotul ca eu am uitat si ma intreaba sotul

Mergi la inceput

strumphule daca nu e botezat trebuie sa se boteze intai in religia noastra
si pt asta ii trebuie un nas simbolic vb

daca e botezat in crestin atunci se face doatr o marturisire a credintei ortodoxe

apoi pt biserica pt cununie va trebuie certificatul de botez sau de marturisire si certificatul de casatorie tradus si legalizat sau apostilat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

azi va dau tort si suculet si bere cine vrea pentru ca este ziua bebelinei mele scumpe, a facut 4 luni
am fetita mare, ce sa mai

mandreeac La multi ani! si mamei tale

madutza Anastasia deja sta bine in fundulet tinuta de noi, bineinteles, tot da se se ridice, nu prea mai vrea deloc sa stea culcata. dar nu prea as lasa-o ca sa nu se forteze. nu trebuie lasata de pe acum, nu?
maine mergem si noi la vaccin si o sa intreb mai multe pe pediatra.

lalely ma bucur ca a iesit foarte frumos botezul si David a fost cumintel vezi, sa mai zici tu ca este obraznic

scrish cum adica nu ai voie sa pupi bebele dupa botez? de ce? n-am auzit asa ceva. cred ca sunt babisme. eu zic ca poti sa-l pupi linistita.

anaxena La multi ani! Mariei, sa fie sanatoasa si cuminte alaturi de fratior

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

La multi ani! tuturor bebeilor sarbatoriti azi

Mergi la inceput

alexina si Anastasia tot sambata a facut caca dar cu jumatate de supozitor ca altfel...nema caca.
o sa intreb si eu maine pediatra sa vad ce zice despre asta, de ce nu face caca...
macar a ta tot a facut ceva, cat de putin

Mergi la inceput

happiness bun sfatul cu cerealele, iti dai seama ca cele cu bb1 nu stim nimic

Mergi la inceput

deea sa va fie de bine crestinarea, ma bucur ca a iesit bine

ally daaa, ii place asa mult afara, mai ales la padure unde se aud doar pasarelele si este aer curat, iarba....

ilinca nu stiu ce sa zic cu plansul afara...si Anastasia are zile cand o scot, sta ce sta si incepe si maraie... azi de exemplu, a doua tura cand am iesit a tot marait pana a inceput sa planga de se auzea pana pe munte si normal ca am venit in casa.
nu stiu ce a avut dar zilele astea a fost tare agitata. poate pentru ca n-a facut caca?

Mergi la inceput