Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 19
Lali_mete spune:
'neatza!
Azi nu ma dati disparuta, am treburi prin oras ,asa ca nu o sa intru pe forumel .
Cris ii trebuie Emei baterii de alea reincarcabile mai,durracell sunt apa de ploaie.
Simina si mie imi plac numele,mai ales ca sunt alese unulde sot si unul de mine .Tare faza cu Andutu,dar stii ce? Numai cine nu are copilasi mici prin preajma nu stie ca nu reproduce neaparat ce aude in casa,ci si ce aude in parc,la tv .
Va pup,ma imbrac,imbrac golanul si o tulim pana nu se face prea cald .
Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009) si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
Picky_toto spune:
Neata
Multam de aprecieri la adresa fetelor si a pozelor, am cu ce ma mandri, nu?!
Am vazut si eu pozici de Anna cu un mic taran Vladut, si m-a apucat melancolia..deh copilaria frumoasa pe care o petreceam la bunici, cal, vaca, pui, ratuste..ehe ..ce frumoase vremuri..am vazut ca Vladut era ff incantat de animale iar apoi l-am vazut pescar, bine mai preocupat era sa faca gratar decat sa prinda peste ..oricum ff mare a crescut si frumusel ..doamne ce a mai trecut timpul ..
Alynta ma vazut si pozicile tale si mereu zic ca snteti o familie reusita..am vazut multe torturi, frumoase si gustoase(cred), am vazut copii ce mari s-au facut, mai ales Matei si Maria, m-a amauzat pozitile ei de dormit, balaceala la piscina, in parc distractia, la serbare..ce mai ff frumoase, iar tu arati ff bine, in poze radiai de fericire, se vede ca te simti o mamica implinia ..;
V-am citit tot asa pe fuga... am inteles ca Miru i-a facut bururia Cristinei imeidat dupa ce a facut curat..si stii ce? nu esti singura, poate asa te incurajez , am citit de Ema ca are o arsura urata la mana si ca arata urat..off nici nu vreau sa-mi imaginez cum arata ca sigur e groaznica ..si te-ai gasit sa te apuci si tu de modernizari, deh, macar sa o facem cu toatele de ce una sau doua, mai bine toate ,nu? ... Sorina sanatate multa iti doresc si ai sa vezi ca o sa vina si vremea cand o sa inceapa al tau sa pape ..cat despre injuraturi..stii ca-s papagali, nu?! ...Getik imi pare rua de problemele aparute in familie, incearca sa discuti cu el si daca refuza comunicarea scrie-i un bilet ..nu e viata niic ptr tine nici ptr copil sa traiti in stres si tensiune..ok baniii sunt o problema ca in mai toate familile, dar daca nici macar o vorba buna nu mai auzi de la partener at ce rost mai are sa va chinuiti unul pe altul? si mai vine si socrutu si pune paie pe foc..pai eu zic ca ti-ar trebui sa pleci vreo cateva zile cu Ari la mama ta si sa-i lasi singuri pe amandoi sa vezi cum se descurca...sau na nici asta nu cred ca-i o solutie..clar in acest moemnt nu prea sunt buna la sfaturi...Lali ce putin a mai ramas pana la intalnirea cea mare...Paul realizeaza ca o sa aiba o surioara? ii spui asta? ..Simina nu maine am liber la shopping ci azi ca maine mergem la un botez ..deci azi astept sa vina soata acasa si sa ma intalensc cu Virginia sa mergem la cheltuit de bani. Ar trebui sa incep mai ales ca-s soldurile acum sa-i cumpar si Stefaniei hainute ptr cand va merge la gradi dar nu stiu daca gasesc bluzite si pantalonasi lungi, ca at o sa fie deja iarna ..oricum acum ma axez pe hainele de care avem nevoie ptr la botezul nostru si voi vedea pe parcurs ce ii mai iau..
Mady, Lavinia pe unde umblati?
Stefi deja vorbeste mult, pune intrebari, face propoziti si repeta intrebarile pana primeste raspunsul, cere ajutorul at cand are nevoie sau nu poate singura..se alinta singurica si cere atentie, isi iubeste surioara mult, iar Anna o adora, cum o vede pe Stefi zambeste cu gura pana la urechi...Ieri de ex era Anna in relax si Stefi a luat-o si a dus-o la masuta ei ca sa coloreze impreuna..cand alearga prin casa o implica si pe Anna in jocul ei, are grija de ea sa nu o trezeasca daca doarme, ce mai deja si-a luat rolul de surioara mai mare.
Cand urca scarile si vrea sa o ajut zice "te og ajuta", zice "mesc, merci", ii zic eu ca are mama doua printese ..iar ea continua "una anna si una teti" si pune intrebari..unde-i cutarica..unde-i tati si la asta stie sa raspunda..la munca ...
Nu mai folosim pampers sau chilotel-pampers deloc, nici noaptea la somn si nici la pranz, nici la plecat in parc si nici pe la magazine ..nu mai vrea ea..refuza sa-i mai punem si zice ca numai "chiotei" vrea..ce mai ma domnisoara mare ..sper ca in viitor sa fie si mai ascultatoare
Anna are zile bune si zile proaste;.De ex ieri mi-a domrit mai toata ziua, probabil reactia de la vaccin si pe nopate a inceput uc plansete si urlete din cauza crampelor...cred ca pe la vreo 12 noaptea ma reusit sa o adorm..ieri pana in pranz mi-a vomat ff mult de cred ca tot lapticul l-a scos din burtica..speram ca o sa treaca perioada asta...ca au fost cateva zile cand nu mai voma asa des si ieri a recuperat si ptr acele zile. Creste, e ff curioasa, iubitoare de copii, ii place sa priveasca si in parc la joaca copii, si-a descoperit si degetelul si il baga in gurita..
Cand ma fost la vaccin am vazut o mama cu un copil(baietel) care era cam de varsta Annei...si masa il tinea deja in picioare, il punea in fundulet cand il imbraca sau dezbraca, cand l-a ridicat de pe cantar l-a apucat de manute si l-a tras in sus si apoi in brate...m-a socat ptr ca stiu ca, coloana inca e fragila..eu una nu as indrazni sa fac asa ceva cu copii mei...
Stefi mi s-a trezit la 6 jumate si acum ii e somn, Anna inca-mi doarme...iar eu vreau sa aspir in dormitoare.. asa ca va las, ca m-am lungit destul..
va urez un weekend placut si va pupic dulce
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Salutare!
Cris le luam si noi pe toate cum vin! Uneori intram intr-un "automatism". Ieri ne-am odihnit. Azi m-am trezit de dimineata. M-am aranjat-spalat de fata cu fiicamea ca altfel nu se poate. Diseara cica ne primeste socrumiu la cules de visine, zice ca e acasa. Vedem noi. maine mergem la baiat, ca tare ne e dor de el!
O zi buna!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Getik lucrurile sunt mai complicate cand se sta impreuna! Rabdare si intelepciune sa fie bine! Cred ca va trebui sa-ti folosesti farmecele sa-l faci pe sot sa se deschida in fata ta! Poate o mini vacanta in care sa puneti tara la cale n-ar strica!
Simina -ci si de la noi!
Sori multumesc! Multa sanatate! La bilute am pus(ochiometric): 300g biscuiti, sirop (zahar+apa), cacao, unt(~30g), rom si am mai bagat miere ca nu statea la modelat aluatul- ma refer la avion si cam 100g nuca macinata. Le-am tavalit prin cocos.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Buna,
Ce faceti? Ce planuri aveti pt acest wkd foarte cald? Fetele de la Constanta, mergeti la plaja?
Vladut e bine, a trecut usor de problemele cu burtica, ce bine, ca deja ma gandeam ca acum un an am fost cu el in spital
Getik, imi pare tare rau ca ai intrat iar in butoi, off, neintelegerile astea cu socru, nu-l mai baga in seama, nu merita sa-ti strici linistea pt niste oameni ca ei. Ai grija de Ary, de tine si de Cezar (sper din suflet sa-si revina si el) Pup eu nebunica mica si pe mami, si o asteptam mai energica
Sorina, offf, e rau cand stau copiii cu alte persoane si nu mai poti sa le controlezi educatia asa cum ai vrea, si asta ni se intampla tuturor in momentul in care mergem la serviciu Dragul de el, ii place balaceala Lasa, ca o sa pape el, se va obisnui cu schimbarile Imi pare rau ca ai fost bolnava, stiu cum e, si eu patesc la fel de la AC Eu am fost la pescuit, am fost www.lagunaverde.ro/" target="_blank">aici
Lali, vreau si eu sa dorm de pranz Ce bine ca te mai lasa si pe tine baietii sa respiri si mai pleca si ei ca barbatii in oras! la mine nu ai sa vezi, nu pot sa faca nimic fara mine
Ema, bravo, asa te vreau, activa de aia imi place mie de tine Bravo, lasa ca trece si man repede!
Eu cu injuratul nu prea sunt de acord, noi si parintii mei care stau cu el cel mai mult, nu folosim nici cea mai banala injuratura si am pretentia ca nici el sa nu foloseasca. Acum, stiu, sunt foarte simpatici cand sunt mici si spun prostioare, dar mai tarziu o sa fie mai greu sa-i mai dezvatam, iar exemplu personal este cel mai important. Sper ca nu v-ati suparat pe mine ca mi-am spus parerea
Siminelu, nici al meu nu face la olita si e ditamai galiganul, nu stiu ce sa ma mai fac cu el! A avut zilele astea probleme cu burtica de s-a oparit la fundulet in asa fel incat nici apa nu o mai suporta sa-l atinga, si am tot insistat pe tema asta ca face buba sa faca la olita, a mai facut de gura mea cand il prindeam ca vrea sa faca, acum i-a tracut buba nici chip sa se mai aseze pe olita, s-a pus pe un plans cand i-am zis In rest e bine, multumim de intrebare, vorbeste intr-una, pune o gramada de intrebari, face analogii si da raspunsuri de nu ne vine sa credem. Se joaca foarte frumos, cu personaje, vorbeste in numele lor, face dialoguri intre jucarii, mai mare dragul sa-l vezi. Avem copii mari!
Cris, tare faza cu pepenele, ti-a facut de lucuru, poate te plictiseai iesiti la parc azi, sa vezi distractie pe Mirunelu Frumos, bine ca a venit vremea buna! Pe fi-miu nu l-a mai scos mama in parc ieri dupa-amiaza ca s-a gandit ca el in afara de dormit si mancat sta toata ziua in parc, si ei cand mai citesc?? Asa ca ieri au avut program educativ
Picky, nu-ti face griji, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si de intarire a oscioarelor si a muschilor. Il simti pe copil cand e pregatit sa stea in alte pozitii decat cea culcata, si atunci o sa incepi sa-l ajuti...poate mamica respectiva avea o zvarluga cum a fost si Vladut..cine stie... Sunt superbe fetele tale, ti-am mai zis, si este tare bine ca se au una pe alta, mai e putin si o sa se joace asa frumos impreuna Spor la cumparaturi, da gasesti pantofii doriti
Alynta, pup familia frumoasa
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Sunt happy,happy!
Maine dimineata plecam la munte!!!!!!nu stiu exact unde cred ca la Paltinis dar mai vedem.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
Sectoriciul imi face nani..e asa o linisteeeee
lali maine avem program de plimbareala,duminica la nasi,luni la fortele de munca in prima parte a zilei..dar dupa sunt libera si acasa toata ziua.Stau mai bine si ma gandesc ca cuscrela o sa aiba nevoie de un generator la care sa se perfuzeze ca sa faca azi fata
picky multam de incurajare ,deja ma astept la si mai mari "bucurii" pe zi ce trece.Ce fain ca ati scapat de tot de pampers,ai fetita mare mai mami si isteata foc.Poate mamica de acolo avea un copil mai precoce..mai ti minte ca Miru la 4 luni juma statea in fund singurica?Se dadea de ceasul mortii pana reusea sa se aseze in fund,dar nu se lasa ea asa usor.Spor la shoppingarela
ana Exclus plaja...e prea cald si nu bate deloc vantul.Dar avem alte planuri,si sigur nu stam acasa.
maine vreau sa scoatem mandra iar in parc si noi pe langa ea la plimbare,iar duminca mergem cu nasii la plimbarica si copilasii.Incerca sa-l lasati la funduletul gol..inevitabil vor fi accidente,dar sigur nu o sa-i placa sensatia de buculete goale si o sa ceara el la baie.A naibii plictiseala,azi am fact curatenie ca la carte,nu doara asa de ochiul soacrei cum se spune,nu de alta dar era necesara si culmea e ca am gasit o gramada de seminte de pepene pana sub bufet. ce tare ai fost cu programul educativ
simina ce fainnnnnnn..dispractie placuta si sa vi cu poze,da?
S ava zic ca in timp ce smotruiam eu cu drag si spor,fii-mea era afara sub supraveghere cu bunica la nisip ...au venit in casa cu nisip si in fund bagat,in cap era o adevarata cultura de nisip ud de la groapa pe care a sapat-o fii-mea.A luat tati fata din usa ca sa nu faca mizerie si sa fac eu crize si direct in cada cu ea.I-am facut baie cu simt de raspundere si cred ca a secat groapa de nisip ca totul era in cada
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Simina, ce frumos, distractie placuta, sa va simtiti super bine si sa veniti cu poze
Cris, tare cu nisipul., stiu cum e, noi abia am scapat de el dupa concediu, in fund nu avea, dar capul era plin Harnicuta foc esti, super
Mai, noi suntem intr-un mare impas, mai ales ca amandoi suntem nehotarati si luam greu decizii... am vrea sa ne bagam la un credit sa ne luam casa, acum mai usor ar fi sa ne luam apartament, dar mai frumos ar fi sa ne construim...si uite asa nu ne hortaram si timpul trece...
cris_82 spune:
ana ca de la o fosta creditoare,la o viitoare creditoare,sa iei suma doar in LEI, evita orice fel de valuta.Can toata lumea plangea si facea refinantari peste refinantari,eu am dotrmit linistita ca facusem creditul in LEI.Am avut rata fixa si tare bine a fost.Daca vrei mai multe amanunte,nu ezita sa ma intrebi
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 ana ca de la o fosta creditoare,la o viitoare creditoare,sa iei suma doar in LEI, evita orice fel de valuta.Can toata lumea plangea si facea refinantari peste refinantari,eu am dotrmit linistita ca facusem creditul in LEI.Am avut rata fixa si tare bine a fost.Daca vrei mai multe amanunte,nu ezita sa ma intrebi Mirunel terorista BAZAR |
Cris, eu am deja un credit, in euro, chiar nu am avut probleme cu el, este f ok, rata este ok, cand euro a crescut rata mi-a scazut... La mine marea problema e ca nu stiu la ce sa ne inhamam acum apartament sau constructie de casa plus ca mi-e cam frica sa ma mai bag la inca un credit avand in vedere instabilitatea pietei de munca...dar nici fara nu avem variante... Merci, o sa te intreb daca e nevoie detalii