Buburuze de 2009 in actiune **17**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lali 2:30 ??? si acum esti up ?Damnnn,eu as fi dormit mult si bineeeeee.MAi recunosc ca nu mereu ae el grija asta,dar ii dau eu ghionturi la coaste
simina sigur e de la vreme,ca si eu parca sunt aeriana

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dap,sunt "up" de la 7 si 10 minute. Am facut si ieri mancare ,dar doar varza calita,ciorbita ciu-ciu,ca nu mai aveam chef.
Simina posibil sa fie de la vreme. Baga cafeluta sub nas si gata,o sa fii ca noua.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
is zombie de somn
cris....da am mers mama la medic....imediat cun s-a produs fapta...dar nu stii si tu cum e la medic??? te duci bou si te intorci vaca???? mi-a dat o reteta cu niste chestii, s-a uitat dar inca stratul de piele era la locul lui, el mi-a zis insa ca o sa sape adanc si mi-a zis sa ma duc dupa 2 zile....ca nu am mers asta e alta treaba, mi se intorsese la ce am vz acolo ...insa stiam ca nu ma voi duce iar si l-am intrbat,..in caz de n u pot veni ce sa fac in continuare si el mi-a zis ce am de facut si daca nu face infectie e bine.
alynta....evident ca mie mi-e usor cu unul, la tine cu 3 prichindei , singura....brrrrr

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Sunt si eu pe aici dar fara chef de nimic...mai ales de pc..deci nu am citit mai nimic..decat asa franturi..si am vazut ca Nato a luat Bacul..felicitari, am vazut ca Ema s-a pricopsit cu o arsura pe mana..vai mami nici nu vreau sa-mi imaginez cum arata, ca sigur e groaznica, ca Lali a ales intr-un final numele si e ff frumos...ca Anna s-a intors la job si nu prea mai are timp de pc, de Getik ca s-a certat cu al ei..si cam atat am tinut minte..aa am vazut ca Alynta a pus pozici noi, dar inca nu le-am vazut...da imi fac eu timp ptr poze...si parca a mai pus careva poze..
Pe Simina o pup ca-i la munca, pe Mady la fel o pup..bine pe toate va pup..
Am vazut ca vreti sa va arat rochia..dar nu o fac.. mai aveti de asteptat pana la botez.. va zic doar cum arata, e alba din voal si lunga ..restul detalilor le vedeti din poze Mai trebuie sa le iau si la fete rochite si incaltari plus ca imi trebuie ptr sambata la botez niste incaltari si vineri iar fac cu Virginia un tur al magazinelor poate gasesc ce caut ...

Ieri am fost cu gasca in parc ..adica eu cu fetele + Alex si Virginia cu copii...s-au balacit in apa de a trebuit sa-i bagam la dus cand am ajuns acasa..oricum s-au distrat bine..si frumos..deh placerea lor..apa si nisipul is perfecte.. poate bag ceva pozici pe cont ca sa le vedeti..pozici facute de virginia ca ea a fost fotograful de ocazie
Aseara a facut si micuta vaccinul, a plans mititica de ii curgeau lacrimile pe obrajori ..are 6090 gr si 61 cm. Urmatorul vaccin il avem in august dupa botez...acum inca imi doarme.

Cam astea-s vestile de pe la noi...nimic nou ci cam toate vechi ..rutina si iar rutina...

gata v-am pupacit

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Pozici noi pe mail...

Fug ca s-a trezit si cea mica si dupa ce o satur le scot la parc, iar la balaceala azi ...

poate mai tarziu intru, cu toate ca am si ceva treaba...vad eu

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

m-am hotarat..fac ciorba de perisoare si putine piftelute ca sa fac un piure deseara

cuscra cunosteam faza cu medicii..cum te duci si cum te intorciam experienta de cand am fost cu miru in spital atunci cu indigestia.
picky fataaaaaaaaaaaaa..am vazut pozele.In sfarsit apari tu mai mult prin ele.A crescut mare Annasi are mult parrrrrrr..si mandrele ce s-au mai balacit si s-au mozolit cu nisip.Vad ca se inteleg bine tititzele si se joaca frumos impreuna.
61 cm ???ce marisoara e Annuta.
Off,cum ne ti tu pe jar inca o lunaincerc sa-mi imaginez cum ar arata tinuta ta

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am citit tot, dar pe parcursul zilei si uite cum nu mai stiu ce am citit , dar am vazut pozele lui Picky, ai niste domnisoare superbe, frumoase foc si Anna s-a facut asa de mare si este tare scumpa Aaaa, pare tare frumoasa rochia ta, abia astept sa o vad in pozele de la botez.

Da, revin, daca mai stiu ce voiam sa va zic. Oricum pup fetele.
Si nu am chef de job

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Se pare ca e randul meu sa dau cafeaua:
Nu stau mult, is pe fuga, ca de obicei. Am programare la tuns si apoi curatenie in program. Concediu-concediu, dar trebuie s amai si muncesc, nu?
Am inteles ca vine caldura, asa ca va doresc o saptamana frumoasa si insorita! Mai ales fetelor de la mare ... ce o sa va mai balaciti in mare!

Pa!!!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaa...doar ce m-am trezit,m-am spalat pe cap,si acuma sa recuperez
avem ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce[jamiac] si vougue

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit si eu la !
Mi-am luat un nou parfum asa ca am o stare tare buna!
Cris-azi nu ne servesti cu cafea?
Andreea-deci te faci frumoasa azi,nu?
Picky-am vazut pozele si trebuie sa-ti zic si eu ca ai niste fetite ffff frumoase!Si fetita Virginiei e o scumpa !

Va pup!Revin!
Editez ca vad ca a aparut Cris!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput