Filmul Hereafter

Filmul Hereafter | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

A vazut cineva acest film?

Ma intreb ce parere aveti despre el. Eu l-am vazut aseara. Am avut foarte multe asteptari (Producator: Steven Spielberg, Regie: Clint Eastwood) dar m-a dezamagit un pic.

Am apreciat modul cum a fost filmat, taria scenelor, dar m-a deceptionat scenariul si mesajul filmului. Intalinrea celor 3 povesti prezentate la inceputul filmului dureaza mult prea mult, se intampla abia la final...

Raman insa frapat de cum Spielberg si Eastwood s-au bagat in asa ceva...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu mi-am dorit foarte mult sa il vad,rula in cinematografe pe aici in martie.Din pacate,atunci a fost cutremurul si tsunami-ul devastator si casa de productie a hotarat sa il retraga din cinematografele din Japonia.
Te-a dezamagit chiar asa mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Destul de plictisitor,parerea mea ...nota 7 cu indulgenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Nu este vorba de dezamagire, eu deseori pot aprecia un film doar pentru o parte din elementele care il compun (efecte speciale, scenariu, modul in care este filmat, prestatia extraordinara a unui actor, s.a.m.d.)

Etse doar un film care dupa parerea mea este sub valoarea celor implicati in acest proiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mie mi-a placut!
Poate tocmai si pentru ca este altceva decat te-ai astepta de la aceste nume (Eastwood si Spielberg). Pina si faptul ca majoritatea actorilor nu este cunoscuta, frapeaza, in alaturarea celor doua nume mari.
Subiectul mi s-a parut interesant...ma pasioneaza.
Poate nu e tocmai filmul memorabil pe care sa ti-l amintesti inca 3 luni, insa nu mi s-a parut dezamagitor sau, si mai rau, pierdere de vreme :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Dana, si mie mi-a placut filmul. E un pic mai dens si un pic european as spune.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput