Strumfi iul-aug 2011!HAI ALEXA, BRAVO ALINUFF!(65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Mai ce va mai zapacesc de cap si cu masuratorile astea... de parca s.ar naste toti copii la fel. Eu chiar sunt de parere ca nu ar trebui sa va spuna "greutatea" aceasta care e oricum departe de adevar in cele mai multe cazuri, in ultimele saptamani... nu avem destul stres si ganduri , va mai streseaza si cu greutatea, si ce daca e mai mic , sanatos sa fie! Eu chiar ma bucur ca nu mi s-a spus nici o greutate la ultima eco, ci doar ca e bine si gata , Kg o avea cat o vrea DD!!
Sa nu dati cu rosii , asta e parerea mea!

36+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

roberta, asa e!

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna burtici,

am citit la foc automat si la fel o sa si scriu ca fug sa rup si eu o ora de somn .

gheveronica am vazut pozele cu luca , sa va traiasca si sa va bucurati de el, e un dulce falcosu'.

babyblue ma bucur ca esti ceva mai bine , cu ajutorul lui Dzeu sunt sigura ca bebe iustin si tu veti fi bine si veti ajunge cat mai departe cu sarcina .

Am citit si-am uitat cui am mai vrut sa-i scriu , atunci ma bucur pentru toate cele cu vesti bune si va pup pe toate fara exceptie .

Fug sa dorm o jumatica ca apoi vine tati si avem program de plimbarica si apoi baita .

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

mihaaa eu zic sa stai calma si sa nu iti faci griji pentru cate kg are bebe, asculta-ma ca nu e chiar atat de relevant, important este sa fie bine dezvoltate organele si sa fie sanatos ca apoi ia in greutate.

Bubu meu mic s-a nascut la 2400 , a scazut pana la 2200 in maternitate si acum deja are 2850 si abia are 19 zile........deci nu kg conteaza atat de mult, fiecare bebe are propriul ritm de crestere, e important sa fie sanatos .

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Veronica, bebe Luca este foarte frumos! Ce de poze! Sa aiba parte de mult noroc si sanatate, sa va aduca multe bucurii.

Fecian, biata de tine... poti sa te plangi la noi de cum si unde te doare... Sa stii ca si eu ma simt uneori penibil sa-i tot spun lui R ce ma mai doare. Niciodata nu am fost atat de plangacioasa.

Anaemi, Felicia, Roxy, Babylicious, sunteti superbe, v-am vazut burticile, foarte frumoase. Wow, asa mari se fac?

Krissy, tu esti foarte foarte... cum sa spun... tu esti mama noastra de suflete. Ai mereu o vorba buna pentru fiecare, sau o explicatie, un sfat. Nu faci rabat la vorbe cand trebuie sa incurajezi pe cineva.

Lisssa, ma bucur ca te-ai linistit, atat sufleteste, cat si in ceea ce il priveste pe bebe.

Alexa, tu cum esti? Ai emotii pentru maine? Iti suntem aproape si te asteptam cu vesti imediat ce poti!

Ramona, f bine ca stai cumintica in continuare, si mai ales ca ai pofta de mancare!

Arianna, tu pe unde esti?

Roxy, fata draga, nu mai ai mult. Afara din butoi, in curand vine si printesa, sa te vedem atunci!

Mda, eu am fost azi la medic. Eco programata la 33 sapt m-a rugat sa o intarzii pana la 34-35s. M-a trimis urgent la endocrinolog pentru ca de cateva zile am senzatie de nod in gat. Eu am tiroida micronodulara. In fine, vedem dupa analize, deocamdata nu imi fac griji.

L-am intrebat de bagajul de spital si mi-a spus ca discutia asta o avem pe la 37s Adica el nu vede ca am avea o sarcina cu probleme si este super optimist ca bebe nu vine pana aproape de 40s. Bine-inteles ca eu ma apuc de bagaj inainte.

Pup toate fetele fara exceptie si sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune!
_
31*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Arianna, tu pe unde esti?

pup fata frumoasa .....eu pe acasa....am impresia ca nu mai trece timpul asta odata ....ma plictisesc ingrozitor,obosesc fff repede ....in rest suntem bine .

31 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Pufi mersi ca ai aparut cu optimismul tau, esti o dulce si ne incurajezi pe toate.ai dretate si bb tau avea ca si bebelina mea greutatea si uite ca totul este bine, dc astia numai ne sperie..off

Te pup si pe tine si pe bebe mik si toate cele bune.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
ma scuzati ca nu am intrat sa va multumesc si sa va povestesc cum s-a imtamplat...
eu martea trecuta am fost la control unde dr mi-a spus col sters,repaus la pat cu 5 nospa pe zi pana sambata ...am urmat instructiunile dar joi la ora 2 noaptea m-am trezit din cauza unei dureri ascutite in vagin...am mers la baie si am facut pipi...atunci a cazut dopul in wc si cand m-am sters era putin roz...nu m-am ridicat bine ca s-au rupt si membranele si a inceput sa curga ca la robinet...am plecat la spital si m-au operat de urgenta ...si produsul finit s-a vazut...sunt super fericita si obosita...bebe a mancat la spital din biberon si ii place mai mult decat la piept,acum incercam sa mergem doar pe piept dar e foarte greu pt ca nu am sfarcurile formate si el nu prea poate sa apuce,folosesc mameleoane sper sa reusesc...aseara a dormit mai bine ...azi a mancat numai la piept ...poate reusim sa scoatem si mameleoanele...in rest totul foarte bine multa fericire si ne iubim la nebunie...cred ca nu este nimic mai frumos in lume.
nu am apucat sa citesc mai nimic dar promit sa ma pun la curent...pup toate fetele ,le multumesc si ma scuzati daca am scris prea mult

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 37+ cu LUCA GABRIEL amr....7zile
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Mihaaaa si Oxi, nu va mai faceti griji.
Chiar daca este ceva in neregula, acum este prea tarziu.
Eu asa gandesc si prefer sa nu mai ma gandesc la lucruri negative.
Daca e sa fie ceva...oricum va fi!
Si asa este: unii copii sunt mai dolofani, altii mai slabuti.
Oricum, nu conteaza asta, importanta este santatea
Deci, mai aveti un pic si incercati sa va ganditi la lucruri frumoase, la felul cum va arata bebelusul, ce veti simti in clipa in care ii veti vedea prima oara....
Va pup

P.S. Stau bine la teorie, nu?Stai sa vad cu ce idei vin si eu , joi

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna ziua, burtici

Am intrat sa urez si eu mult noroc, un bebe sanatos si frumos si recuperare usoara, Alexiei!!!!!

Babyblue, ce mult ma bucur sa aud ca nu mai ai perfuzie inseamna ca esti pe drumul cel bun! Te pupam, ai mare grija de tine si de Iustin!

Mihaa eu cred ca toate gravidutele sunt niste "ciudate", bebelina mea are 3400 si imi fac griji ca este prea mare, tu iti faci griji ca este prea micuta, cand de fapt ar trebui doar sa ne bucuram ca avem bebeii sanatosi

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput