Strumfi iul-aug 2011!HAI ALEXA, BRAVO ALINUFF!(65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Fetele cu analiza pt. Steptococul B, pt durata rezultatului nu e musai laboratorul de vina, e metoda de laborator folosita si specificul bacteriei. Exista, ca pentru orice microorganism, mai ales cei patogeni, anumite metode microbiologice standard de identificare, care mai intotdeauna presupun o etapa de cultura pe un mediu propice si incubarea probei pana se dezvolta microoorganismul (eu lucrez zilnic cu patogeni, desi alimentari, gen E.Coli, Listeria si Salmonella, de aia nu zic numa' din topuri). B-streptococul din cate am eu in manualul de laborator e mai petentios si "apare" la cultura dupa o incubatie mai lunga, de la 2-7 zile, asa termenul care vi s-a dat mi se pare OK. Asadar va doresc rabdare si rezultate negative!

V_Florina, imi pare rau de problema cu tiroida, dar eu zic sa nu te agiti acuma cu diagnosticul, caci e problema hormonala si sistemul nostru endocrin e oricum bulversat in timpul sarcinii. Mai repeta analiza dupa nastere si chiar alaptare, cand lucrurile isi intra incet in normal. Multa sanatate!

Si tot legat de "dupa nastere", m-am amintit ca am vrut sa intaresc si eu ce a zis Squirrel ieri legat de profitat si "distrat" cu sotul acum cine mai are chef si voie, ca asa este. Dupa, garantat nu o sa intample curand, asa ca pregatiti-va si sotii pt asta. In primul rand sunt lohiile 4-6 saptamani in cale si oricum nu e voie. Mai apoi, daca alaptati, mediul hormonal nu e propice conceptiei, de aceea o sa fim f "nelubricate" in zona. Cine mai are "norocul" si de epiziotomie, ruperi de col, etc, poate sa mai adauge la tablou si niste rani si cicatrici dureroase si care se pot vindeca incet... Eu una n-am avut probleme fizice deosebite sau taieturi, dar numai dupa vreo 4-5 luni (nu mai tin minte exact ca eram zombi pe vremea aia) am putut depasi disconfortul si neplacerea date de starea de "semi-virginitate" cum zicea cineva mai demult, la care m-am intors... Zic si io ca sa stiti, ca mie nu mi-a zis nimeni inainte, vedeam situatia cu totul altfel... Distractie placuta acuma, doamnelor!

Oana, multumim de informatii despre fete! Alina, ce frumos, mult laptic, sa mergeti cat mai iute acasa si sa va fie sanatoasa minunea! Ramona, lasa mami ca va fi bine, numai un pic mai ai rabdare! E greu, dar sa vezi ce bine va fi curand cu bebe Iustin sanatos in brate la mamica lui!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Intrebare!
Cine zicea ca bea ceai de frunze de zmeur in ultima luna? ca mi-am luat si eu, dar nu stiu cum ar fi cel mai bine sa il prepar si ince cantitati sa beau!
Pupici

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mihaela ai grija de tine ! Mai este un picut!

Lissa, cum stam? Scoatem si pt tine motatele

Oana , multumim mult pt vestile despre Ramona si Alina.

Krissy, ca tare bine le mai zici . Eu doi ani de zile cat am alaptaat-o pe Anastasia, am avut "jucaria" stricata .

Eu as mai pune pe langa cele enumerate de tine si faptul ca dupa ce vine bebe si te hotarasti sa te apuci de treaba... te trezesti fix cand ti-e lumea mai draga ca bebe incepe sa planga si...gaaata distractia (rad eu rad, dar nu prea e rasul meu )

Si daca mai ai si una bucata sot care este terifiat de gandul ca te-a taiat, te-a cusut si mai stiu eu ce si moare de teama sa nu te doara mai tare ca la nastere (...sau ca prima data )...te-ai scos

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 37+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu acum sunt ter-mi-na-ta. ... Ca tot intrebai tu Pufi, de unde atata energie? Iete ca acum nu mai am deloc

Am stat toata ziua si am facut dulceata (si inca mai am pe foc o tura), am facut mancare, am luat copil de la gradi (am mers pe jos si am zis ca nu mai ajung nici la gradi nici acasa), am strans si iar am strans dupa copii...si acum nu-mi mai simt picioarele, iar ochii abia ii mai tin deschisi.

Ma bag acum la o baita iar apoi oi vedea eu.

Pupici si noapte buna!

p.s Sa nasteti si voi ziua ca sa fiu si eu pe faza

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 37+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Intrebare!
Cine zicea ca bea ceai de frunze de zmeur in ultima luna? ca mi-am luat si eu, dar nu stiu cum ar fi cel mai bine sa il prepar si ince cantitati sa beau!
Tot io beau si de ala, da' eu am baut toata sarcina, nu numai acuma. Se prepara ca o infuzie obisnuita, deci se adauga cand fierbe apa 2 lingurite de ceai la o cana de apa (sau un pliculet la cana - eu am pliculete), si se lasa vreo 10 minute acoperit. In ultimile sase saptamani de sarcina se recomanda pana la 4 cani/zi, pentru tonifierea muschilor uterini, diminuarea durerilor de dilatatie si pregatirea productiei de lapte.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Krissy, chiar este recomandat ceaiul asta? Eu stiam ca provoaca contractii (scuze de cacofonie) si ca nu e deloc recomandat, mai ales in primele luni de sarcina, sa nu ajungi la avort, dar uite ca tu l-ai baut toata sarcina....

Pup si eu burticile si mamicile, deocamdata n-am nimic nou de raportat, decat ca ma doare stiti voi unde, merg ca o rata leganata si suflu ca un... zimbru. Astept si tot astept.

Sanatate si odihna multa!

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Intrebare!
Tot io beau si de ala, da' eu am baut toata sarcina, nu numai acuma. Se prepara ca o infuzie obisnuita, deci se adauga cand fierbe apa 2 lingurite de ceai la o cana de apa (sau un pliculet la cana - eu am pliculete), si se lasa vreo 10 minute acoperit. In ultimile sase lsaptamani de sarcina se recomanda pana la 4 cani/zi, pentru tonificarea muschilor uterini, diminuarea durerilor de dilatatie si pregatirea productiei de lapte.

Poze

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

sa nu scoateti motatele ca le scoateti degeaba, bb are de gand sa stea pana la termen

eu una...n-am stiut ce e ala mult timp, adica in timpul sarcinii deloc, dupa ce am nascut iar nik pana nu a plecat mama.

Si da, anaemi, ni s-a intamplat si noua sa fim incalziti si Ana sa inceapa sa planga...normal ca l-am lasat pe sot cu buza umflata

Alinuff, feliciatri! Asteptam pozici

Ramona, ia carti, citeste...fa ceva...trece timpul mult mai repede. hai inca un pic de rabdarica

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Mihaela, Florina imi pare rau ca aveti probleme, dar mai sunt doar cateva saptamani si gata, trec toate

Eu am fost azi la doctor, placenta OK,lichid OK,bebelusa f OK,colul moale si deschis, contractiile obisnuite.
Vreau sa va spun ca l-am convins pe doctor sa-mi provoace nasterea daca nu nasc pana luni cand implinesc 39 sapt (nu aruncati cu oua).
Aaaaaa si mi-a facut si mie control pe masa cu mana, cred ca la controlul asta se refereau fetele cand au spus ca le durea si au sangerat, pentru ca intradevar a fost dureros si am si sangerat

Deci daca nu nasc pana luni, marti dimineata la ora 8 mergem cu bagajelul la clinica

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

lisssa_ana, ma bucur ca bebe este bine si ca nu mai ai probleme cu lichidul, iti tin pumnii sa vina bebe cand te simti pregatita. Si am intrat pe site-ul tau, te felicit si eu pentru minunatiile de acolo. L-am salvat la favorite si ma inspir si eu.
anaemi
alexia_ada, cat mai multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si sa va implinti toate visele
Oana, multumim de mesaje. Alinuff, ma bucur ca bebe e bine, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fetita voastra minunata
Babyblue, desi nu am avut ocazia sa vorbim pe forum, iti trimit un buchet virtual, sper sa fie mai bine maine, sa te simti mai bine
Eu nu am noutati, regim regim si iar regim si as manca intruna...Dureri, contractii m-am invatat cu ele, si ce e mai grav insomnii am si eu d-astea, bantui noaptea prin casa si ziua sunt KO
Mult curaj mamicilor care simt ca se apropie momentul si celor care au probleme, Roxy esti decisa sa nasti in iunie, iti tin pumnii
O noapte linistita tuturor

Mami de Emma Alessia si + 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

sa nu scoateti motatele ca le scoateti degeaba, bb are de gand sa stea pana la termen
.......

Vesti bune, super! Tinem pumnii, macar pana pe 28-29!
Zicea edelweiss ceva de un site cu bunatati ale tale?? Pai si eu de ce nu stiu nimic??? Ma uitam doar in mailul comun si picassa. Vreau PM cu linkul!!!! (am curaj, ca azi mi-am facut negresa si nu mai poftesc la alt dulicuri)

34+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput