Strumfi iul-aug 2011!HAI ALEXA, BRAVO ALINUFF!(65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaaa

fetele unde sunt nr de tel?

37+

pe mailul comun ....o gasesti in documents

32 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata, dragi burtoase!!

Alexia , multi ani inainte fericiti !!!

Si scoatem si motatele pt ALEXA :

Si pentru cine mai doreste:

Noi azi am fost iar prin oras de la ora 11 si iar m-a apucat ora 4 A trebuit sa imi caut opinci ca avem cina formala sambata ca la nunta cu chinezii mi-am luat niste tocuri de m-am intors desculta prin metrou ca am zis ca io pot..Acum doctorita mi-a zis ca bebe o lasa pe mami sa isi sarbatoreasca ziua , nu vine saptamana asta...Lenes a fost de la inceput , mai rar cu loviturile nasoale ..a fost bland cu mami ..acu ma impinge el asa in partea dreapta cu picioarele dar daca mama pune mana se retrage ..parca ar fi rac, nu altceva

Pup burtoase frumoase!!

38+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Alexia la multi ani, sa fiti fericiti 100 de ani

Nu am nascut, nu s-a rupt apa, vad ca mai sta, cu toate ca am zis ca dimineata gata, e momentul, intre 4 jum si 6 jum de dimineata am avut niste contractiiii cam puternice, ma durea si burtica si spatele o data cu ele, mi-a adus aminte de adolescenta cand ma tavaleam pe jos de durerile menstruatiei. Nu au fost regulate, ba la 30 min, ba la 15, apoi la 11, pe urma la 20, dar 2 ore am tot tinut-o asa, asteptam sa fie la 5 minute ca sa sun doctorul, dar s-au calmat si am adormit.
Poate vine bebe azi cine stie...

Pup fetelor, mai e un pic Roxy pt amandoua, imi aduc aminte cand eram prin saptamana 20 si ma gandeam "Ce mult mai e pana trec eu de 30 de saptamani..." si uite-ma acum la termen

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Alexia la multi ani, sa fiti fericiti 100 de ani

Nu am nascut, nu s-a rupt apa, vad ca mai sta, cu toate ca am zis ca dimineata gata, e momentul, intre 4 jum si 6 jum de dimineata am avut niste contractiiii cam puternice, ma durea si burtica si spatele o data cu ele, mi-a adus aminte de adolescenta cand ma tavaleam pe jos de durerile menstruatiei. Nu au fost regulate, ba la 30 min, ba la 15, apoi la 11, pe urma la 20, dar 2 ore am tot tinut-o asa, asteptam sa fie la 5 minute ca sa sun doctorul, dar s-au calmat si am adormit.
Poate vine bebe azi cine stie...

Pup fetelor, mai e un pic Roxy pt amandoua, imi aduc aminte cand eram prin saptamana 20 si ma gandeam "Ce mult mai e pana trec eu de 30 de saptamani..." si uite-ma acum la termen

38 + Eduard Gabriel

Curaj si rabdare Florina!

Si, daca e sa fie azi, sa fie cu noroc. Noi te sustinem clar

La fel si pentru tine Roxy. Si...intra si tu te rog si semneaza condica.

36+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTI ANI MINUNATI IMPREUNA ALEXIA !!!!

HAI ALEXA !!!!

HAI FLORINA !!!

HAI LISSA !!!

NASTERE USOARA....
SI BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI I NECOLICOSI...

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 35 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Buna fetele
Facem si noi prezenta pe ziua de azi
Totu bn si la noi..bb e un miscacios,eu cu examenele am avut azi 2 si mai am maine 2

Felicitari Alexia pt cei 3 ani Sa va dea Dumnezeu multi ani fericiti si numai bucurii
Scot si eu motatele pt cine doreste

HAIDETI FETELE..SA VINA BEBEII

APROPO ALINA CE MAI FACI?ESTI BINE?PRINTESA TA E BN?MAI ASTEPTAM VESTI DE LA TINE TE RUGAMMMMMMM

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Alexia,
La multi ani cu sanatate sa va dea Domnul tot ce doriti
Zile senine si fericire, La Multi Ani, sa traiti!!!!!!!

Alexa multa bafta si sa ai un bebe sanatos!

Eu astazi la 16 ma duc la doctor (eco + TNS) sa vedem ce spune nenea doctorul

Ramona, cum se mai simte? Cat mai sta in spital? Este sanse sa mearga acasa pana naste?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 38+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Prezent si eu. Nu prea am timp acum, dar revin mai tarziu.
pt cine o fi la rand

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Buna fetele,

Fac si eu prezenta si apoi la calcat si facut papa .

florinag poate zilele astea il tii pe eduard in brate .

alexia La multi ani fericiti alaturi de sotul tau iar bebe care vine sa va intareasca dragostea !!

anaemi eu nu stiu de unde ai atata energie, cu doi copii si graviduta si atat de harnica ai tot respectul meu .

Pup toae fetele si asteptam vesti de la cele doua proaspete mamicute

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Neata si de la noi..mai pe la amiaza asa Am tras draperiile si afara cum ploua, e frig si intunecat am reusit si eu sa dorm mai mult

Pe mine m-a durut putin cand mi-a verificat colul, la fel mi-a zis ca s-a deschis 1 cm si ca s-ar putea sa sangerez , ceea ce s-a si intamplat, dar doar putin in ziua respectiva si apoi cateva pete maronii. Tot pandesc si eu dopul gelatinos

FlorinaG cred ca ce emotii ai!!! Eu sunt de parere ca zilele astea bebe isi face aparitia! Nasti natural, nu?

Roxy , tare frumoasa burtica Mie una nu mi se pare deloc lasata.

Hai fetelor, inca putina rabdare

Alexia, la multi ani fericiti alaturi de sotiorul tau!!!

HAI ALEXA!!!!!

37+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput