e ulcior?

e ulcior? | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

buna,astazi dimineata am observat ca fetita mea de 4luni are pleoapa rosie si putin umflata ,seamana a ulcior insa nu are acel"cap" e numai rosie si umflata putin si lucioasa parca..ce poate fi?se poate de la curent?in rest la ochi nu are nimic ...ar trebui sa consult medicul sau sa astept ozi,2 sa vad daca se vindeca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca un consult nu ar strica desi la ora asta putin probabil ...stiu si eu? Dupa cum descrii pare a fi ulcior. Nu e necesar sa aiba purulenta mai ales in prima faza. Neplacut este mai degraba ca e dureros si data fiind varsta ... hmmm va pune manuta pe acolo.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

multumesc..voi merge maine sa fiu sigura..cred ca imi da ceva sa o dau nu?!si ulcioru da inapoi nu?
o doare?eu nu-mi dau seama ...,o doare cand pune mana sau tot timpul?si ulciorul de la ce apare?
cred ca voi da o cautare pe net ca pun prea multe intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
pleoapa rosie si putin umflata ,... e numai rosie si umflata putin si lucioasa parca..

din ce descrii poate fi conjunctivita. Cauza: alergie, manute duse la ochisori, pleoapa frecata, corp strain(praf), etc...
Da, ar fi bine ca maine dimineata sa fie vazuta de un medic, avand in vedere ca e un pui mic de 4 luni. De la o pleoapa rosie, netratat, se poate ajunge la un ochisor umflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna

oana85 daca zona este rosie este clar ca are ulcior. Copiilor mei li s-a intamplat de multe ori asa ceva. Tratamentul pe care eu il aplic este unul "babesc" dar care da ezyltate. este alegerea ta daca vrei sa-l urmezi sau nu. Poate unii vor rade sau vor fi contra sau nici nu ar accepta asa ceva, dar are efect.
Tratamentul "babesc" este aplicarea, cu un cotonel pe zona afectata, de urina. Pentru asta trebuie sa colectezi urina de la bebe si sa-i dai de catva ori pe zi. De obicei trece cam in 2 zile sau chiar o zi.
Fetita mea a patir de curand si asa ne-an tratat.
Ramane la alegerea ta si a altora daca accepta asa ceva.

pentru bb

Mergi la inceput