buna fetelor
am si eu o intrebare: cat se plateste pentru un articol de o pagina (care se publica pe diverse site-uri).
nu cunosc pe nimeni care sa lucreze asa si pt mine e important sa cer un pret corect, nici prea mic... sa muncesc degeaba, dar nci prea mare... sa pierd proiectul (sunt cateva articole)
multumesc
Nu stiu ca si pret pe pagina, insa poti cuantifica ca si timp cuantificat pentru a creea acel articol. Pe siturile de freelance cel mai mic tarif este de 5$/ora.Poate te ajuta sa te orientezi asa.
uneori gandesc prea mult....
Din ce stiu depinde foarte mult de tipul de text, de tipul revistei. Majoritatea platesc la cuvant nu la pagina, incearca sa vezi, in functie de tipul de text, science/social/politic/etc cam ce pret se ofera. Bafa
Evident, vorba lui Rall,depinde de calitatea oferita cat si de CV-ul din spatele tau. Un "dinozaur" intr-un anume domeniu poate cere x ca suma dar restul pe exact aceeasi munca si exact aceeasi valoare dar fara renume pot primi x-10, de ex.
Nu stiu daca se aplica subiectului in discutie, insa ca sa iti faci o idee trebuie sa marturisesc faptul ca uneori scriu si advertoriale pe blogul personal iar pretul unuia de 200 de cuvinte e de obicei, in cazurile mai fericite, 10 EUR. Raportat la traficul si relevanta pe care o am in motoarele de cautare, as zice ca sunt multumit atat timp cat nu este o sursa de venit principala.
In alta ordine de idei, depinde de bugetul celui care are nevoie de acele articole, de calitatea si originalitatea continutului pe care esti dispusa sa-l oferi, de cerintele existente.