Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

abia astept iti dai seama...cand o sa ma stanga de gat sa ma pupe cu niste balute. ufff deja visez cu ochii deschisi... da pana ma pupa el o sa il albesc eu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

Brambu : PREZENT!
Buna fetelor dragelor!
Desi n-am mai scris demult v-am citit mereu cand am avut ceva timp.
Eu am fost foarte prinsa cu serviciul... apoi a trebuit sa merg la eco de 18 saptamani ( Slava Domnului e totul in ordine, e mai mare cu 3 zile fetita mea). Mi-a schimbat DPNul la 10.11.2011.
Culmea e ca eu cu sotul meu implinim 4 ani de relatie atunci!
In rest sunt suparata ca mama are 2 pietre mari la fiere si va trebui operata. Si nu prea se lasa... a zis ca s-o las sa se obisnuiasca cu ideea... I-am spus ca laparoscopic nu dureaza mult si se si vindeca repede dar a zis ca ii e frica de anestezie, ca daca se opereaza acum numai mergem la mare cum am programat la sfarsitul lui iulie, ca pleaca doctorul in concediu samd...
i-a fost foarte rau in weekend, atat de rau ca i l-am luat pe fiul meu... asa ca weekendul asta nu m-am odihnit deloc... dar sunt foarte incantata de el...
Fiul meu ii zicea lui tatal sau ieri in timp ce-i strangeam bagajele sa-l duc mamaei inapoi: Tati... ce dragalasa e mami!!! Apoi a venit si ma mangaia... si zicea : Mangaie pe mami... si m-a pupat!
Doamne imi venea sa-l mananc!
Mama era innebunita fara el... ma suna din ora in ora... ca ea numai poate... si o inteleg! Mi s-a parut goala casa fara el... imi venea sa plang aseara!
A... si sa va spun ca s-a apucat sa ma mangaie pe burtica si zicea: dragutul meu, dragalasul meu... mangaie pe bebe! E un scump fiul meu!
Cam astea-s noutatile de la mine!
M-am bucurat sa vad ca Lia s-a intors cu bine acasa!
baby... te inteleg cu fiica ta... si fiul meu reactioneaza urat la muscaturi de tantzar, paianjen... se umfla si face si pustula!
firicel ii doresc refacere rapida mamei tale!
Bella, ai cumparat o gramada pentru bebe si mobila... sa vezi dupa ce se naste ce-o sa mai cumperi! Eu n-am luat nimic dinainte pentru Iustin si nici acum nu iau... sotul meu e superstitios! Dar a luat mama pentru asta mica... si mai nou si nasa!
Hai ca iar m-am lungit... dar numai scrisesem de mult!
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine!

+19 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

sanatate mamei
poatte in toamna isi face curaj sa se opereze
ce scumput e cel mic
adik cel mare acum

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

tia felicitarii pentru mica fetita si pentru sot!!!!!!!!!
Lia pai cand te frigi sufli si in iaurt......eu cu dupa probleme de sanatate si dupa sarcina cu gemeni pierduta am grija sa nu pateasca nimic Bianca, a nu se intelege ca sunt paranoica gen...........sa nu se murdareasca de nisip, sau nu are voie sa pape cine stie ce ......etc, dar am grija tot timpul de ea si ma bucur ca de cate ori a patit ceva i-am tratamentul corect si la timp , na ca am dat in extrema cealalta..mi-au murit laudatorii si ma laud singura
bella super idee cu mancarica..pofta buna diseara!!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

zi reactia lu taica-su

bebelinul meu scump

+19

Iti dai seama ca si ta'su avea ochii in lacrimi si fara hormonii activati ! E mort copt dupa fie'sa si ea dupa el ( si eu dupa amandoi)!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

abia astept iti dai seama...cand o sa ma stanga de gat sa ma pupe cu niste balute. ufff deja visez cu ochii deschisi... da pana ma pupa el o sa il albesc eu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Da, da sa profiti sa il pupacesti pana nu mai poti, cand e bb ! Ca mai tarziu trebuie sa fie de acord cu pupaceala !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

tia felicitarii pentru mica fetita si pentru sot!!!!!!!!!
Lia pai cand te frigi sufli si in iaurt......eu cu dupa probleme de sanatate si dupa sarcina cu gemeni pierduta am grija sa nu pateasca nimic Bianca, a nu se intelege ca sunt paranoica gen...........sa nu se murdareasca de nisip, sau nu are voie sa pape cine stie ce ......etc, dar am grija tot timpul de ea si ma bucur ca de cate ori a patit ceva i-am tratamentul corect si la timp , na ca am dat in extrema cealalta..mi-au murit laudatorii si ma laud singura
bella super idee cu mancarica..pofta buna diseara!!!!!!!!!

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

stai asaaaaaaaaaaaaaaa
sa il vezi pe al meu sot
o sa va povestesc atunci
o a radeti de noi cu lacrimi

bebelinul meu scump

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

mada felicitarii pentru sedinta de makeup !!!!!
georgia in primul rand multa sanatate mamai tale, poate chiar vine bebe de ziua voastra...multa bafta si felicitarii pentru carucior, ca nu mai stiu daca te-am felicitat

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Multumesc frumos Lia!
Sper numai sa nu se intample ceva rau pana atunci ( sa migreze pietrele sau mai stiu eu ce...)
Da... fiul meu e un scump! si nu pentru ca e al meu... culmea e ca nu-i rezista nimeni pe unde ma duc! e si frumusel si face niste mutrite de-l mananci nu alta! Tot timpul trebuie sa-i descant de deochi! Merg cu el pe strada si el vorbeste intr-una si lumea zambeste si intoarce capul dupa el, sau ii dau fructe... bomboane ( imi cer mie voie inainte bineinteles...). Odata o doamna mai in varsta mi-a dat 5 lei sa-i cumpar o banana... eu tot ii spuneam ca nu e nevoie dar ea a insistat ca ia placut mult de fiul meu care i-a zis sarumana doamna... un smecher... ce sa zic!

+19 Ioana Teodora

bobitza mea

Mergi la inceput

Baby
Georgia sanatate mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

baby multumesc frumos!
Sper sa se nasca sanatoasa si la termen... nu stiu daca rezist eu pana pe 10 Noiembrie... sa vedem ce zice si doctorul meu... ( eu am nascut prin cezariana de urgenta din cauza de hematoame sparte si dezlipire de la placenta la 34 de saptamani data trecuta...sper sa rezist macar pana la 37 de spatamani de data asta).

+19 Ioana Teodora

bobitza mea

Mergi la inceput