Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

miere adevar graiesti cu colonul...cred ca saracia ma intepat azi ca am acum niste crampe de ma ia cu transpiratie plus ca azi am fostc am stricata la stomac
sa fie oare ca am mancat aseara o oala de porumb fiert? da cu siguranta...pai daca sunt haplea

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

de exemplu eu l-am pus mult pe Ivan in carutz in landou...de la 2 saptamani ieseam zilnic cu el afara , asa cum ne zicea neonatoloaga, sa amresc timpul tot cu 3 minute, era ianuarie...friggg dar ieseam si la -2 grade..si la noi, pana pe la 3-4 luni mereu mereu dormea...nu exagerez, niciodata nu era treaz, mai incolo incepuse sa admire peisajul, dar pana atunci numai cand eseam vreo 4 minute, era bustean...asta era si motivul de multe ori cand ieseam sa mai imi limpezesc creierii de plans si alte cele........

poate va fi cazul si la noi de sling, daca nu il duc pe ivan la cresc, pt ca daca mergem la plimbare...nu prea am sa ii pot pune pe amdaoi in carucior...so va trebui sa rezolv altfel situatia...
am avut si port-bebe la Ivan...insa mi se pare slingul sau wrapul mult mai ok, pana ce e mic....

ma duc , tati il culca pe Ivan, maine se anunta o zi full ...super full, pe seara iar am sa fiu rupta...asa ca.......ma duc sa dorm.....

noapte buna sa aveti!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 17+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

miere interesant filmuletul.... da acum ce sa zic tot o sa fol si caruciorul ca sigur o sa inebunesc numai cu copilu de gat. daca o sa vrea tasu sa il tina foarte bine...da precum am mai zis mai mergem in parc, ne asezam la o terasa de ex(in parcul in care o sa merg are rest un prieten si sigur toata iarna il vom vizita macar cat sa ne mai incalzim...mai exact eu) asa ca si caruciorul va fii sfant.
o sa iau sigur si wrap mai ales ca sunt deschisa la tot ce e nou si nu am superstitii sau complexe de genu ce o sa zica lumea pe strada, daca ma enerveaza ii mai iau si la 3 pazeste. daca vreau pot sa fiu tare afurisita(daca sunt de ex cu mama si ma iau cu cineva la cearta sa o vezi ce se tireaza ca ii e rusine).
asa ca revenind la wrap cumparam domne,cumparam ca il fol sau nu asta nu mai e imp, imp e ca facem shopping glumesc... pe mine ma convins la faza cu colicii, sau de ex cand va plange in casa sa nu imi rupa bratele il infasor in carpita si ma plib cu el

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

O sa vezi tu cum va fi bebele tau, sunt unii carora nu le place in carut, altii care nu suporta wrapul (am auzit de cazuri ), oricum carutul trebe cumparat. Eu nu ma agit ca am deja unul in stare buna de la fi-miu desi parca vad ca isi va apara teritoriul cu dintii si nu o sa vrea sa-l imparta.

La noi zgatia a inceput sa sada dupa un an si ceva, tin minte ca ma enervam pt ca toti copchii stateau in carut frumos numa' al meu urla si incerca sa sara de acolo, am f putine poze cu copilul in carut:))) Pe la un an jumate a descoperit ca ii place si atunci chiar am putut sa alerg cu el in carut, statea si cate o ora. Dupa aia a descoperit ca poate sa impinga singur la el,a tunci sa te tii distractie, nervi si plansete

aaaa..si am schimbat trei tipuri de carucioare, ca am zis ca poate nu-i place domle, hai sa incercam altceva, inutil...de aia acum astept sa vad cum va fi numarul doi, poate asta va dormi dus in carut cum povestesc unele mame pe aici, hehe, ce mi-ar fi placut si mie:))

Acum avem carutul asta care merge si pt jogging, dezavantajul este ca e f mare si greu
http://www.amazon.com/Liberty-Limited-Urban-Terrain-Stroller/dp/B004HO586Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308686489&sr=8-1

Si mai avem un McLaren Sport de vreo 4 kilograme, usurel, merge pt voiaj, dar asta e de la 6 luni in susu cand sta copilul in fund
http://www.amazon.com/Maclaren-WRT01033-Volo-Stroller-Black/dp/B003JQLG4Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308686597&sr=8-1

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Si-o .

andreea - mai stii ceva de lia?

Va multumesc mult pt. toate cuvintele frumoase . Doamne-ajuta!!

Silviei i-am spus aseara .. oricum, ea ma batea la cap periodic si insistent ca vrea o surioara si avea o siguranta care ma lasa fara cuvinte (ca o va avea surioara asta). Insa, normal, pana nu ne-a auzit pe noi ca i-am spus clar ... avea un licar in ochi, o fericire, cand i-am zis ca Doamne-Doamne a ascultat-o si mami are in burtica un pui mic, surioara mult dorita!!! SI intreba continuu, e adevarat, chiar este?? A vrut sa mangaie burtica si sa puna urechea sa o auda. Sa ii arat ca se misca, ca se joaca cu ea . 1001 de intrebari, cand o scoate dr. din burtica etc. Era fericita, se vedea clar pe fata ei. A cantat la burtica un cantecel de nani (pe care i-l cantam eu cand era mica), pupici etc. Geloasa pe tati cand i-a zis ca o sa fie si fetita lui .. nu exista, e doar surioara ei . Frumos moment, il asteptam si eu cu mare nerabdare.
Si, pe langa partea emotionanta, mi-am mai luat o piatra de pe inima ca de-acum nu mai trebuie sa ma ascund si sa inventez motive cand merg la dr. si o las pe ea cu altcineva. Ne intelegem mult mai bine cand ii spun adevarul.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

irina - fain filmuletul!! La S. nu am fost destul de informata, nu stiam de sling, wrap etc. Am avut carut/landou, le-am folosit din plin, statea cu drag in ele si dormea la greu pe-afara. Parca avea senzori, cum dadea cu nasul de aer rece (nascuta tot in nov.), cum adormea. Si eu faceam km cu ea, impingand landoul si mai apoi carutul. Peste tot am luat-o cu mine ... spuneam eu ca, carutul a devenit o prelungire fireasca a mainilor mele. Mi se parea ciudat sa nu imping la carut.

Iar in casa am avut-o efectiv atarnata de gat, in brate, cand cerea (mereu adica ). Eram mama cangur ... se agata ca o maimutica de mine, dormea pe burtica mea, la pieptul meu. Ce momente frumoase!!

Acum nu stiu daca o sa achizitionez vreunul din produsele astea, mi-e ca nu ma descur cu ele si mai tare ma complic, impachetandu-ma cu carpele alea. Insa, ca si beneficiu pt. copil, clar e mai bine sa fie aproape de mama, sa o simta, sunt de acord. Si, asa cum zici, astept intai sa vad ce fel de copil el, unde se cere el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

combustibil

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Si-acu' ca te-ai incarcat, zii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eee, v-am lasat voua intai, eu... mai tarziu! i-am facut aerosolii Mufului, acu il alimentez pe el, dupa aia pe mine, si apoi putina cafea
in rest... am alergat ieri cu el prin mall vreo 3 ore, sa cumpar cadou husbandului ce e ziua lui sambata.. duminica il scot la restaurant, nu stie, dar va mai aparea lume, surpriza!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ce fain!! IMi plac petrecerile surpriza!! Si sa organizez pt. altii si sa am parte de ele . Urarile pt. sot ti le fac mai pe we .

Multumim atunci de tratatie.

Mergi la inceput