Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Petro! Sa fie sanatoasa si sa ai o nastere usoara!

Am fost si eu la doctor azi, doar a ascultat inimioara, saptamana viitoare am ecografia morfologica iar maine fac testul de o ora pt diabet gestational.

M-am ingrasat....2.5 kilograme in plus la 18 saptamani si astea numai in ultimele 6 saptamani, sper sa nu o tin tot asa ca am pus-o, imi depasesc recordul:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Multumesc, fetele!!

irina - pai si eu la 18+ am 2 kg. Mi se pare ok. Eu testul de glucoza il fac de pe 20 iulie incolo. Ma apuca groaza de pe acum. E acelasi cu bautul glucozei aleia, nu? La G. am zis ca vomit acolo, parca beiam parfum ... bleaahh. SI n-am avut probleme de greturi atunci. Acu' sigur vomit daca beau porcaria aia dulce si parfumata.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Da mey, ditamai sticla de licoare dulce, cred ca are 250 de grame. si daca iese asta prost, urmeaza ala de 3 ore, in care iti dau sa bei si mai multa solutie si iti iau sange din ora in ora, bleah...

Sunt aproape sigura ca am diabet, ar fi o minune sa nu fac si la sarcina asta, predispozitia e f mare, nu vreau sa ma gandesc inca ce implica asta

Tiny baby gator

Mergi la inceput

La G. am facut si eu mini-curba glicemica (am facut traducerea din it., nu stiu daca asa ii zice si in ro). Aia de o ora. A iesit bine. Nici nu vreau sa ma gandesc la ala de 3 ore ...

La Aidan ai avut diabet gestational? De zici ca esti predispusa?

Apropo, am ras copios la faza din mag. cu degetul in fund. Ai povestit la alt capitol. E nostim tare pustiul tau!!

Mergi la inceput

Haha, daaa..Poopyyyy! imi venea sa intru in pamant de rusine:))

Da, la A. am avut diabet gestational, trebuie tinut regim, masurat glicemia zilnic de cateva ori pe zi, daca nu reactionezi la regim trebuie insulina. Plus ca si bebe e predispus la complicatii, greutate mare, dificultati dupa nastere si predispozitie in viata sa dezvolte si el diabet.

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

miere daca nu ma insel in stokke nu sta numai culcat...scaunul sport parca e facut in asa fel sa stea si un pic mai ridicat...daca nu sta sigur asa in scaunul de masina...plus ca sincer acum cred ca 4-5 luni va dormi non stop afara...cel putin toti bebicii prietenelor mele asta au facut...si saca erau trezi isi faceau de lucru cu jucarioarele de la carucior.

2. intrebam de wrap ca daca tot ajunge al meu sot in america sa imi ia si mie unul da sincer mi-e ca o sa il cumpar doar sa fie ca nu stiu daca o sa il fol. mai ales iarna cand totusi trb sa il imbraci intr-un costumas mai gros ca sa il scoti afara. plus ca eu la carucior o sa ii iau daca cumpar stokke pachetul de iarna si va sta ca printul in blana aia
referitor la rest/terase/petreceri puiu meu va fii nelipsit. suficient am suferit eu cand eram mica ca ma lasau acasa...plus ca vreau sa am un bebe super sociabil,sa stea la oricine il ia in brate etc.

brambu felicitari pt bebelina...

mi-e dr nu mi-a spus sa fac nici un test cu glucoza...am auzit si eu de el da sper sa nu am nevoie mai ales ca am avut glicemia mereu buna.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Mergi la inceput

brambu pai esti super bine...2 kg in 18 sapt...
eu ma apropii de 5

samburelul meu

Mergi la inceput

Aia am zis si eu, ca e bine greutatea de acum. La sarcinile anterioare am luat bine, binisor, nu am tendinte de ingrasare (+10 kg la S si 8-9 kg la G.). Recuperez dupa nastere, hahahhahaaa.

Nu stiu sa-ti spun de glucoza, o stie dr. tau daca si de ce sa ti-l recomande. Sau nu. Oricum, nu e ceva placut, deci poti sa fii fericita daca il sari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, Brambu, felicitari pt rezultatele bune la controale
Miere, saptamana viitoare aflam ce e in burtica ta?

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Aia am zis si eu, ca e bine greutatea de acum. La sarcinile anterioare am luat bine, binisor, nu am tendinte de ingrasare (+10 kg la S si 8-9 kg la G.). Recuperez dupa nastere, hahahhahaaa.

Nu stiu sa-ti spun de glucoza, o stie dr. tau daca si de ce sa ti-l recomande. Sau nu. Oricum, nu e ceva placut, deci poti sa fii fericita daca il sari .

bune rezultate la ingrasare...sper sa ma tin si eu cu 1 kg pe luna...ce ma enerveaza cel mai mult e ca cu cine vb in loc sa ma incurajeze imi zic e lasa sa vezi tu ca dupa 6 luni mananci nu stiu cat nu stiu cum....hai frate...nu zic sa ma abtin da nici sa mananc ca proasta...eu am un mare noroc de la Dumnezeu ca sunt inalta

brambu sigur nu cred ca imi face asa ceva ca m-ai am o prietena care e la el si ea e deja in 8 luni si nu a facut testul asta.
eu nici analize de sange nu am facut decat dry testul...le aveam facute inainte de sarcina si a zis ca nu e nevoie sa le repetam pt moment

samburelul meu

Mergi la inceput