Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

pica m-ai pus pe ganduri cu patul lui bebe....da din ce imi aduc aminte nu era prea jos...gen nu trb sa ma aplec prea mult. la mine e si nasol ca sunt destul de inalta...da na acum nu m-oi apleca non stop

eu sunt chiar incantata de ce i-am luat. nu am cum sa va arat ca nu au pus mobila pe site. va arat cand o fii camera gata ca asa o sa se vada mai bine.

pana la urma am ales sa fac peretii tot albi...e mai bine...o sa para camera mai mare. si ma joc cu noantele in covor, drapetii, lustra etc... pfff abia astept sa treaca si iulie si sa vina mobila bebelinului meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Pica te ajut cu placere cu masuratorile!
Abia astept si eu sa'l instalez, sa redecorez ..de la Bella cred ca mi se trage ! Mai trebuie sa stiu ce e ca sa am mai mult spor..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Sfatul meu pentru cele care va cumparati mobila:
Patutul de copil trebuie sa aiba obligatoriu 2 niveluri la care sa poata fi asezata salteaua. Un nivel mai sus, pentru primele luni, ca sa nu trebuiasca sa va aplecati ca sa ridicati copilul, un nivel mai jos, pentru copilul mai mare, care se ridica deja in picioare si ar putea altfel cadea din pat.
Va distrugeti spatele sa va aplecati sa luati bebelusul dintr-un patut care nu are decat nivelul de jos. Nu mai spun pentru cele care veti avea cezariana, ar fi crima si pedeapsa. Atentie deci ce patuturi cumparati, sa fie cat mai functionale.

In rest, felicitari celor care au venit cu vesti bune si multa sanatate celor care se confrunta cu probleme!

B.

Mergi la inceput

pfff deci patutul care l-am luat eu e mai "smecher" ca are trei niveluri, sus mediu si jos... sunt tare domne...si mai sunt si la primul. pfff noi suntem fam soni...am luat mobila fix in 5 min si na ca am nimerit ce trb
hai ca cu cat discutam mai mult pe subiectul mobila cu atat ma ia mai tare disperarea ca pana in august mai mancam o paine
da lasa ca sper sa treaca rpd ca pe 2 iulie plec la mare, mai vin pe 11. pe 12 vine sotu ia sa vezi cum ne suna aia ca a venit si mobila

apropo fetelor, i-am dat tema sotului sa se uite atent prin new york de carucior stokke ca la americani costa cam 1300 de dolari si la noi cam 60 de mil. frumoasa dif nu?

apropo cine imi da si mie un sfat care e mai frumos/practic?

http://www.stokke.com/en-ro/stroller/stokke-xplory-concept.aspx

sau

http://www.wonderbaby.ro/carucioare-copii/carucioare-3-in-1/carucior-copii-otutto-pram-2011-inglesina.html
varianta pe maro cu albastru?

samburelul meu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

nu initial dupa asta am mers sa o vedem. e o colectie noua pe care nu au pus-o inca pe site si care a avut si reducere 20% ca sa o promoveze.
e frumusica foc...tot pe alb da cu un maro bej...nu am cum sa ti-o descriu.

la mobila katy e dulapul mult prea mic. asta care l-am luat noi e inca jum din dulapul ala. adica nene sa ai loc sa ii pui cochilului hainele frumos.
pai iti zic sincer ca la cate am cumparat eu dulapul katy il umpleam deja.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Bella ne luam de mana nici eu n-am dormit aseara mai deloc , m-am perpelit toata noaptea.La 6 dim ma suna o prietena sa ma duc so iau ca ia moareso sun pe masa sa-i zic co iubestefacuse un atac de panica.M-am dus am luato la mine i-am dat un calciu si-a revenit in 5 min , i-am dat sa manance si-am trimiso la culcare.Nici acum nu sa trezit

Bella Stokke e smeker rauarata criminalwow na ca ma sucesc vreau si eudaca ma aude sotu ma omoaradai fac baiat nene merita

Ma bucur ca Lia e mai bine ,sper sa revina cat de curand acasa.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bella daca e poti sa comanzi de pe amazon (dar sincer trebuie sa verifici daca poti folosi cardul emis in romania) si faci livrarea la o firma care se ocupa cu transport din US in Romania. Eu asa mi-am comandat o groaza de lucruri, de la gratarul de gradina la haine pentru copil, dar ce-i drept noi platim cu card emis in US. Eu as tinde inspre Stokke, dar trebuie sa fii constienta ca este greu si faci exercitii de forta cu el, air tu o sa tot il urci in masina si o sa il dai jos, daca ai spus ca nu o sa te ramiii in cartier sa iti plimbi putzosu. Eu de exemplu am caruciorul de la SeB un Skate de la Peg Perego, care este greu si mare (chiar pentru o masina cu portbagaj mare) si mai am inca unul un Pliko Switch tot de la Peg Perego, care e putin mai usor si este mai compact. O sa le folosesc functie de situatie...

+15

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2

Bella ne luam de mana nici eu n-am dormit aseara mai deloc , m-am perpelit toata noaptea.La 6 dim ma suna o prietena sa ma duc so iau ca ia moareso sun pe masa sa-i zic co iubestefacuse un atac de panica.M-am dus am luato la mine i-am dat un calciu si-a revenit in 5 min , i-am dat sa manance si-am trimiso la culcare.Nici acum nu sa trezit

Bella Stokke e smeker rauarata criminalwow na ca ma sucesc vreau si eudaca ma aude sotu ma omoaradai fac baiat nene merita

Ma bucur ca Lia e mai bine ,sper sa revina cat de curand acasa.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

bai ce sa zic si mi-e imi place stokke...mi-l doresc dinante sa vreau copil da la preturile din romanica nu se merita.
asa ca am zic ca dacaa il gaseste in new york..si nu rpea are cum sa nu il gaseasca sa nu mai stea pe ganduri si sa il cumpere. pana mea acolo costa 1300 de dolari si la noi 1500 de euro. tara de kaka.
asa si otutto are mult chestii misto, se stranhe usor, are tot ce ii trb adica landou, sport si scaun de masina plus baza isofix plus suport sa pui landoul in casa. la stokke am dor sport si landou si mai trb sa cumpar scaunelul de masina. da pana mea scaunul nu imi trb neaparat acceasi firma ca nu o sa il scot din masina. partea sport de la stokke zici ca e scoica. pfff grea decizie. da sincer daca il gaseste in state il ia sigur nebunul. ca imi si zicea sa vad naibii cat platesc sa il pun la cala avionului

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

am gasit in Limasol , dar nu stiu ce pret au, tre sa dau o fuga pana acolo.Chiar sunt curioasa cat e

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput