Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 4
Cygni spune:
p.s. fiindca am uitat sa zic si intru f greu aici pe site, referitor la paine feliata versus toast eu cumpar ambele variante dar totusi prefer toast (dar nu alba) cand ii fac pachet fiica-mii fiindca ii tai marginile sa manance mai usor "ia o pauzati is posmagii", adica fiica-mea.
nu am timp sa scriu tot ce vreau acum, vin iar
Kariris spune:
lulu asa i-am luat cu numele astea eu nu le-as fi dat numele astea, mai ales cabral... cezar e maro cu coama si coada blond deschis (shetland) iar cabral, negru tot (metis de shetland cu nu stiu ce). Eu chiar sunt trista din cauza Karinei... a bagat-o pe iris cu capul sub apa in piscina si a tinut-o cu forta acolo si cand am observat si am sarit la ea sa o eliberez pe iris, a zgariat-o pana la sange pe piept. a impins-o de pe bicicleta jos cu toata puterea, ma si mir ca a scapat iris cu capul nespart, ii arunca nisip din nisipar in ochi, cand era mergea iris pe bicicleta i-a aruncat pisica pe spate, a impins-o pe scarile toboganului de sus din foisor, ce sa va mai spun? se poarta foarte rautacios cu ea.
Antoanela23 spune:
Kariris, dar tie iti trebuie un cunoscator care sa scoata caii si sa-i oboseasca, eventual sa te mai invete pe tine cum sa faci. Si intradevar, e periculos pentru tine daca te loveste unde te-ai operat. Nepoata mea se ocupa de niste cai in timpul liber (ca are job normal in afara de asta, dar caii sunt pasiunea ei), vrei sa o intreb daca ea ar putea sau daca stie pe cineva care sa te ajute un pic si in ce conditii?
Kariris spune:
Da, Anto, normal ca vreau! Merci mult! Mie mi-e frica de cai, cand intru la ei si mai ales cand ii bag din tarc inapoi in boxe cred ca imi creste si glicemia si tensiunea la maxim! si am impresia ca si ei simt ca nu sunt sigura pe mine si de aceea nu ma asculta. Fereasca Dumnezeu sa ma loveasca! eu inainte de operatie cand nu ma ascultau ii mai impingeam in directia in care vroiam eu s-o ia, dar ma impingeau si ei cand nu le convenea ceva, mai ales cand ieseam cu unul din ei la calarie cu o fata, acum nu mai am curaj, ca sunt foarte puternici si nu cunosc limbajul corpului lor. ma uit ca tampa ingrozita la ei, ei se uita speriati la mine si uite asa... stiu ca sunt animale sperioase din fire si le trebuie un ingrijitor curajos ca sa le transmita si lor incredere dar eu nu prea am curaj.
La caini ma bag oricat de fiorosi ar fi dar uite ca cu ei nu am curaj. doar cand ii perii si pieptan am curaj ca doar nu or fi tampiti sa ma loveasca cand eu le fac ceva placut...ca le place porcilor, stau ... numai ca nu torc...
Antoanela23 spune:
Kariris, da-mi si mie niste detalii pe PM, ca sa stiu ce sa-i spun. Deci am inteles ca stati in Ghermanesti, pe unde vine asta? Si sunt cai sau ponei? O sa o intreb si-ti spun imediat cum am un raspuns.
mychydutza spune:
fetele daca aveti chef de un fiilm fain......http://www.filme-net.com/2011/01/dilemma-filme-onlin-2011.html
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Cygni André e pe drumul cel bun cu cresa. Azi a mancat, s-a jucat dormea cand am sunat eu. Mi-au spus ca a plans doar de dimineata pana am iesit pe usa apoi a fost vesel.
Aseara cand am ajuns acasa era fresh, dormise asa ca era vesel ca de obicei in schimb Catarina era zombi, s-a dus si s-a culcat singurica. Nici mancare nu i-a trebuit. De mult nu a mai stat o zi intreaga la gradinita. Acum nu mai doarme la gradinita asa ca e obosita rau seara.
André inca se mai trezeste de vreo 2 ori noaptea iar eu la 6.00 trebuie sa ma trezesc si sa ne pregatim de decolare plecam cu totii dimineata.
E bine la munca. Ma obosesc mai putin decat acasa. Sa vedem cum va fi ca de acum voi avea alt job in aceeasi firma deci ma asteapta schimbari
Kariris nu te supara ca iti spun dar in situatia ta nu ar trebui sa te lupti cu atatea mai ales ca sunt solicitante fizic. E destul cu fetele dar sa mai ai si grija de cai, casa, etc. Daca nu gasesti pe nimeni vinde caii. Karina cred ca are o faza in care se rebela, ceva clar nu ii convine iar Iris e persoana cea mai apropiata pe care se poate descarca. Imi pare rau dar solutii nu am.
Eu contemplez meditatia si yoga ca sa fiu mai putin stresata. Ma vad ca sunt stresata dar nu ma pot controla, trebuie sa controlez eu totul
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
X-ray spune:
multumim din suflet de urari!
la multi ani celor sarbatoriti pana acum si arinei colega noastra de zi de nastere!
noi alergam dupa copchila asta ca nebunii sincer nu stiu cum as fi rezistat cu doi felicitari celor care reusesc atat de bine.a inceput inotul si acum pe langa gradi avem lune engleza martea si joia inot...mai vrea si balet si ea nici nu stie pe ce lume e de oboseala cateodata.pt ca nu se culca decat la ore inumane gen 12 noaptea! perioade perioade....
pupici tuturor!
lulu77 spune:
va doresc o dupa amiaza plakuta.
fug acasa, si pe la 18 aterizam pe plaja, pana spre inserat.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut