Nasterea la Arcadia -Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna mamici si burtici!
Lalic, daca faci cezariana, e mai simplu, te programezi la data de... si te prezinti frumos. Daca se grabeste bebe pana la programare, e o problema atunci. La cati km de Iasi locuiesti?

Claudia, am sunat si eu sa confirm pt 5 iulie, cu sau fara consort, om vedea noi. See you there! Eu o sa fiu usor de recunoscut, nikname-ul de aici e numele meu real. O sa ne cunoastem acolo. Sunt curioasa daca o sa te recunosc dupa burtica de baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

sunt cam vreo 160 km, sun acus la consiliere sa intreb de contract

Mergi la inceput

Pt contract trebuie buletinul, adeverinta de salariat si 2500 lei avans reprezentand 30% din suma initiala cea fara decontare CAS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Pt contract trebuie buletinul, adeverinta de salariat si 2500 lei avans reprezentand 30% din suma initiala cea fara decontare CAS
cezariana acum s-a facut 4150 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

LALIC ai sa ma recunosti cu siguranta...oricum numele meu e marlena ne vedem acolo eu ma preocupam ca voi fi singura gravida fara sot acolo..... sunt mai linistita acuma...apropo ai sunat ai intrebat de setul de analize?eu maine dimineata trebuie sa fiu la 8.30 acolo...abia astept sa termin cu totul parca nu mai trec zilele..

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

LALIC ai sa ma recunosti cu siguranta...oricum numele meu e marlena ne vedem acolo eu ma preocupam ca voi fi singura gravida fara sot acolo..... sunt mai linistita acuma...apropo ai sunat ai intrebat de setul de analize?eu maine dimineata trebuie sa fiu la 8.30 acolo...abia astept sa termin cu totul parca nu mai trec zilele..

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Ce simpatica esti..cu toate ca esti nerabdatoare bucura-te totusi de perioada asta linistita de sarcina.Dupa ce vine bebelusul, viata ti se va schimba pt totdeauna!E frumso sa fii mamica, dar e f greu si cere multa daruire si sacrificiu! Eu si acuma ma minunez de gazulita de langa mine si inca nu imi vine sa cred ca e copilul meu!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Draga clauditza89 eu voi fi la iasi pe 12 iulie la ora 15.00 la control, dupa care voi semna contractul, nu stiu nimic de vizitele prin spital si intalnirea cu medicul, de analize iar nu stiu nimic.... analizele recomandate de doctorita mi le-am facut la botosani, avem analize gratuite la arcadia?

31 saptamani Maria Sofia

Mergi la inceput

clauditza89 sa ne povestesti cum a fost la analize, sunt cele dinainte de nastere? alea cu exudatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

OANA IRINA ai sa ma recunosti cu siguranta...oricum numele meu e marlena ne vedem acolo eu ma preocupam ca voi fi singura gravida fara sot acolo..... sunt mai linistita acuma...apropo ai sunat ai intrebat de setul de analize?eu maine dimineata trebuie sa fiu la 8.30 acolo...abia astept sa termin cu totul parca nu mai trec zilele..

DPN 4 AUGUST BAIETEL
LALIC scuze ptr mesajul de mai devreme...am gresit destinataruloricum nu stiu ptr ce fel de nasterea ai optat dar ptr nasterea naturala da ai analizele preanestezice,de sange...ekg...exudate atat tie cat si viitorului tatic,un curs lamaze oricum odata ce semnezi contractul de nastere iti vor da toate indicatiile si normal ar fi sa-ti faca si programare la aceste analize

MADLINE imi imaginez si sunt constienta de ceea ce va urma dar nu mai am rabdare vreau sa-mi vad mai repede viermisorul asta care mi-a dat atata bataie de cap si in acelasi timp atatea senzatii frumoase...cred ca toate burticile in ultima luna au devenit mai nerabdatoare...mai active si mai nervoase ca timpul trece mult prea greu iar noastra e din ce in ce mai activ(a) si ca sincer eu nici nu mai stiu ce ma doare...

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Claudita, nu am mai sunat pt analize, am uitat.
Eu as vrea sa le fac luni pt ca tati vrea sa ”posteasca” pana atunci, ca vrea sa repete si niste analize de ale lui. Daca tot mergem cu exudatul si asta..., sa le faca si pe astea.

Madline, e foarte bine ca aplici varianta cu bona atat de curand, insa ai grija, creaza dependenta. Stiu de la prietena mea care are biroul acasa la ea, si practic e mereu acasa in preajma copilului. Ea si-a luat bona din primele saptamani, ca sa poata face fata si acasa si la munca, iar acum, la 6 ani impliniti, baietelul are 2 bone care lucreaza in ture. I-au devenit indispensabile. Le ia inclusiv in vizite, la mall, la bunici si in concediu. Eu am marele noroc ca o am pe mama disponibila. Dupa ce nasc, o mut la mine. Sper sa convietuim in deplina armonie.

Mergi la inceput